Προς το περιεχόμενο

Neo V VS Live With Walkman <sony ericson>

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ψαχνω και εγω ενα φθηνο smartphone (το πρωτο μου)για light χρηση και ειμαι διχασμενος αναμεσα σε αυτα τα δυο. Το Neo V ειναι η τρελλα της εποχης και οπου και να γυρισεις ή να διαβασεις το βρίσκεις μπροστα σου.

Ειδα ομως αυτο το link και μαλλον τεινω προς το live walkman γιατι :

1) Δειχνει να εχει ποοοολυ καλυτερη διαρκεια μπαταριας. ΒΑΣΙΚΟ....αν ισχυει.

2) Ειναι 3,5 G

3) Τα 30 ευρα της διαφορας τα ριχνω σε micro SD (δεν ειναι κριτήριο, αλλα....)

Και ερωτω: καλυτερα 1/2 ιντσα μεγαλυτερη οθονη ή πιο γρηγορο ιντερνετ ? Και γιατι ενω στο live δινει καλυτερες ταχυτητες (upload και download) στο browsing υστερεί ?

Ποσο μαπα μπορει να ειναι η αναλυση του live για να διαβασω 2 ειδησεις και ενα φορουμ απ'το ιντερνετ ? Δε θα βλεπω και ταινιες....

Τι συμβουλευετε σοφοι γεροντες ?

Δημοσ.

Ψαχνω και εγω ενα φθηνο smartphone (το πρωτο μου)για light χρηση και ειμαι διχασμενος αναμεσα σε αυτα τα δυο. Το Neo V ειναι η τρελλα της εποχης και οπου και να γυρισεις ή να διαβασεις το βρίσκεις μπροστα σου.

Ειδα ομως Link"]αυτο[/url] και μαλλον τεινω προς το live walkman γιατι :

1) Δειχνει να εχει ποοοολυ καλυτερη διαρκεια μπαταριας. ΒΑΣΙΚΟ....αν ισχυει.

2) Ειναι 3,5 G

3) Τα 30 ευρα της διαφορας τα ριχνω σε micro SD (δεν ειναι κριτήριο, αλλα....)

Και ερωτω: καλυτερα 1/2 ιντσα μεγαλυτερη οθονη ή πιο γρηγορο ιντερνετ ? Και γιατι ενω στο live δινει καλυτερες ταχυτητες (upload και download) στο browsing υστερεί ?

Ποσο μαπα μπορει να ειναι η αναλυση του live για να διαβασω 2 ειδησεις και ενα φορουμ απ'το ιντερνετ ? Δε θα βλεπω και ταινιες....

Τι συμβουλευετε σοφοι γεροντες ?

ειναι καθαρα θεμα προτιμησεων φιλε. ξερεις τα στοιχεια στα οποια υστερει το live σε σχεση με το Neo, οποτε ειναι καθαρα δικο σου θεμα αν χρειαζεσαι μεγαλυτερη και καλυτερη οθονη, κτλ κτλ. εγω π.χ., ηθελα 3.7 ιντσες οθονη, να ειναι δηλαδη ανετη ακομα και για ταινιουλα. θα σε συμβουλευα το καλυτερο ειναι να πας να τα πιασεις στα χερια σου και τα 2 σε ενα μαγαζι φιλε, και πιστευω ετσι μονο θ αποφασισεις. Αν π.χ. δεν χρειαζεσαι τα + του Neo, να πας στο Live!

παντως, μιας και εγραψες στο 1. το θεμα μπαταριας, ποοοοοοοολυ μεγαλη διαφορα στο θεμα μπαταριας δεν εχει κανενα smartphone με καποιο αλλο φιλε, απ τη στιγμη που θα μπεις στο λουκι των smartphones, κινητο και καλη αυτονομια πανε αμεσως περιπατο. εκτος και αν του κανεις συντηρητικη χρηση, οποτε θα πηγαινεις ανετα και 2 μερες.

Δημοσ.
... θα σε συμβουλευα το καλυτερο ειναι να πας να τα πιασεις στα χερια σου και τα 2 σε ενα μαγαζι φιλε, και πιστευω ετσι μονο θ αποφασισεις....

Ελα που το NEO V εχει ξεπουλησει και δεν το βρισκω πουθενα !...

Δημοσ.

Και εγω ειχα το ιδιο διλλημα και τελικα κατεληξα στο Neo V γιατι τοτε ηταν πιο φθηνο...

Ελα που το NEO V εχει ξεπουλησει και δεν το βρισκω πουθενα !...

Στο site της vodafone για online αγορα ειδες?

Αν και τωρα που κοιταω τιμες,το Live walkman εχει πεσει,οποτε αν ψαχνεις το Neo V και δε το βρισκεις μη σκασεις παρε το live with walkman που ειναι βασικα ιδια στα χαρακτηριστικά...

Δημοσ.

Και εγω ειχα το ιδιο διλλημα και τελικα κατεληξα στο Neo V γιατι τοτε ηταν πιο φθηνο...

Στο site της vodafone για online αγορα ειδες?

Αν και τωρα που κοιταω τιμες,το Live walkman εχει πεσει,οποτε αν ψαχνεις το Neo V και δε το βρισκεις μη σκασεις παρε το live with walkman που ειναι βασικα ιδια στα χαρακτηριστικά...

οχι ακριβως ιδια στα χαρακτηριστικα, π.χ. το se live with walkman υπερεχει καπως στη μπαταρια και στο browsing, ενω το Neo υπερεχει αρκετα σε πολλους τομεις σχετικους με την οθονη. κατα τ αλλα ειναι περιπου ιδια.

Και τα 2 κινητα ειναι μια χαρα σουπερ, τοπ στα λεφτα τους αυτη τη στιγμη, οποτε οποιο και αν παρεις ευχαριστημενος θα μεινεις. γι αυτο ξανα λεω, προσπαθησε να τα δεις απο κοντα, γιατι μιας και μιλαμε για 2 τοπ επιλογες, ισως παιξει καθοριστικο ρολο η εξωτερικη εμφανιση και το γουστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...