Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή τις γιορτές θα έρθουν οι δικοί μου Αθηνα λέω να τους πάω σε κάποιο γνωστό όνομα. Καθότι μεταλάς, δεν έχω ιδέα από τις νυχτερινές πίστες. Μπορείτε να προτείνετε κάπου που να αξίζει, χωρίς να ξεφεύγει στην τιμή? Επίσης είδα ότι όλοι έχουν ένα μπουκάλι για 4 άτομα, εμείς θα είμαστε 5, πρέπει υποχρεωτικά να πάρουμε και δεύτερο?

Δημοσ.

Αφου εισαι μεταλας θα γουσταρεις τις μουσικες γεφυρες του ντραμερ (στανταρ κατεληξε μπουζουκοτυμπανιστης μπας και βγαλει τα προς το ζειν).

Περα απο την πλακα μην πατε οικογενειακως σε σκυλαδικο, δεν λεει.

Ως μη μπουζουκοβιος δεν ξερω πολλα αλλα θα προτεινα να πηγαινατε μπουλα,ζουγανελη κλπ στην ακτη πειραιως.

Επειδη πηγα περυσι το προγραμμα ειναι ωραιο, παρολο που δεν μ αρεσουνε Μαχαιριτσες και τετοια και μονο για τον χαβαλε, σκετσακια, αυτοσχεδιασμοι-πειραγμα με κοινο αξιζει.

Εκτος αν οι δικοι σου καινε ουισκια στην πιστα, νομιζω λιγα ειναι τα family-friendly προγραμματα. Ειτε Μαρινελα, ειτε Βοσκοπουλο, ειτε Παριο, κατι τετοιο φανταζομαι.

Πολυ χοντρικα να υπολογιζεις 200αρικο. Τωρα για το πεμπτο ατομο ρωτα τι παιζει. Ισως σας βαλουνε να παρετε κανενα πλατερ αντι για μισο μπουκαλι κρασι ή ενα ποτο εξτρα, μπορει αν θελουνε να πουνε ΟΚ.

Δημοσ.

Σκυλαδικο δεν θα πρότεινα ούτε εγώ.Καλύτερα σε ένα ρεμπετάδικο, να ακούσετε την μουσικούλα σας, να χορέψετε να φάτε κιόλας μέχρι σκασμού και να μην σας πιάσουν και τον ....!Φιλικά πάντα. :mrgreen:

Δημοσ.

Τα σκυλαδικα ειναι πιο βαρια.Ξερεις ρε παιδι μου , ο πελατης μπορει να δουλευει τωρα σε γραφειο αλλα στα νιατα του εριχνε μπετα και γενικα εχει φαει την ζωη με το κουταλι .Οι δε καψουρες του εχουν σημαδεψει σαν πυρωμενο σιδερο την ζωη :D

Δημοσ.

μητροπάνο θα προτεινα εγω στην οδο Πειραιώς ..! Παντως αν θες σκεψου και τη προταση των συνφορουμιτων για το ρεμπεταδικο....!

Δημοσ.

Έτσι.

Learn the difference, it could save your life. Ποια είναι η διαφορά αλήθεια;

Μπουζουκια μπορει να ειναι και ενα κεντρο που τραγουδαει ο Τερζης ας πουμε η ο Μητροπανος οι οποιοι ειναι λαικοι τραγουδιστες, σε σκυλαδικο αντιθετα θα τραγουδαει κανας Σαφετης,Μαρμαρινου, Sotis και λοιποι.Αν και μ αρεσουν και τα δυο οπως και να το κανεις υπαρχει μια διαφορα αναμεσα τους.

Δημοσ.

Με τις λέξεις παίζουμε, εντάξει μητροπάνος > βολάνης αλλά οι ίδιοι άνθρωποι πάνε και στους δυο.

Να μου 'λεγες για τα κωλόμπαρα που παίζουν mp3, ok.

Δημοσ.

Εγώ θα πω Οικονομό στο fever κ θα ξεχάσεις κ μέταλα κ μαλλιά κ το όνομα σου.170 ευρώ πάει η φιάλη, διακό η σπέσιαλ. Σε 5 άδα αναγκαστικά παίρνεις 2 φιάλη...στην περίπτωση σου και ενα κρασί με τα μισά γκαφρα κάνει δουλειά.

2η πρόταση, Ρόκος/Αναστασιάδης, 130 ευρώ η 4αδα

3η Fantasia με Βέρτη, 170 ευρώ η 4αδα

Από κει και μετά το χάος, τουλάχιστον μέχρι να πιάσει Γονίδης κ Καρράς - Μακρό

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...