Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η asus είναι καλύτερη, και σε σχεδίαση pcb και σε εξόδους. Μπαίνει στο pc σου - απλά πρόσεξε το χωροταξικό καθώς είναι 3slot.

Δημοσ.

ναι πιανει μια pci θυρα.....who cares...

αληθεια,οι pci θυρες που εχω κατω απο την πρωτη pci-e x16 τι ειναι? και η απο πανω? θελω να πω ποια ειναι η απλη pci και ποια η pci x1

Δημοσ.

Δεν πιάνει μία PCI, αλλά τρείς όπως γράφει ο caution.

Έφτιαξα μια εικόνα και έχω γράψει τις θύρες για να καταλάβεις ποιά είναι ποιά.

pcix.jpg

Υπάρχουν οι αρχαίες PCI, οι PCI Express x1 και οι PCI Express x16.

Οι PCI Express x1 θα αντικαταστήσουν τις παλιές PCI γιατί είναι πιο γρήγορες, όπως οι PCI Express x16 αντικατέστησαν τις AGP.

Δημοσ.

ναι βρε το ξερω οτι πιανει 3 θεσεις. Απλα θελω να μαθω εκεινη η επιπλεονθυρα που πλεον θα μου πιανει τι pci θυρα ειναι

ναι βρε το ξερω οτι πιανει 3 θεσεις. Απλα θελω να μαθω εκεινη η επιπλεονθυρα που πλεον θα μου πιανει τι pci θυρα ειναι

οκ επιτελουσ φορτωσε η εικονα και ειδα ποια ειναι ποια...ty

Δημοσ.

Η asus πρέπει να λίγο πιο ψυχρή αλλά δύσκολα θα χωρέσει κάτι άλλο. Από εμένα όποια βρεις πιο φθηνά. Γενικά δε θα δεις ιδιαίτερες διαφορές παρα μόνο στο μέγεθος και στην εμφάνιση

Δημοσ.

τελικα πηρα την asus.μικρη καρτα δεν μπορω να πω :rolleyes: απλως δεν εχω πλεον ευκολη προσβαση στις 4 sata θυρες :-(

καταρχην οι θερμοκρασιες μεχρι 55 ειναι καλα? το core clock το πηγα 850 και το memory clock στα 1270.και απο artifacts ετρεξα το kombustor και δεν εβγαλε κατι....μηπως να τρεξω κανα αλλο bench?

αααα και οταν κλεινω τον υπολογιστη ενα κοκκινο λαμπακι μενει αναμενο....ειναι οκ αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...