zikosDim Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Σε επικοινωνία που ήρθα με την εταιρείας AssA μου είπαν πως προσφέρουν δωρεάν σπίτι με φωτοβολταικά, περισσότερες πληροφορίες έχουν στο site τους http://www.assa.com.gr Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον και ευκαιρία
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Σε επικοινωνία που ήρθα με την εταιρείας AssA μου είπαν πως προσφέρουν δωρεάν σπίτι με φωτοβολταικά, περισσότερες πληροφορίες έχουν στο site τους http://www.assa.com.gr Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον και ευκαιρία Βρε τον κύριο Αποστολίδη, και με τέτοια έχει ανακατευτεί; και εσύ δε δουλεύεις εκεί τίποτα... ε; Σταμάτησαν οι τράπεζες να δίνουν δάνεια ξερωγώ.
isay Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Σε επικοινωνία που ήρθα με την εταιρείας AssA μου είπαν πως προσφέρουν δωρεάν σπίτι με φωτοβολταικά, περισσότερες πληροφορίες έχουν στο site τους http://www.assa.com.gr Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον και ευκαιρία zikosDim καλώς ήρθες στο insomnia. Μια και προφανώς εχεις άμεση επαγγελματική σχέση με την assa, μπορείς να δώσεις απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν νωρίτερα; Μπορείς να διευκρινήσεις αν αυτό το δωρεάν ειναι δάνειο στο όνομα σας (της assa) ή δάνειο στο όνομα του πελάτη;
ZAKKWYLDE Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Είχα πετύχει και εγώ κάτι τέτοιο πριν λίγο καιρο σε μια εταιρεία που λεγόταν New Planners (όχι δεν είμαι εκπρόσωπός της). Εκδήλωσα ενδιαφέρον και μετά απο λίγο καιρό επικοινώνησαν μαζί μου. Επί της ουσίας λοιπόν μου απάντησαν τα εξής: - Το δάνειο βγαίνει στο όνομά μου και όχι της εταιρείας - Για να έχεις πιθανότητες έγκρισης του δανείου πρέπει να έχεις εισοδήματα 3ων τελευταίων ετών άνω των 20.000€/έτος - Υποθηκεύεται το οικόπεδο στο οποίο θα γίνει η εγκατάσταση κτλ Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν η πραγματικότητα απέχει αρκετά απο αυτό το οποίο διαφημίζουν. Αν ήταν τόοοοοσο σίγουρα τα εισοδήματα απο τη ΔΕΗ δεν θα σου ζητούσαν τόσο εξωφρενικές εγγυήσεις.
pournaras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Είχα πετύχει και εγώ κάτι τέτοιο πριν λίγο καιρο σε μια εταιρεία που λεγόταν New Planners (όχι δεν είμαι εκπρόσωπός της). Εκδήλωσα ενδιαφέρον και μετά απο λίγο καιρό επικοινώνησαν μαζί μου. Επί της ουσίας λοιπόν μου απάντησαν τα εξής: - Το δάνειο βγαίνει στο όνομά μου και όχι της εταιρείας - Για να έχεις πιθανότητες έγκρισης του δανείου πρέπει να έχεις εισοδήματα 3ων τελευταίων ετών άνω των 20.000€/έτος - Υποθηκεύεται το οικόπεδο στο οποίο θα γίνει η εγκατάσταση κτλ Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν η πραγματικότητα απέχει αρκετά απο αυτό το οποίο διαφημίζουν. Αν ήταν τόοοοοσο σίγουρα τα εισοδήματα απο τη ΔΕΗ δεν θα σου ζητούσαν τόσο εξωφρενικές εγγυήσεις. Τα σιγουρα εισοδηματα δεν εχουν να κανουν με τις εγγυησεις. Σιγουρο εισοδημα ειχε και ο δ.υ. αλλα για σπιτι εβαζε υποθηκη το ιδιο το σπιτι, δε στηριζοταν κανεις στα (πολλα) λεφτα που εβγαζαν. Η τραπεζα ποτε δε στηριζεται σε αυτο. Αυτος που καλειται να στηριχτει σε αυτο, ειναι ο πελατης. Διοτι αυτος πρεπει να αποδεχτει οτι το εισοδημα ειναι η οχι σταθερο, και να κανει η οχι την κινηση του. Περα λοιπον απο την κλασικη καραμελα της ιδιωτικοποιησης της ΔΕΗ που θα ακυρωσει ολα τα συμβολαια, δε βλεπω κανενα αλλο προβλημα σταθεροτητας. Τωρα για το 20κ ανα ετος, αυτο ειναι αποτελεσμα της γενικοτερης καταστασης των τραπεζων και των τροπων που δινουν πλεον τα δανεια του. Καποτε, και για αυτοκινητο των 50χιλ δε ζηταγαν τιποτε, τωρα ακομη και για το πιο απλο αμαξι δινουν δανειο τα μισα, και αυτο αμα εχεις καλο εκαθαριστικο.
paylidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς να διευκρινήσεις αν αυτό το δωρεάν ειναι δάνειο στο όνομα σας (της assa) ή δάνειο στο όνομα του πελάτη; δεν εχω σχέση με την εταιρεία, ουτε και με καμια παρόμοια αλλα ειμαι του κλαδου (γενικότερα) και το εχω ψάξει με άλλη εταιρεία γιατι μου κίνησε και εμενα το ενδιαφέρον... το σπιτι θα ειναι "βιοκλιματικο" και παιρνεις ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ "πρασινο" δάνειο απο την πειραιώς με 4,5%. Προσωπικά δε θα το επιχειρούσα παρόλο που το σκεφτομουν σοβαρά για ενα "δωρεαν" εξοχικο γιατι η τιμή αγοράς της kwh δεν ειναι εγγυημενη και αυριο μεθαυριο μπορει να βρεθεις να πληρώνεις κερατιάτικα του "τζαμπα"...
isay Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ... - Το δάνειο βγαίνει στο όνομά μου και όχι της εταιρείας - Για να έχεις πιθανότητες έγκρισης του δανείου πρέπει να έχεις εισοδήματα 3ων τελευταίων ετών άνω των 20.000€/έτος - Υποθηκεύεται το οικόπεδο στο οποίο θα γίνει η εγκατάσταση κτλ ... ZAKKWYLDE ευχαριστώ για την ενημέρωση γιατί απο τους διαφημιζόμενους που μίλησαν (τυχαία) νωρίτερα δεν περίμενα απαντήσεις. Προφανώς γίνεται κατάχρηση του όρου «δωρεάν» μπας και τσιμπήσουν κορόιδα. Αν για κάποιο λόγο η ΔΕΗ (ή ο αγοραστής της) σταματήσει να ακριβοπληρώνει την ηλιακή KWh ή μειώσει την ποσότητα της ενέργειας που χρειάζεται να αγοράσει, τότε το δάνειο δεν θα μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί και ... πάει το οικόπεδάκι μαζί με το λυόμενο. ... και παιρνεις ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ "πρασινο" δάνειο ... Επισης thanks για το info
kage Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 το "πρασινο δανειο" αφορα το σπιτι ή τα φωτοβολταικα?δηλ.50 ή 150+χιλ.? υποθηκη το οικοπεδο+σπιτι στην τραπεζα να υποθεσω? τι βγαζουν αυτοι περα απο προμηθεια ?οτι κερδισουν απο το χτισιμο του σπιτιου?
pournaras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ZAKKWYLDE ευχαριστώ για την ενημέρωση γιατί απο τους διαφημιζόμενους που μίλησαν (τυχαία) νωρίτερα δεν περίμενα απαντήσεις. Προφανώς γίνεται κατάχρηση του όρου «δωρεάν» μπας και τσιμπήσουν κορόιδα. Αν για κάποιο λόγο η ΔΕΗ (ή ο αγοραστής της) σταματήσει να ακριβοπληρώνει την ηλιακή KWh ή μειώσει την ποσότητα της ενέργειας που χρειάζεται να αγοράσει, τότε το δάνειο δεν θα μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί και ... πάει το οικόπεδάκι μαζί με το λυόμενο. Επισης thanks για το info Συνεχιζω να ειμαι αντιθετος σε αυτο. Και βεβαια ειναι δωρεαν με τα σημερινα δεδομενα. Το οτι "μπορει" να πουληθει η ΔΕΗ, το οτι "μπορει" να μη δεχτει το συμβολαιο ο νεος ιδιοκτητης, το οτι "μπορει" να αλλαξει οποτε της κ@υλωσει της ΔΕΗ την τιμη αθετωντας το συμβολαιο και δεκαδες αλλα "μπορει", ειναι απλα κουβεντες που κανουμε μεταξυ μας χωρις να εχουμε δει καποια κινηση, ουτε κατι παρομοιο. Με τα σημερινα δεδομενα λοιπον μια χαρα δωρεαν ειναι ενα προκατ σπιτακι πληρωμενο με δανειο 25 χρονων απο τα χρηματα που θα αποδιδει ενα φ/β. Τωρα το ποσο καλο, φτηνιαρικο η οτιδηποτε αλλο ειναι το σπιτι, αυτο μπορεις να το δεις απο την αρχη και να κανεις πισω.
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Συνεχιζω να ειμαι αντιθετος σε αυτο. Και βεβαια ειναι δωρεαν με τα σημερινα δεδομενα. Το οτι "μπορει" να πουληθει η ΔΕΗ, το οτι "μπορει" να μη δεχτει το συμβολαιο ο νεος ιδιοκτητης, το οτι "μπορει" να αλλαξει οποτε της κ@υλωσει της ΔΕΗ την τιμη αθετωντας το συμβολαιο και δεκαδες αλλα "μπορει", ειναι απλα κουβεντες που κανουμε μεταξυ μας χωρις να εχουμε δει καποια κινηση, ουτε κατι παρομοιο. Με τα σημερινα δεδομενα λοιπον μια χαρα δωρεαν ειναι ενα προκατ σπιτακι πληρωμενο με δανειο 25 χρονων απο τα χρηματα που θα αποδιδει ενα φ/β. Τωρα το ποσο καλο, φτηνιαρικο η οτιδηποτε αλλο ειναι το σπιτι, αυτο μπορεις να το δεις απο την αρχη και να κανεις πισω. Δωρεάν δεν είναι τίποτα από την στιγμή που πληρώνεις κάτι. Και από την στιγμή που υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα να αλλάξει κάτι στο συμβόλαιο και στα τιμολόγια δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει κάποιος και να πάει η όλη επένδυση στα σκουπίδια ή με επιπλέον χασούρα. Αν περιμένεις πρώτα να βρεθεί να αγοράσει κάποιος και μετά να "δεί" πότε και αν θα γίνει κάτι χαιρετίσματα..... Το κοτσάρισμα της λέξης δωρεάν σε τέτοιες διαφημήσεις, οτιδήποτε ώφελος και αν αποδίδει το σπίτι και το εισπράτει η τράπεζα για το δάνειο ακόμα και πλεόνασμα να σου μένει είναι κοροϊδία.
pournaras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δωρεάν δεν είναι τίποτα από την στιγμή που πληρώνεις κάτι. Και από την στιγμή που υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα να αλλάξει κάτι στο συμβόλαιο και στα τιμολόγια δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει κάποιος και να πάει η όλη επένδυση στα σκουπίδια ή με επιπλέον χασούρα. Αν περιμένεις πρώτα να βρεθεί να αγοράσει κάποιος και μετά να "δεί" πότε και αν θα γίνει κάτι χαιρετίσματα..... Το κοτσάρισμα της λέξης δωρεάν σε τέτοιες διαφημήσεις, οτιδήποτε ώφελος και αν αποδίδει το σπίτι και το εισπράτει η τράπεζα για το δάνειο ακόμα και πλεόνασμα να σου μένει είναι κοροϊδία. Τι ακριβως πληρωνεις; Πιθανοτητες υπαρχουν παντα σε ολη μας τη ζωη να μην τα βρουμε τα ιδια αυριο που θα ξυπνησουμε. Αυτο ομως δε μας εμποδιζει σε ολα τα αλλα πραγματα, να κανουμε μακροχρονια σχεδια και να παιρνουμε μακροχρονιες αποφασεις. Αυριο μπορει να μην υπαρχει ευρω, μπορει να μην υπαρχει καν ελλαδα, αυτο σημαινει οτι ολοι οσοι μιλανε για επενδυση στην ελλαδα ειναι ψευτες; Επισης, αυτη η "εστω μικρη πιθανοτητα"¨απο που πηγαζει; Υπαρχει προηγουμενο σπασιματος συμβολαιου χωρις συνεπειες, εχουμε καποιο παραδειγμα αλλης εταιριας ωστε να μας επιτρεπει να ειμαστε καχυποπτοι, η ειμαστε καχυποπτοι απλα επειδη πρεπει;
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Επισης, αυτη η "εστω μικρη πιθανοτητα"¨απο που πηγαζει; Υπαρχει προηγουμενο σπασιματος συμβολαιου χωρις συνεπειες, εχουμε καποιο παραδειγμα αλλης εταιριας ωστε να μας επιτρεπει να ειμαστε καχυποπτοι, η ειμαστε καχυποπτοι απλα επειδη πρεπει; Πρέπει να υπάρχει παράδειγμα γιατί είχα διαβάσει που η ΔΕΗ πλέον σπάει τα συμβόλαια με κατόχους φωτοβολταϊκών και αλλάζει την τιμή πληρωμής της kWh που δίνει κάποιος. Θα το ψάξω να σου πώ και site μετά.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Με δεδομένο το τεράστιο ρίσκο που παίρνεις σε σχέση με το κέρδος το "δωρεάν" είναι άκρως παραπλανητικό. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση όπου το "δωρεάν" συνεπάγεται κάποιο ρίσκο. Όταν παραγγέλνεις πίτσα και σου φέρνουν δωρεάν κόκα-κόλα, δεν υπάρχει ρίσκο ότι μετά απο 1 χρόνο θα σου ζητήσουν τα λεφτά της κόκα-κόλα. Αν ήταν τόσο σίγουρη επένδυση, η εκχώρηση της σύμβασης με τη ΔΕΗ στη τράπεζα θα ήταν υπεραρκετή εγγύηση.
kage Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 http://www.inews.gr/t/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%82_fotovoltaika-times.htm
aris1986 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Εμενα παντως μαρεσει ο τιτλος του νηματος! ΧΤΙΖΩ ΣΠΙΤΙ ΔΩΡΕΑΝ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα