Giorgos09 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Αποσυναρμολογησα το λαπτοπ μου και οταν το ξανανοιξα δεν φαινεται ο ασυρματος προσαρμογεας στις συσκευες δικτυου αλλα το bluetooth φαινεται και δουλευει. Στη διαχειρηση συσκευων φαινεται αυτο και μου λεει οτι εχω το νεοτερο προγραμμα οδηγησης. Τι μπορει να φταιει?
VasKag Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 οταν λες το αποσυναρμολογησες? μηπως δεν κουμπωσε καλα το μικρο καλωδιο που ειναι πανω στην ασυρματη καρτα δικτυου?
Giorgos09 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 οταν λες το αποσυναρμολογησες? μηπως δεν κουμπωσε καλα το μικρο καλωδιο που ειναι πανω στην ασυρματη καρτα δικτυου? Αυτη ειναι. Εχει δυο καλωδια που ειναι η κεραια και για να τη βγαλεις πρεπει να τη ξεβιδωσεις. Εγω μονο αυτα τα καλωδια εβγαλα και εβαλα. Το εχω ξανακανει και δεν ειχα προβλημα. Καποια εξηγηση στο γιατι γραφει αραβικα στη διαχειρηση συσκευων?
VasKag Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 για τα αραβικα μαλλον καταλαθος οταν εβαζες τους drivers, επιλεχθει αλλη γλωσσα. θα μπορουσες να ξανακανεις εγκατασταση και να βαλεις αγγλικα. επειδη τα καλωδια ειναι κουμπωτα και οχι βιδωτα μηπως δεν εχουν κουμπωσει καλα.επισης μηπως δεν εχει κουμπωσει καλα και η ιδια η καρτα. επισης μηπως τα εχεις βαλει κατα λαθος αναποδα? αν μπορει να γινει αυτο.
Giorgos09 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 για τα αραβικα μαλλον καταλαθος οταν εβαζες τους drivers, επιλεχθει αλλη γλωσσα. θα μπορουσες να ξανακανεις εγκατασταση και να βαλεις αγγλικα. επειδη τα καλωδια ειναι κουμπωτα και οχι βιδωτα μηπως δεν εχουν κουμπωσει καλα.επισης μηπως δεν εχει κουμπωσει καλα και η ιδια η καρτα. επισης μηπως τα εχεις βαλει κατα λαθος αναποδα? αν μπορει να γινει αυτο. Δε φταιει κατι απο αυτα. Να σημειωσω οτι τον ιδιο σκληρο τον ειχα χρησιμοποιησει σε ενα αλλο λαπτοπ οπως ειναι. Μηπως υπαρχει καποιο προβλημα με τον driver του αλλου λαπτοπ?
VasKag Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδη εβαλες τον σκληρο που ειχε το λειτουργικο ενος υπολογιστη με συγκεκριμενο hardware, σε εναν αλλο υπολογιστη με διαφορετικο hardware?
Giorgos09 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Τωρα εχω το σωστο σκληρο στο σωστο λαπτοπ αλλα τον ειχα χρησιμοποιησει και σε ενα αλλο πριν μου παρουσιασει το προβλημα.
VasKag Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 προφανως για να δουλεψει το λειτουργικο σωστα στο αλλο λαπτοπ επρεπε να γινουν αλλαγες/προσθηκες σε drivers. τωρα ομως που του αλλαξες ξανα περιβαλλον, αυτα τα επιπλεον μπορει να δημιουργουν προβλημα. θα σου προτεινα να τρεξεις το windows update γιατι ειδικα στις καρτες δικτυου συχνα πυκνα βγαινουν updates σε drivers.
Giorgos09 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δεν εγινε τιποτα. Τωρα φαινεται ο ασυρματος προσαρμογεας στη διαχειρηση συσκευων με θαυμαστικο ενω λεει οτι εχω το τελευταιο προγραμμα οδηγησης. Επισης το intel my wifi λεει οτι δε βρεθηκε υποστηριζομενος προσαρμογεας.
VasKag Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 κανε ενα κοπο να το ξανα ανοιξεις μηπως δεν εχει κουμπωσει καλα η καρτα η τα καλωδια
Giorgos09 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αφου ηρθε τεχνικος και αλλαξε την καρτα χωρις αποτελεσμα αλλαξαμε και τη μητρικη και τωρα ειναι ενταξει. Αρκετα σπανιο να φταιει η μητρικη σε τετοιες περιπτωσεις.
marios32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Είσαι τυχερός που έχεις Dell, αλλιώς κλάφτα Χαράλαμπε. Τέλος καλό όλα καλά.
Giorgos09 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Πόσο σε χρέωσε για την αλλαγή μητρικής; Ειχα εγγυηση. Στη Dell δε τη χανεις αν ανοιξεις το notebook.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα