Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ήμουν υπέρ!

Και υπάρχει η βία της ακινητοποίησης και υπάρχει και η βία του μικροτσούτσουνου.

Για να σε βοηθήσω λίγο:

http://www.youtube.com/watch?v=S20_JuaX8gg

Αυτός στο 0.05 είναι ο μικροτσούτσουνος.

Και αν "τα εγγόνια του χίτλερ" και "οι απόγονοι των ναζί" είναι λιγότερο ζώα από εμάς που κλάνουμε ίχωρ, και "μας είναι και αδιάφορο τι κάνουν" κιόλας, καλή ανάποδη χώνεψη στα γκλομπ, ίσως όντως να σου αξίζει.

Αποχωρώ γιατί με πιάνει απελπισία.

oooooo,δεν έχω ιχώρ,δεν είμαι ο τοπ των λαών αλλά δεν είμαι ΝΑΖΟΥΛΑΣ ούτε λάτρης αυτών σαν μερικούς,plz πέρνα απο Καλάβρυτα και πες τους τις ωραίες απόψεις σου

Δεν υπάρχει ανώτερη φυλή,υπάρχει κατώτερη όμως και υποστηριχτές της

οι φίλοι σου ρε πριν φύγεις

On May 24, 31-year old Stephan Neisius died as a result of injuries he received earlier at the hands of the police in Cologne. He had been in hospital in a coma for two weeks after being seriously mistreated during his arrest and then kicked and beaten by police at the Eigelstein police station

http://www.wsws.org/articles/2002/jul2002/germ-j31.shtml

σήκωσε το χεράκι τώρα,ουστ ρε

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να συγκρινω,δε μου κανουν καμια διαφορα μεταξυ τους.

Τουλάχιστον μη γράφεις πράματα που δεν ισχύουν τότε.

Δημοσ.

καλυτερα 15 χρονων παρα φασιστας.

την επομενη φορα εσυ παρε και φλογοβολο.

πολυ rambo βλεπεις.

Στη συγκεκριμένη ερώτηση όμως (ΠΩΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙΣ καποιον απο ενα πληθος που σου πεταει σιδερα;

Τον παρακαλας; Ανοιγεις πολιτισμενο διαλογο; Περιμενεις να σου πεταξει οτι εχει και μετα αααν εισαι ακομα ζωντανος τον κυνηγας; ), δε βλέπω να του απαντάς... μόνο έτσι θα μπορούσες να στηρίξεις τη θέση σου και να κάνεις τους συνομιλητές σου να σε πάρουν στα σοβαρά.

Με αφορισμούς και χαρακτηρισμούς, δε γίνεται δουλειά...

...παρεμπιπτόντως - για να μην ξεφύγει κανένα "άκυρο" σχόλιο - ούτε φασίστας είμαι (είτε της ακροδεξιάς, είτε της ακροαριστεράς, για να τα λέμε όλα με τ' όνομά τους, έτσι; ) , ούτε αναρχικός, ούτε τρομοκράτης, ούτε αλλοδαπός, ούτε αστυνομικός (δεν πειράζει που δεν τους λέω "μπάτσους" φαντάζομαι, έτσι; ) . Αυτό που πιστεύω ότι είμαι, είναι "αντικειμενικά σκεπτόμενος".

Δημοσ.

Τουλάχιστον μη γράφεις πράματα που δεν ισχύουν τότε.

Οκ συγνωμη δεν περνει 300.000 που περνει ο πρωτος,περνει 200.000.

Και εχει καταθεσεις 300 ευρω στην τραπεζα.

Οι υπολοιπες 100αδες χιλιαδες ευρω πανε στους κακομοιρους μεταναστες που αγαπαει ή σε τραπεζα στην ελβετια;

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να συγκρινω,δε μου κανουν καμια διαφορα μεταξυ τους.

αληθεια ε?

στην αστυνομια πως περασες με τις πανελληνιες?μαθηματικα δε δινατε?

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ:

ΕΙΣΟΔΗΜΑ: 135.000 ευρώ

ΑΚΙΝΗΤΑ: 1 διαμέρισμα

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: 700 ευρώ

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ:

ΕΙΣΟΔΗΜΑ: 129.000 ευρώ

Συζύγου: 273.000 ευρώ

ΑΚΙΝΗΤΑ:

Μπακογιάννη: 6 αγροτεμάχια, 2 διαμερίσματα, 1 γραφείο, 1 οικία και 2 σπιτια νεοαποκτηθέντα από γονική παροχή

Συζύγου: 4 διαμερίσματα, 2 αγροτεμάχια, 2 οικίες, 2 καταστήματα, 1 γραφείο υπό ανέγερση, 1 αποθήκη, 1 οικόπεδο.

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: (από κοινού με το σύζυγο) 1.767.000 ευρώ + 772.000 δολάρια

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ:

Μπακογιάννη:αμοιβαία κεφάλαια και ομόλογα ύψους 123.000 ευρώ

Σύζυγος: μετοχές αξίας 2.007.000 δολαρίων Αμερικής που αγόρασε το 2009 σε διάφορες εταιρίες + μετοχές αξίας 182.700 ευρώ που προϋπήρχαν, ενώ εκποίησε και 32.000 μετοχές αξίας 559.000 κολλύριων

Επίσης είναι μέτοχος σε εταιρίες με κεφάλαιο συνολικά 147.000 ευρώ

ΟΧΗΜΑΤΑ: 1 αυτοκίνητο ο σύζυγος

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:

ΕΙΣΟΔΗΜΑ: 268.000 ευρώ

Συζύγου: 6.000 ευρώ

ΑΚΙΝΗΤΑ:

Καρατζαφέρη: 6 διαμερίσματα, 1 οικία, 2 βοσκοτόπια, 1 οικόπεδο

Συζύγου: 4 διαμερίσματα, 2 καταστηματα, 1 βοσκοτόπι, ενώ αγόρασε 1 αποθήκη αξίας 46.000 ευρώ

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: 71.000 ευρώ

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ: συζύγου (εταίρος σε επιχείρηση παροχής υπηρεσιών με κεφάλαιο εισφορά 17.000 ευρώ)

ΟΧΗΜΑΤΑ: 2 αυτοκίνητα ο ίδιος και 1 βάρκα 6 ατόμων

1 αυτοκίνητο η γυναίκα του

(Ο Γ. Καρατζαφέρης παραμένει ο πλουσιότερος πολιτικός αρχηγός με μεγάλη ακίνητη περιουσία που προέρχεται κυρίως από κληρονομιά ή δωρεές και σε σύγκριση με το 2008 έχει μεγάλη αύξηση εισοδημάτων.

Μαζί με τη σύζυγο του διαθέτουν 21 ακίνητα (τα 13 ανήκουν στον ίδιο).

Έχει υψηλές καταθέσεις και το 2009 πούλησε ένα ΙΧ 3.700 κ.ε. έναντι 26.500 ευρώ και αγόρασε ένα άλλο, θωρακισμένο, με 15.000 ευρώ.

Νέο αυτοκίνητο απέκτησε και η σύζυγος ύψους 20.000 ευρώ.

Ο κ. Καρατζαφέρης διαθέτει από το 2007 βάρκα χωρητικότητας 6 ατόμων (την οποία έχει μόνιμα στην Αταλάντη που βρίσκεται και το εξοχικό του.

(Συγκριτικό με 2008. Τι είχε δηλώσει τότε:

Εισόδημα :

Γ. Καρατζαφέρης: 111.047,23

Β. Καρατζαφέρη (σύζυγος): 5.400 ευρώ

Ακίνητα :

Γ. Καρατζαφέρης : υπό ανέγερση ακίνητο στο Π. Φάληρο, 2 διαμερίσματα στην Αθήνα, 1 σπίτι στην Κερατέα, 1 βοσκότοπος στη Αρκαδία, 1 σπίτι στις Λιβανάτες με πισίνα, 3 διαμερίσματα στην Καλλιθέα, 1 διαμέρισμα και 4 θέσεις πάρκιγκ στην Καλλιθέα, 1 οικόπεδο στην Αρκαδία, 1 βοσκότοπος στην Κόρινθο και 1 βοσκότοπος στις Αδάμες

Β. Καρατζαφέρη (σύζυγος) : 1 διαμέρισμα στο Μάτι, 1 σπίτι στο Λιτόχωρο(το 1/6), 1 βοσκότοπος στο Λιτόχωρο(το 1/6). 1 διαμέρισμα στην Καλλιθέα, , 2 καταστήματα στην Καλλιθέα, 1 διαμέρισμα στην Αθήνα

Μετοχές : Δεν έχουν

Καταθέσεις :

116.000 ευρώ από κοινού με τη σύζυγό του

Γ. Καρατζαφέρης : 40.771 ευρώ

Αυτοκίνητα :

Γιώργος Καρατζαφέρης πούλησε 1 αυτοκίνητο 4.600 κυβικά, ενώ έχει 1 αυτοκίνητο 3.700 κυβικά. Αγόρασε 1 αυτοκίνητο 3.700 κυβικά και μία βάρκα χωρητικότητας 6 ατόμων αξίας 14.399 ευρώ

Συμμετοχές σε επιχείρηση : Η σύζυγός του είναι μέτοχος σε ΕΠΕ παροχής υπηρεσιών.

Κεφάλαιο εισφοράς 17.608 ευρώ).

Στη συγκεκριμένη ερώτηση όμως (ΠΩΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙΣ καποιον απο ενα πληθος που σου πεταει σιδερα;

Τον παρακαλας; Ανοιγεις πολιτισμενο διαλογο; Περιμενεις να σου πεταξει οτι εχει και μετα αααν εισαι ακομα ζωντανος τον κυνηγας; ), δε βλέπω να του απαντάς... μόνο έτσι θα μπορούσες να στηρίξεις τη θέση σου και να κάνεις τους συνομιλητές σου να σε πάρουν στα σοβαρά.

Με αφορισμούς και χαρακτηρισμούς, δε γίνεται δουλειά...

...παρεμπιπτόντως - για να μην ξεφύγει κανένα "άκυρο" σχόλιο - ούτε φασίστας είμαι (είτε της ακροδεξιάς, είτε της ακροαριστεράς, για να τα λέμε όλα με τ' όνομά τους, έτσι; ) , ούτε αναρχικός, ούτε τρομοκράτης, ούτε αλλοδαπός, ούτε αστυνομικός (δεν πειράζει που δεν τους λέω "μπάτσους" φαντάζομαι, έτσι; ) . Αυτό που πιστεύω ότι είμαι, είναι "αντικειμενικά σκεπτόμενος".

δηλαδη θελει διδακτορικο για να καταφερεις να σκεφτεις οτι εκτος απο το "δε κανω τιποτα" και "σπαω στο ξυλο" δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο?

το να τους περασουν χειροπεδες δεν γινεται ε?πρεπει να τους ποδοπατησουν καλυτερα.

Δημοσ.

Δηλαδη κατα τη γνωμη σου ποια ειναι η δουλεια της αστυνομιας απεναντι σε εναν οχλο που κανει βανδαλισμους;

περιμενω με αγωνια την απαντηση σου.

Εσεις δεν εχετε τη βοηθεια απο τους ψευτοαριστερους; τι σε νοιαζει αν εχουμε τη βοηθεια των χρυσαυγιτων και το λες με τοσο παραπονο; δικαιωμα του ο καθενας ναχει οτι βοηθεια θελει.

Εγω δεν ανηκω πουθενα για πολλοστη φορα ... και ποια βοηθεια λες ? ο αναρχικος χωρος με την αριστερα (τοσο την κοινοβουλευτικη, οσο και την εξω) συνεχεια στα μαχαιρια ειναι ... δεν ειδες τι εγινε με το ΚΚΕ?Αναρχοφασιστες και πρακτορες και φρικια και περιθωριακους,λουμπεν κλπ τους λεει το ΚΚΕ οσους δεν ανηκουν σε αυτο ... Για ποια βοηθεια μιλας? Οσο για το συριζα, το παιζει πιο αλτερνατιβ γιατι εχει αλλο ταργκετ γκρουπ και παιρνει τις ψηφους που δεν πανε στο ΚΚΕ...

Η παπαρηγα χαιδευει τα αυτια των παιδιων των εξαρχειων? Τα πιστευεις αυτα ? Εχεις δει πολλους κνιτες στα εξαρχεια? Και μην ανησυχεις για το ΚΚΕ ... και αυτοι στην εξουσια να ηταν θα χαμε μπατσοκρατια ακομα χειροτερη απο τη σημερινη , στα σταλινικα προτυπα βεβαιως βεβαιως ... δουλεια θα εχετε και παλι.

Τωρα, εσυ που το παραδεχεσαι κιολας (κατι ειναι κ αυτο) οτι εχετε βοηθεια απο ΧΑ και μπραβους και ανθρωπους της νυχτας ... (βλεπει κανεις κανα οξυμωρο εδω), πώς νιωθεις γιαυτο ?

Δημοσ.

Οκ συγνωμη δεν περνει 300.000 που περνει ο πρωτος,περνει 200.000.

Και εχει καταθεσεις 300 ευρω στην τραπεζα.

Οι υπολοιπες 100αδες χιλιαδες ευρω πανε στους κακομοιρους μεταναστες που αγαπαει ή σε τραπεζα στην ελβετια;

Μα αν υποθέσουμε πως έκρυψε λεφτά (δεν μου φαίνεται εντελώς απίθανο), το ίδιο πρέπει να υποθέσουμε για όλους τους άλλους.

Τέλος πάντων, δεν θέλω να με περάσουν και για τον λογιστή της Παπαρήγα. Απλά καλό είναι να μη δίνονται λανθασμένες εντυπώσεις, γιατί κάποιος μπορεί να αρκεστεί σ' αυτό που έγραψες και να μην τσεκάρει καν τα αρχεία.

Δημοσ.
Αποχωρώ γιατί με πιάνει απελπισία.

Δεν είδα όμως να απελπίζεσαι και πολύ όταν ο τσέος είπε ότι δεν σε νοιάζει ποιός χρυσαύγουλος τονε βοηθάει,σωστά;

Μπαγλαμόκωστα....:P

Δημοσ.

το να τους περασουν χειροπεδες δεν γινεται ε?πρεπει να τους ποδοπατησουν καλυτερα.

Μα αυτο σε ρωταω ρε αγορι μου. ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ οταν εγω σου πεταω σιδερα,πετρες,μολοτοφ ή οταν μου τελειωσουν αυτα σε χτυπαω με μπουνοκλωτσιες οταν με πλησιαζεις. Απαντησε μου το πως ;;;;

Τωρα, εσυ που το παραδεχεσαι κιολας (κατι ειναι κ αυτο) οτι εχετε βοηθεια απο ΧΑ και μπραβους και ανθρωπους της νυχτας ... (βλεπει κανεις κανα οξυμωρο εδω), πώς νιωθεις γιαυτο ?

Δε μιλησα εγω για μπραβους της νυχτας. Για ΧΑ της μερας μιλησα. Φυσικα,γιατι να μην εχουμε βοηθεια; νομιμο πολιτικο κομα ειναι η ΧΑ αν δε γνωριζεις.

Δημοσ.

δηλαδη θελει διδακτορικο για να καταφερεις να σκεφτεις οτι εκτος απο το "δε κανω τιποτα" και "σπαω στο ξυλο" δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο?

Ε, πες τον επιτέλους τον τρόπο με τον οποίο μπορεί ΠΡΑΚΤΙΚΑ να εφαρμοστεί αυτό το ρημάδι το "ενδιάμεσο" (να τους περασουν χειροπεδες) και μη μας βγάζεις την ψυχή! Αυτό σε ρώτησε ο άνθρωπος: "κάτω από τη σιδεροκοτρωνοβροχή που πέφτει στο κεφάλι σου, πως τους συλλαμβάνεις; "

Δημοσ.

Μα αυτο σε ρωταω ρε αγορι μου. ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ οταν εγω σου πεταω σιδερα,πετρες,μολοτοφ ή οταν μου τελειωσουν αυτα σε χτυπαω με μπουνοκλωτσιες οταν με πλησιαζεις. Απαντησε μου το πως ;;;;

Δε μιλησα εγω για μπραβους της νυχτας. Για ΧΑ της μερας μιλησα. Φυσικα,γιατι να μην εχουμε βοηθεια; νομιμο πολιτικο κομα ειναι η ΧΑ αν δε γνωριζεις.

1.πιανεις χερι.

2.γυρνας χερι πισω απο τη πλατη

3.βαζεις την μια

4.επαναλαμβανεις στο δευτερο χερι.

αν εισαι κουλαδι και δε μπορεις να ακινητοποιησεις καποιον τοτε να αλλαξεις δουλεια.

Δημοσ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:

ΕΙΣΟΔΗΜΑ: 268.000 ευρώ

Συζύγου: 6.000 ευρώ

ΑΚΙΝΗΤΑ:

Καρατζαφέρη: 6 διαμερίσματα, 1 οικία, 2 βοσκοτόπια, 1 οικόπεδο

Συζύγου: 4 διαμερίσματα, 2 καταστηματα, 1 βοσκοτόπι, ενώ αγόρασε 1 αποθήκη αξίας 46.000 ευρώ

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: 71.000 ευρώ

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ: συζύγου (εταίρος σε επιχείρηση παροχής υπηρεσιών με κεφάλαιο εισφορά 17.000 ευρώ)

ΟΧΗΜΑΤΑ: 2 αυτοκίνητα ο ίδιος και 1 βάρκα 6 ατόμων

1 αυτοκίνητο η γυναίκα του

(Ο Γ. Καρατζαφέρης παραμένει ο πλουσιότερος πολιτικός αρχηγός με μεγάλη ακίνητη περιουσία που προέρχεται κυρίως από κληρονομιά ή δωρεές και σε σύγκριση με το 2008 έχει μεγάλη αύξηση εισοδημάτων.

Μαζί με τη σύζυγο του διαθέτουν 21 ακίνητα (τα 13 ανήκουν στον ίδιο).

Έχει υψηλές καταθέσεις και το 2009 πούλησε ένα ΙΧ 3.700 κ.ε. έναντι 26.500 ευρώ και αγόρασε ένα άλλο, θωρακισμένο, με 15.000 ευρώ.

Νέο αυτοκίνητο απέκτησε και η σύζυγος ύψους 20.000 ευρώ.

Ο κ. Καρατζαφέρης διαθέτει από το 2007 βάρκα χωρητικότητας 6 ατόμων (την οποία έχει μόνιμα στην Αταλάντη που βρίσκεται και το εξοχικό του.

(Συγκριτικό με 2008. Τι είχε δηλώσει τότε:

Εισόδημα :

Γ. Καρατζαφέρης: 111.047,23

Β. Καρατζαφέρη (σύζυγος): 5.400 ευρώ

Ακίνητα :

Γ. Καρατζαφέρης : υπό ανέγερση ακίνητο στο Π. Φάληρο, 2 διαμερίσματα στην Αθήνα, 1 σπίτι στην Κερατέα, 1 βοσκότοπος στη Αρκαδία, 1 σπίτι στις Λιβανάτες με πισίνα, 3 διαμερίσματα στην Καλλιθέα, 1 διαμέρισμα και 4 θέσεις πάρκιγκ στην Καλλιθέα, 1 οικόπεδο στην Αρκαδία, 1 βοσκότοπος στην Κόρινθο και 1 βοσκότοπος στις Αδάμες

Β. Καρατζαφέρη (σύζυγος) : 1 διαμέρισμα στο Μάτι, 1 σπίτι στο Λιτόχωρο(το 1/6), 1 βοσκότοπος στο Λιτόχωρο(το 1/6). 1 διαμέρισμα στην Καλλιθέα, , 2 καταστήματα στην Καλλιθέα, 1 διαμέρισμα στην Αθήνα

Μετοχές : Δεν έχουν

Καταθέσεις :

116.000 ευρώ από κοινού με τη σύζυγό του

Γ. Καρατζαφέρης : 40.771 ευρώ

Αυτοκίνητα :

Γιώργος Καρατζαφέρης πούλησε 1 αυτοκίνητο 4.600 κυβικά, ενώ έχει 1 αυτοκίνητο 3.700 κυβικά. Αγόρασε 1 αυτοκίνητο 3.700 κυβικά και μία βάρκα χωρητικότητας 6 ατόμων αξίας 14.399 ευρώ

Συμμετοχές σε επιχείρηση : Η σύζυγός του είναι μέτοχος σε ΕΠΕ παροχής υπηρεσιών.

Κεφάλαιο εισφοράς 17.608 ευρώ).

Καποιος να κανει ενα update http://en.wikipedia.org/wiki/Apartment

Αυτο το κομματι

An apartment (in American English) or flat (in British English) is a self-contained housing unit (a type of residential real estate) that occupies only part of a building

το only part of a σε full

Εδω ενα εξαωροφο διαμερισμα....

post-216584-0-23242200-1324492520_thumb.jpg

Αν και τα αλλα "ποθεν εσχες" ειναι σα το εν λογο...... οκ.

Δημοσ.

Ε, πες τον επιτέλους τον τρόπο με τον οποίο μπορεί ΠΡΑΚΤΙΚΑ να εφαρμοστεί αυτό το ρημάδι το "ενδιάμεσο" (να τους περασουν χειροπεδες) και μη μας βγάζεις την ψυχή! Αυτό σε ρώτησε ο άνθρωπος: "κάτω από τη σιδεροκοτρωνοβροχή που πέφτει στο κεφάλι σου, πως τους συλλαμβάνεις; "

να δουμε τα 2 βιντεο που ανεβηκαν?

ποσες συλληψεις εγιναν?

ποσα κεφαλια ανοιξαν?

υπολογιζω η αναλογια να ειναι 1/100.

Δημοσ.

Ntinara, πολυ καλη η τακτικη σου, μηπως εισαι νιντζα;

Περα απτην πλακα, επειδη τη νομοθεσια δεν την φτιαχνεις ουτε εσυ απτο φορουμ του ινσομνια,ουτε το μεγκα τσανελ, η νομοθεσια μας λοιπον επιτρεπει στον αστυνομικο να χρησομοποιησει βια (ισου ή μικροτερουτ βαθμου απο αυτη που ασκειται απτο δραστη) προκειμενου να τον συλλαβει.

Οσον αφορα τις ερωτησεις σου για τους τραυματιες απο αυτη τη φιλειρηνικη διαδηλωση ειναι σιγουρα αρκετοι "διαδηλωτες" αλλα και 150 αστυνομικοι. Λιγο περιεργο για μια φιλειρηνικη διαδηλωση,ε;

αν εισαι κουλαδι και δε μπορεις να ακινητοποιησεις καποιον τοτε να αλλαξεις δουλεια.

Kαι "εσυ" αν εισαι κουλαδι και δεν μπορεις να ξεφυγεις απο ενα ματατζη και σε σπαει στο ξυλο καλυτερα να μη ξαναπας σε επεισοδια,δεν το χεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...