antonl Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 θα σου άρεσε εσένα να δέρνουν την αστυνομία?και τι θα λέγανε στους κακούς? συγνώμη που σας ενοχλώ αφήνετε λίγο στην άκρη αυτή την κοτρόνα να σας περάσω αυτά τα ωραία βραχιολάκια? Δεν τη βρίσκω με το ξύλο, ασχέτως του ποιος δέρνει και ποιος δέρνεται, αλλά ναι θα το προτιμούσα απ το να είναι ο αστυνομικός αυτός που θα σηκώσει πρώτος χέρι (κλομπ, ασπίδα, κοτρώνα κλπ). Είναι μέσα στο job description ότι αν αποφασίσεις να γίνεις αστυνομικός/ΜΑΤατζής παίζει να φας και καμιά (όπως αν είσαι καραβανάς, υπάρχει πιθανότητα να βρεθείς σε κανα μέτωπο). Έχω την εντύπωση ότι ορισμένοι το χουν πάρει λίγο ανάποδα όμως, γίνονται για να ρίχνουν. Πρώτα εξαντλούνται οι άλλες λύσεις και μετά αρχίζουμε το ξύλο. Και κάθε περίπτωση κρίνεται μεμονωμένα.
xlapacas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δεν τη βρίσκω με το ξύλο, ασχέτως του ποιος δέρνει και ποιος δέρνεται, αλλά ναι θα το προτιμούσα απ το να είναι ο αστυνομικός αυτός που θα σηκώσει πρώτος χέρι (κλομπ, ασπίδα, κοτρώνα κλπ). Είναι μέσα στο job description ότι αν αποφασίσεις να γίνεις αστυνομικός/ΜΑΤατζής παίζει να φας και καμιά (όπως αν είσαι καραβανάς, υπάρχει πιθανότητα να βρεθείς σε κανα μέτωπο). Έχω την εντύπωση ότι ορισμένοι το χουν πάρει λίγο ανάποδα όμως, γίνονται για να ρίχνουν. Πρώτα εξαντλούνται οι άλλες λύσεις και μετά αρχίζουμε το ξύλο. Και κάθε περίπτωση κρίνεται μεμονωμένα. α ούτε και εγώ την βρίσκω με το ξύλο! αλλά όταν ήμουν μικρός και έκανα μαλακίες με έδινε ο μπαμπάς ένα σκαμπίλι στα μούτρα και τις έκοβα! δεν ξέρω άμα κατάλαβες γιατί το λέω!
antonl Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Καταλαβαίνω τι λες αλλά μεταξύ του μπαμπά σου/μου και της αστυνομίας υπάρχουν κάποιες σημαντικές διαφορές. Εκείνος δεν έδειχνε να ψάχνει αφορμή για να σε ξυλοφορτώσει, ούτε όταν το κανε υπήρχε πιθανότητα να σε στείλει στο νοσοκομείο. Και το έκανε σε πολύ συγκεκριμένες και λίγες περιπτώσεις γιατί αλλιώς η όποια βία πιθανότατα θα χε τ αντίθετα απ τα επιθυμητά αποτελέσματα.
az1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 αν θες μπορουμε να βρεθουμε και εξω να κερασω ενα καφε και οτι αλλο προκυψει...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δηλητηριαστε το νερο ρε. Ουτε ξενοι, ουτε Ελληνες, ουτε μπατσοι, ουτε αντι-μπατσοι.
firewalker Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Έχουν πολύ πλάκα οι φασίστες και οι αριστεροί. Ούνα φάτσα...
-nick- Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ναι γιατι ως γνωστον οποιος κραζει τους φασιστες ειναι αριστερος, συν του οτι ειναι τα ιδια και οι δυο.
thanocaster Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 γελάω λίγο, αλλά σταματήστε. Σοβαρά όμως, pm ή σας χάνουμε για λίγο. Party pooper.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα