pandora- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Πέραν του δέοντος αναλυτικότατη παρουσίαση του Οπερά.. Προσωπικά μένω υπόχρεη για τον χρόνο που αφιέρωσες. Ήδη τον κατέβασα και του έριξα μια ματιά. Αρχικά μου φάνηκε σαν τον Ι.Ε. αλλά αμέσως συνήλθα..ΕΥΤΥΧΩΣ ήταν μόνο η αίσθηση της πρώτης ματιάς.. Δε μπορεί να είναι τυχαίο το εγκώμιο που του πλέκεις.. με προκαλούν όλα τα καλούδια που αναφέρεις και θα τον ψάξω.. Αύριο όμως, διότι πλέον τα ματάκια μου έχουν στεγνώσει τελείως μετά από το τριήμερο του τρόμου που πέρασα προσπαθώντας να τα βγάλω πέρα με τους χαμένους σελιδοδείκτες μου.. Θα ξεκινήσω φυσικά από τα skins, ξεκινώντας δουλειά με ανεβασμένη διάθεση Υ.Γ.: Βρίσκομαι σε σοβαρή σκέψη να αφαιρέσω από το keyboard μου το πλήκτρο ”Delete” προς ένδειξη διαμαρτυρίας της κεκτημένης ταχύτητας που με διακατείχε την Παρασκευή! Και πάλι ευχαριστώ...
KilliK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Pandora εγω σου λεω να δοκιμασεις και τον πολυ ανωτερο Firefox.και σου δινω ενα πολυ χαριτωμενο λογο να το κανεις. πατα στο λινκ και θα καταλαβεις γιατι: http://www.mozilla.org/en-US/firefoxlive/
washcloud Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Κillik, ενώ "σε ξέρω", έκανα το λάθος να σου απαντήσω - εις διπλούν μάλιστα. Δε θα το συνεχίσω, ούτε για τις 2 γραμμές που αρκούν για να μη γράφεις περί "γεγονότων". Δεν είναι τόσο επειδή είναι κουραστικό (που ΕΙΝΑΙ...), αλλά επειδή ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο. Pandora, με την ευκαιρία, επειδή είχε γίνει κουβέντα για προγράμματα ανάκτησης αρχείων, το 'ξερες ότι υπάρχει σχετικό πρόγραμμα -και μάλιστα freeware- που λέγεται Pandora; Και είναι και σχετικά καλό. Έχε το στα υπ' όψιν κι αυτό. Όσο για τον Opera, το εγκώμιο ήταν κράχτης, για να τονίσω τα καλά του (κι άφησα κι άλλα απ' έξω). Ανεξαρτήτως εγκωμίου πάντως, να ξέρεις ότι ΑΝ σου ταιριάξει, έχει πραγματικά δυνατότητες που κάνουν τη ζ....ε, τουλάχιστον το Web-surfing πιο εύκολο. Απλά δωσ' του μια ευκαιρία παράλληλα με τον Chrome, κι αν ο Chrome συνεχίσει πάντοτε να σε βολεύει καλύτερα, παρ' το σαν προσωπική επιβεβαίωση ότι browser και υγρό πλυντηρίου ΔΕΝ αλλάζεις. Εγώ δεν είχα παρά να καταθέσω τα δικά μου, που τυχαία κι αυθορμήτως έζησα ανακαλύπτοντας τον Opera. Tέλος, πιο ψηλά κι από τους πειραματισμούς με browsers, βάλε σαν προτεραιότητα αυτό που είχε αναφερθεί περί disk imaging (ή αλλιώς "cloning") με πχ το True Image της Acronis : MΙΑ φορά θα το κάνεις, ειδικά αν έχεις λειτουργικό που είσαι ευχαριστημένη με αυτό (από άποψη ρυθμίσεων κι εγκατεστημένων προγραμμάτων κι έλλειψη ανάγκης επανεγκατάστασης), και θα έχεις ξενοιάσει φορέβερ (εντ έβερ). Κι ό,τι ΤΥΧΟΝ χρειαστείς, θα το βρίσκεις στο κλωνοποιημένο αρχείο του δίσκου (αν μάλιστα ορίσεις να γίνεται auto-update στο αρχείο .tib που θα δημιουργήσεις με το 1ο cloning, θα είσαι βασίλισσα εφ' όρου ζωής, και δε θα χρειαστεί να ξηλώσεις και το Delete).
pandora- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Pandora εγω σου λεω να δοκιμασεις και τον πολυ ανωτερο Firefox.και σου δινω ενα πολυ χαριτωμενο λογο να το κανεις. πατα στο λινκ και θα καταλαβεις γιατι: http://www.mozilla.org/en-US/firefoxlive/ Killik σ’ ευχαριστώ.. πολύ γλυκό το αλεπουδάκι Τον χρησιμοποιούσα παλαιότερα τον Firefox και τον ξέρω.. πολυμήχανος browser αλλά ήταν πολύ βαρύς για μένα. Το προηγούμενο pc μου είχε πολύ μικρή μνήμη RAM και κολλούσε συνεχώς.. Τότε ήταν που ανακάλυψα τον ελαφρύ Chrome και από τότε τον συνήθισα.. ε, και την συνέχεια την ξέρεις... Είδομεν.. Pandora, με την ευκαιρία, επειδή είχε γίνει κουβέντα για προγράμματα ανάκτησης αρχείων, το 'ξερες ότι υπάρχει σχετικό πρόγραμμα -και μάλιστα freeware- που λέγεται Pandora; Και είναι και σχετικά καλό. Έχε το στα υπ' όψιν κι αυτό. Ναι, το έχω ακουστά.. απλή συνωνυμία Tέλος, πιο ψηλά κι από τους πειραματισμούς με browsers, βάλε σαν προτεραιότητα αυτό που είχε αναφερθεί περί disk imaging (ή αλλιώς "cloning") με πχ το True Image της Acronis : MΙΑ φορά θα το κάνεις, ειδικά αν έχεις λειτουργικό που είσαι ευχαριστημένη με αυτό (από άποψη ρυθμίσεων κι εγκατεστημένων προγραμμάτων κι έλλειψη ανάγκης επανεγκατάστασης), και θα έχεις ξενοιάσει φορέβερ (εντ έβερ). Κι ό,τι ΤΥΧΟΝ χρειαστείς, θα το βρίσκεις στο κλωνοποιημένο αρχείο του δίσκου (αν μάλιστα ορίσεις να γίνεται auto-update στο αρχείο .tib που θα δημιουργήσεις με το 1ο cloning, θα είσαι βασίλισσα εφ' όρου ζωής, και δε θα χρειαστεί να ξηλώσεις και το Delete). Όλα αυτά από αύριο για φορέβερ ξενοιασιά! Καλό βράδυ Κι αν χρειαστώ βοήθεια, είμαι καλή στο πρήξιμο ..τζαστ τζόκινγκ..
KilliK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Killik σ’ ευχαριστώ.. πολύ γλυκό το αλεπουδάκι Δυπ αλεπουδακια ειναι.Δεν τα προσεξες που κοιμουνται αγκαλιασμενα; Τον χρησιμοποιούσα παλαιότερα τον Firefox και τον ξέρω.. πολυμήχανος browser αλλά ήταν πολύ βαρύς για μένα. Το προηγούμενο pc μου είχε πολύ μικρή μνήμη RAM και κολλούσε συνεχώς.. Τότε ήταν που ανακάλυψα τον ελαφρύ Chrome και από τότε τον συνήθισα.. ε, και την συνέχεια την ξέρεις... Είδομεν.. οπως σου ειπα και πιο πανω ο Chrome ειναι πιο βαρυς στην χρηση της μνημης. Ο Firefox 8 ειναι πολυ ελαφρυς σε σχεση με τον Chrome.γιατι δεν του ριχνεις μια ματια αφου οπως λες τον ειχες δοκιμασει αρκετα παλιοτερα.εχουν αλλαξει σε αυτον πολλα απο τοτε.
newtech Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δυπ αλεπουδακια ειναι.Δεν τα προσεξες που κοιμουνται αγκαλιασμενα; οπως σου ειπα και πιο πανω ο Chrome ειναι πιο βαρυς στην χρηση της μνημης. Ο Firefox 8 ειναι πολυ ελαφρυς σε σχεση με τον Chrome.γιατι δεν του ριχνεις μια ματια αφου οπως λες τον ειχες δοκιμασει αρκετα παλιοτερα.εχουν αλλαξει σε αυτον πολλα απο τοτε. Σιγα μην βαλει η κοπελα καμιά 100 browsers. Αντε να πει και κάποιος για τον σαφάρι να τα δει ολα Εχει τον Chrome είπε και θα ρίξει και μια ματια και στον οπερα. Υγ. Εύχομαι κοπελιά να κατάφερες να σώσεις τα περισσότερα έστω και από το ιστορικό σου μια και αυτο ηταν το θεμα μας. Καλή βδομάδα
pandora- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ναι 2 είναι.! Τα είδα killiK, πολύ γλυκά Τον έχω τον Firefox εγκατεστημένο.. ίσως κάποια στιγμή να μου χρησιμεύσει... Ακριβώς newteck.. αυτό που με καίει προς το παρόν είναι να μαζέψω ξανά τα χαμένα μου και μετά να κάνω ένα γερό backup τους νέους σελιδοδείκτες.. Όσο για τους browsers που μου πρότειναν τα παιδιά, ε, δεν ξέρεις πώς γίνεται? Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη.. πάντα χρήσιμες Καλή εβδομάδα και να ‘σαι καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα