vagelis81 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Βαζω στη θυρα usb ενα ανταπτορακι που δεχεται καρτες μνημης απο διαφορες συσκευες.Στο συγκεκριμενο εχω βαλει μια μνημη απο μια ψηφιακη φωτογραφικη.Το θεμα ειναι οτι ο υπολογιστης δε κανει τιποτα.Ενω ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος οτι μια καινουρια συσκευη συνδεθηκε στον υπολογιστη,δε συμβαινει τιποτα αλλο και οταν ανοιγω το εικονιδιο "ο υπολογιστης μου" δεν υπαρχει η επιλογη της συσκευης που συνεδεσα.
Crypton-R- Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Όταν το συνδέεις στην USB έχεις βάλει κάρτα μνήμης; Αν ναι, δοκίμασε να το συνδέσεις και χωρίς κάρτα μνήμης πάνω να δείς αν το αναγνωρίζει.
vagelis81 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Tα ιδια γινονται και με το τροπο που λες...
Crypton-R- Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Οι άλλες συσκευές δουλεύουν κανονικά στις USB σου; Επίσης το βάζεις σε μπροστινές θύρες ή στις πίσω;
vagelis81 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Οι αλλες συσκευες δουλευουν μια χαρα στο usb.Τη συγκεκριμενη συσκευη τη δοκιμασα σε ολες τις πισω θυρες του pc μου.Αλλες δεν εχει ο πυργος μου.Επισης να αναφερω οτι εβγαλα τη καρτα μνημης ,την ξαναεβαλα στη φωτογραφικη μηχανη και συνεδεσα τη μηχανη με το ειδικο καλωδιο που υπαρχει,ξανα χωρις αποτελεσμα.Και ενταξει ,αντε να πω οτι η καρτα της μηχανης ειναι προβληματικη,το θεμα ειναι οτι στο φωτογραφειο που πηγα να εκτυπωσω τις φωτο δουλευε μια χαρα...
Crypton-R- Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω τι παίζει και δεν αναγνωρίζει κάποιες συσκευές το PC σου. Ίσως μία αναβάθμιση του BIOS να διορθώσει το πρόβλημα στις USB. Τι PC έχεις;
rafail1994 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Χμμ για πάνε μια βόλτα από την διαχείριση δίσκων να δεις εάν την βλέπει εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα