Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ξερει κανεις απο που μπορω να δω και να αγορασω καλο ταβλι?

χειροποιητο με παραγγελια η και ετοιμα αν εχουν..

περιοχη Θεσσαλονικη για να το δω πρωτα

Δημοσ.

Ξέρω έναν που φτιάχνει κάτι τάβλια με σκαλίσματα, με πυρογραφίες και δε συμμαζεύεται. Ότι γουστάρεις γενικά το κάνει. Τα πουλάει σε μαγαζιά. 100% χειροποίητα μέχρι και τα πούλια. Εργά τέχνης και όχι τάβλια θα έλεγα καλύτερα. Θεσσαλονίκη είναι και είναι πακιστανοαιγυπτιοκάτι. Θα τον ξαναπετύχω μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Να του ζητήσω τηλ αν θέλεις.

Δημοσ.

ναι οκ σ'ευχαριστω

παρε ενα τηλεφωνο αν εχει

σε ποια περιοχη κινειται?

σε ποια μαγαζια τα δινει?

αν και αφου εινα ετσι, καλυτερα να το παρω απο αυτον που θα το δωσει και φτηνοτερα απο το μαγαζι

Δημοσ.

Ξέρω έναν που φτιάχνει κάτι τάβλια με σκαλίσματα, με πυρογραφίες και δε συμμαζεύεται. Ότι γουστάρεις γενικά το κάνει. Τα πουλάει σε μαγαζιά. 100% χειροποίητα μέχρι και τα πούλια. Εργά τέχνης και όχι τάβλια θα έλεγα καλύτερα. Θεσσαλονίκη είναι και είναι πακιστανοαιγυπτιοκάτι. Θα τον ξαναπετύχω μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Να του ζητήσω τηλ αν θέλεις.

Eιναι φθηνος ? Μηπως φτιαχνει και σκακια ?

Δημοσ.

ναι οκ σ'ευχαριστω

παρε ενα τηλεφωνο αν εχει

σε ποια περιοχη κινειται?

σε ποια μαγαζια τα δινει?

αν και αφου εινα ετσι, καλυτερα να το παρω απο αυτον που θα το δωσει και φτηνοτερα απο το μαγαζι

ΟΚ. Δε ξέρω που τα πουλάει. Κέντρο τριγυρνάει.

Θα του ζητήσω τηλ και ρώτα τον ότι θέλεις και κάνε τον παζάρι. Μια φορά που τον ρώτησα έπαιζε 100 με 200 για τάβλι σπέσιαλ με μπόλικο σκάλισμα μέσα-έξω αράμπικ στάιλ, μεγάλο. Η τιμή μου φάνηκε εξαιρετική αν σκεφτείς ότι ακόμη και το ζάρι είναι χειροποίητο και φαίνεται. Από εκεί και πέρα μου είπε ότι η τιμή πάει ανάλογα με τη δουλειά που θέλει για να γίνει. Πολυπλοκότητα σχεδίου, μέγεθος κλπ

Σημείωση1 ότι βάζει και τσοχίτσα στο πούλι από κάτω για φλώρους που το θέλουν αθόρυβο!

Σημείωση2 λόγο του ότι τα πατινάρει κλπ αν τον πάρεις τηλ πέστου ότι το ζάρι το θέλεις φωτινό χρωματάκι. Στο άλλο που έπαιξα το έχει σκούρο και υπάρχει ένα θεματάκι όταν παίζεις με χαμηλό φωτισμό (δε βλέπεις καλά τη ζαριά).

Σκάκι δε ξέρω αν κάνει. Αλλά έτσι όπως τον έκοψα και ότι και να του ζητήσεις θα στο κάνει.

Σε μαγαζιά τέτοια τάβλια θα τα βρεις 300+ευρά και λίγα λέω.

Δημοσ.

ωραια σ'ευχαριστω..θα περιμενω το τηλεφωνο του η ρωτα τον τελος παντων που μπορω να τον βρω

και γω εκει γυρω στα 150 ευρω μπορω να δωσω

Δημοσ.

παιδια ξερει κανεις απο που μπορω να δω και να αγορασω καλο ταβλι?

χειροποιητο με παραγγελια η και ετοιμα αν εχουν..

περιοχη Θεσσαλονικη για να το δω πρωτα

Απέναντι από την στάση Διαγώνιο στην Τσιμισκή έχει ένα μαγαζί που έχει

μερικά πολύ καλά. Η ποιότητα τους είναι εξαιρετική αλλά οι τιμές βαράνε λίγο.

Αν βέβαια όπως λες διαθέτεις 150+ ευρώ πιστεύω θα βρεις κάτι που να σε ικανοποιεί.

Γενικά ο τύπος έχει τάβλι, σκάκι, τράπουλες, ζάρια, είδη δώρων κτλ.

Είναι καλό μαγαζάκι με πολύ ενδιαφέρουσα βιτρίνα που σε τραβάει, ρίξ' του μια ματιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...