Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν είχα κάνει ένα post σε ένα αντίστοιχο θέμα αλλα επειδή θέλω να ρίξω το ποσό αγοράς, είπα να ανοίξω ένα καινούριο.

Λοιπόν η χρήση για το laptop είναι για office, internet, να μπορεί να τρέξει blu-ray αρχεία (ΟXI blu-ray player) και για μουσική (θα είναι συνδεδεμένο με στερεοφωνικό). Θέλω να έχει καλή κατασκευή (στιβαρό), καλή οθόνη (>15 inches) και καλό service. Δεν με νοιάζει να έχει λειτουργικό σύστημα απάνω.

Το budget το αφήνω ανοιχτό γιατι θέλω το φθηνότερο δυνατό που να ικανοποιεί τα παραπάνω. Δεν με νοιάζει να είναι ΦΘΗΝΟ αλλα το φθηνότερο δυνατόν που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις μου (σορρυ που επαναλαμβάνομαι).

Δημοσ.

0 εμφανίσεις.... Πως σκατά γίνεται το θέμα να έχει εδώ και τόσες ώρες 0 εμφανίσεις; (τόσο περίεργο τίτλο έχω βάλει)

Τέσπα όταν (αν) κάποιος το δεί ας μου προτίνει κάτι...

Δημοσ.

Για να παιζεις απροβληματιστα μεγαλα mkv αρχεια (γιατι ετσι ειχες αναφερεις στο αλλο ποστ)

χρειαζεσαι καλη ανεξαρτητη καρτα γραφικων και καλο επεξεργαστη.

Αφου θες και καλη κατασκευη κοιτα εδω:

Hp

Δημοσ.

O Dell Latitude που μου είχες προτίνει τις προάλλες είναι στα ίδια λεφτά περίπου με αυτό που ναφέρεις τώρα. Μεταξύ αυτών των δύο δηλαδή μου προτίνεις τον HP;;;; Αν δεν σου κάνει κόπο, κάνε μου μία σύγκριση με τα υπέρ και κατά μεταξύ των δύο...

Υ.Γ. Θέλω να παίζει τουλάχιστον αρχεία 1080p που είναι max στα 12-13 GB αλλα δεν θα με χάλαγε να παίζει και κανονικά blu-ray.

Δημοσ.

-Και τα 2 εχουν καλη κατασκευη. Προσωπικα ομως θεωρω πιο ωραιο το Probook.

-Το Dell εχει καλυτερο επεξεργαστη.

-Το Dell εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων ενω το Hp εχει ανεξαρτητη στο 1gb. Για να παιζεις απροβληματιστα mkv αρχεια θες μια καλη καρτα γραφικων και φυσικα ανεξαρτητη (Hp δηλαδη).

- Το Dell εχει καλυτερο σκληρο δισκο. Πιο γρηγορο βασικα. Αυτο δεν ειναι απαραιτητα καλο γιατι οι δισκοι στις 7200 στροφες ανεβαζουν θερμοκρασια = περισσοτερος θορυβος.

-Ολα τα Dell που εχω δουλεψει εχουν ενα θεμα με τα επιπεδα θορυβου του ανεμιστηρα. Ακουγεται αισθητα. Απο διαφορα review, εχω την εντυπωση πως και αυτουνου του dell ο ανεμιστηρας ακουγεται. Το Hp ομως, δεν εχει τετοια θεματα.

-Το dell εχει 3 χρονια πολυ καλης εγγυησης ενω το Hp 1 ετος και με +70ευρω πας στα 2 ετη συνολικα.

Η επιλογη δικη σου!

Υγ: 10gb mkv επαιζα και με αυτο: Link που εχει μονοπυρηνο cpu και μετρια καρτα γραφικων. Βαζοντας βεβαια τους καταλληλους codecs.

Δημοσ.

thnx... Αυτό με την εγγύηση με προβληματίζει... Γιατι να βάλεις ένα χρόνο εγγύηση, κοροϊδία. Μάλλον για dell πάω και η on-board καλα θα κάτσει. 3 χρονάκια εγγύηση είναι οτι πρέπει...........Η αδελφή μου δεν ασχολείται καθόλου και δεν θέλω να έχει τρεξίματα μετα τον πρώτο χρόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...