Hamurabi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια εχω μια πολυ απλη ερωτηση. Σε ενα σπιτι,σε εναν τοιχο υπαρχει μια απλη πριζα ρευματος. Ηθελα να ρωτησω ποσο ευκολο ειναι και περιπου με τι κοστος το να βαλω ακριβως διπλα στην πριζα αυτη αλλες δυο ιδιες. Μη μου πειτε για πολυπριζο, υπαρχει λογος που θελω συνολο 3 πριζες.
bluesattack Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Και γιατι δεν βαζεις ενα ταυ ? Hamurabi σε βλεπω διατεθειμενο να παιδευτεις πολυ με τα ηλεκτρολογικα
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ποιος είναι ο λόγος; Κόστος δεν ξέρω αλλά είναι εύκολο
Pantelwolf Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 το να βαλεις ενα πολυμπριζο με το να βαλεις 3 πριζες στην ιδια παροχη ειναι το ιδιο πραγμα, αν το σκεφτεσαι για θεμα "αν το σηκωνει"
bluesattack Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 http://www.markidis.gr/index.php?cPath=30_94_342
viper2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια εχω μια πολυ απλη ερωτηση. Σε ενα σπιτι,σε εναν τοιχο υπαρχει μια απλη πριζα ρευματος. Ηθελα να ρωτησω ποσο ευκολο ειναι και περιπου με τι κοστος το να βαλω ακριβως διπλα στην πριζα αυτη αλλες δυο ιδιες. Μη μου πειτε για πολυπριζο, υπαρχει λογος που θελω συνολο 3 πριζες. την πριζα την σκαβεις συνηθως
firewalker Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Χωνευτές (σκάψιμο τοίχου κ.τ.λ.); Αν στο κάνουν μαστόρια το 50ρικο έφυγε.
andreapaog328 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 αν κατάλαβα καλα θες ηλεκτρολόγο, να σου σκάψει αλλες δυο τρυπες για πρίζες με ότι συνεπάγεται αυτό μετά, στόκο βάψιμο και παει λέγοντας. τα καλώδια ίσως μπορέσει να τα περάσει στον σωλήνα της πρίζας που υπάρχει τώρα.(αν δεν χωράνει θα σου ξυλώσει το μισό τοίχο). δε νομίζω βεβαια να του παρει πανω απο μια μέρα...τώρα κόστος υπολόγιζε όσα θα πάρει μεροκάματο + τις 2 πρίζες (5€+5€) πες. όλα αυτά μπορείς να τα αποφύγεις με ενα ταφ όπως ειπώθηκε πιο πανω.
mastor10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 καλυτερη λυση οπως λενε και οι απο πανω ειναι να βαλεις ενα πολυμπριζο σαν αυτο αφου θες 3 http://www.conrad.de/medias/global/ce/6000_6999/6100/6190/6198/619884_ZB_00_FB.EPS_1000.jpg αν θες να ειναι σουκο τοτε κατι σαν αυτο http://elit-elektro.ru/abb/big_kopp/100502000.jpg βγαζεις τη χωνευτη και βαζεις αυτη αν θες να ειναι σώνει και καλα χωνευτη σουκο και τρεις τοτε με ενα ποτηροπρίονο ιδιο με το πισω του ρευματοδοτη να κανεις (κατα προτίμηση για λογους ευκολιας) αλλες δυο καθετα σε αυτη απο πανω για να εχεις τη τρυπα ετοιμη να περασεις τα καλωδια αυτα και περιμενε αλλες ιδεες
Hamurabi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ο λογος που ΔΕΝ θελω ταφ και τετοια ειναι οτι θελω να βαλω Home plug για δικτυο. Tα οποια αποτι διαβασα απο χρηστες που ηδη εχουν,αν τα βαλεις σε ταφ μαζι με αλλες συσκευες χανεις τρομερα απο θεμα αποδοσης. πρεπει να ειναι σε πριζα μονα τους. Hamurabi σε βλεπω διατεθειμενο να παιδευτεις πολυ με τα ηλεκτρολογικα Και να ταν μονο τα ηλεκτρολογικα...! χαχα
nikoskon Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ο λογος που ΔΕΝ θελω ταφ και τετοια ειναι οτι θελω να βαλω Home plug για δικτυο. Tα οποια αποτι διαβασα απο χρηστες που ηδη εχουν,αν τα βαλεις σε ταφ μαζι με αλλες συσκευες χανεις τρομερα απο θεμα αποδοσης. πρεπει να ειναι σε πριζα μονα τους. Επομένως δεν σε σώνει αυτό. Η γραμμή είναι 1 και σπάει σε 3 πρίζες.
Pantelwolf Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 νομιζω πουλαει 2 τετοια ο Dark_Son20 για στειλε του ενα πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα