warewolf Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Φιλη μου, μου εδωσε ενα hp mini 1000 (model 1199EV) οπου της επεσε κατω και κολανε τα xp. Εκανα διαγνωση και υπαρχουν κατεστραμενοι τομεις κλπ. Θελοντας να αλλαξω το δισκο δεν βρισκω κατι στην αγορά. Ο σκληρος ειναι 1.8 ιντσες MK8025GAL Hard Disk Drive οπου μπορειτε να τον δειτε εδω Απο την μια, δεν βρισκω καποιο σκληρο δισκο για αντικατασταση. Απο την αλλη καπου διαβασα ψαχνοντας οτι καποιος που προσπαθησε να αντικαταστησει το σκληρο με καποιας αλλης μαρκας, το bios δεν τον αναγνωρισε. Το θεμα αυτο ειναι εδω Μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω δισκο για το netbook. ? Αυτος που εχει ειναι 80 gb, και το κοριτσι-κατοχος το χρησιμοποιει μονο για skype, και word δεν εχει αλλα προγραμματα μεσα. Οποτε ψαχνω για εναν σκληρο φθηνο, χωρις επιδοσεις και μεγαλυτερη χωρητικοτητα. Αρκει να ειμαστε σιγουροι οτι θα τον δει το bios.
Crypton-R- Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μπορείς να βρείς στο eBay. O σκληρός στο link είναι 60GB αλλά είναι το ίδιο μοντέλο και κοστίζει 50€. Μεγαλύτερη χωριτικότητα από 80GB για αυτό το μοντέλο δεν υπάρχει.
warewolf Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Στο ebay βρισκω απο 20-80 gb δισκο. Αλλα δεν εχω κανα ασχοληθει με αγορα απο ebay. Καλα, ειναι δυνατον να μην υπαρχει στην Ελλαδα ουτε ενας σκληρος για καποιον που εχει αγορασει στο παρελθον hp mini 1000 ? Δηλαδη καποιος ασχετος με αγορες απο ιντερνετ στο εξωτερικο τι θα κανει. ? Οποτε μαλλον αφου ειναι...σπανιο ειδος θα πρεπει να κανω αγορα απο το ebay. Και 2 αποριες. 1) αγορα απο ebay οταν λεει free εξοδα αποστολης το εννοουν. ? Γιατι βλεπω αποστολες απο hongkong και usa με δωρεαν εξοδα μου φαινεται καπως. 2) Υπαρχει καποιο προβλημα με κοστος τελωνειου να προσαρτηθει στην τιμη, ή πρεπει η παραγγελια να ειναι απο μια τιμη και πανω. ? (π.χ. 100 ευρω) Eυχαριστω.
ss13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Στο ebay βρισκω απο 20-80 gb δισκο. Αλλα δεν εχω κανα ασχοληθει με αγορα απο ebay. Καλα, ειναι δυνατον να μην υπαρχει στην Ελλαδα ουτε ενας σκληρος για καποιον που εχει αγορασει στο παρελθον hp mini 1000 ? Δηλαδη καποιος ασχετος με αγορες απο ιντερνετ στο εξωτερικο τι θα κανει. ? Οποτε μαλλον αφου ειναι...σπανιο ειδος θα πρεπει να κανω αγορα απο το ebay. Και 2 αποριες. 1) αγορα απο ebay οταν λεει free εξοδα αποστολης το εννοουν. ? Γιατι βλεπω αποστολες απο hongkong και usa με δωρεαν εξοδα μου φαινεται καπως. 2) Υπαρχει καποιο προβλημα με κοστος τελωνειου να προσαρτηθει στην τιμη, ή πρεπει η παραγγελια να ειναι απο μια τιμη και πανω. ? (π.χ. 100 ευρω) Eυχαριστω. Ρίξε ένα βλέφαρο εδώ http://www.insomnia.gr/topic/191319-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-ebay-2/ κοίτα δεν είναι δύσκολη η αγορά από ebay εκτός αν θες να τα σκάσεις !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα