Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω μια πολυ απλη ερωτηση.

Σε ενα σπιτι,σε εναν τοιχο υπαρχει μια απλη πριζα ρευματος. Ηθελα να ρωτησω ποσο ευκολο ειναι και περιπου με τι κοστος το να βαλω ακριβως διπλα στην πριζα αυτη αλλες δυο ιδιες.

Μη μου πειτε για πολυπριζο, υπαρχει λογος που θελω συνολο 3 πριζες.

Δημοσ.

το να βαλεις ενα πολυμπριζο με το να βαλεις 3 πριζες στην ιδια παροχη ειναι το ιδιο πραγμα, αν το σκεφτεσαι για θεμα "αν το σηκωνει"

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω μια πολυ απλη ερωτηση.

Σε ενα σπιτι,σε εναν τοιχο υπαρχει μια απλη πριζα ρευματος. Ηθελα να ρωτησω ποσο ευκολο ειναι και περιπου με τι κοστος το να βαλω ακριβως διπλα στην πριζα αυτη αλλες δυο ιδιες.

Μη μου πειτε για πολυπριζο, υπαρχει λογος που θελω συνολο 3 πριζες.

την πριζα την σκαβεις

συνηθως

Δημοσ.

αν κατάλαβα καλα θες ηλεκτρολόγο, να σου σκάψει αλλες δυο τρυπες για πρίζες με ότι συνεπάγεται αυτό μετά, στόκο βάψιμο και παει λέγοντας. τα καλώδια ίσως μπορέσει να τα περάσει στον σωλήνα της πρίζας που υπάρχει τώρα.(αν δεν χωράνει θα σου ξυλώσει το μισό τοίχο). δε νομίζω βεβαια να του παρει πανω απο μια μέρα...τώρα κόστος υπολόγιζε όσα θα πάρει μεροκάματο + τις 2 πρίζες (5€+5€) πες.

όλα αυτά μπορείς να τα αποφύγεις με ενα ταφ όπως ειπώθηκε πιο πανω.

Δημοσ.

καλυτερη λυση οπως λενε και οι απο πανω ειναι να βαλεις ενα πολυμπριζο σαν αυτο αφου θες 3

http://www.conrad.de/medias/global/ce/6000_6999/6100/6190/6198/619884_ZB_00_FB.EPS_1000.jpg

αν θες να ειναι σουκο τοτε κατι σαν αυτο

http://elit-elektro.ru/abb/big_kopp/100502000.jpg

βγαζεις τη χωνευτη και βαζεις αυτη

αν θες να ειναι σώνει και καλα χωνευτη σουκο και τρεις τοτε με ενα ποτηροπρίονο ιδιο με το πισω του ρευματοδοτη να κανεις (κατα προτίμηση για λογους ευκολιας) αλλες δυο καθετα σε αυτη απο πανω για να εχεις τη τρυπα ετοιμη να περασεις τα καλωδια

αυτα και περιμενε αλλες ιδεες

Δημοσ.

Ο λογος που ΔΕΝ θελω ταφ και τετοια ειναι οτι θελω να βαλω Home plug για δικτυο.

Tα οποια αποτι διαβασα απο χρηστες που ηδη εχουν,αν τα βαλεις σε ταφ μαζι με αλλες συσκευες χανεις τρομερα απο θεμα αποδοσης. πρεπει να ειναι σε πριζα μονα τους.

Hamurabi σε βλεπω διατεθειμενο να παιδευτεις πολυ με τα ηλεκτρολογικα :D

Και να ταν μονο τα ηλεκτρολογικα...! χαχα

Δημοσ.

Ο λογος που ΔΕΝ θελω ταφ και τετοια ειναι οτι θελω να βαλω Home plug για δικτυο.

Tα οποια αποτι διαβασα απο χρηστες που ηδη εχουν,αν τα βαλεις σε ταφ μαζι με αλλες συσκευες χανεις τρομερα απο θεμα αποδοσης. πρεπει να ειναι σε πριζα μονα τους.

Επομένως δεν σε σώνει αυτό.

Η γραμμή είναι 1 και σπάει σε 3 πρίζες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...