Hamurabi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ δεν μιλάω για αυτούς, μιλάω για τα 10-20 άτομα που σε μια ειρηνική διαδήλωση πάνε πετάνε μολότοφ στα ΜΑΤ και μετά τα ΜΑΤ αρχίζουν και κοπανάνε όποιον βρούνε πέραν αυτών αλλά δεν καταφέρνουν ποτέ να συλλάβουν αυτά τα 10-20 άτομα όταν είναι μπροστά τους παρότι υπάρχουν ένα κάρο αστυνομικοί μέσα στους διαδηλωτές με πολίτικα που θα μπορούσαν άμεσα να τους την πέσουν και να τους μαντρώσουν. Ναι ξέρω αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει απαιτεί μυαλό και οργάνωση πράγμα που δεν υφίσταται στον τόπο αυτό. Για να γνωριζετε,εδω και καιρο υπαρχει εισαγγελεας στο κεντρο επιχειρησεων της αστυνομιας ο οποιος εχοντας εικονα του τι γινεται δεινει αυτος εντολες για συλληψεις. Επιτελους συνηδητοποιηστε οτι η κατασταση ελενχεται απο πολυ ψηλα και ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ μερικοι οτι ο αστυφυλακας ματατζης δεν κανει οτι του καπνισει.
agent_smith Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Τι προτείνεις ως λύση; Να λειτουργήσει ο κρατικός μηχανισμός και να εφαρμοστούν οι νόμοι όπως γίνετε σε κάθε ευρωπαϊκή πολιτισμένη χώρα ίσως; Να ευαισθητοποιηθεί το πολιτικό σώμα και να καταθέσει απόψεις, προτάσεις και λύσεις στο κοινοβούλιο για την διαχείριση αυτού του φαινομένου. Ίσως είμαι λίγο υπερβολικός ε; Για να γνωριζετε,εδω και καιρο υπαρχει εισαγγελεας στο κεντρο επιχειρησεων της αστυνομιας ο οποιος εχοντας εικονα του τι γινεται δεινει αυτος εντολες για συλληψεις. Επιτελους συνηδητοποιηστε οτι η κατασταση ελενχεται απο πολυ ψηλα και ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ μερικοι οτι ο αστυφυλακας ματατζης δεν κανει οτι του καπνισει. Εννοείται ότι ελέγχετε η κατάσταση καθώς κάθε διαδήλωση γίνονται συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Είπα εγώ ότι η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου;
Vaggos02 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Στα "Δεκεμβριανά" του 09 είχαμε και 3 νεκρούς. Πρέπει να πεθαίνει κόσμος για να τους μπουζουριάσουνε κάθε φορά;
KilliK Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Στα "Δεκεμβριανά" του 09 είχαμε και 3 νεκρούς. Πρέπει να πεθαίνει κόσμος για να τους μπουζουριάσουνε κάθε φορά; 4 νεκρους ειχαμε.
Porg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Να λειτουργήσει ο κρατικός μηχανισμός και να εφαρμοστούν οι νόμοι όπως γίνετε σε κάθε ευρωπαϊκή πολιτισμένη χώρα ίσως; Να ευαισθητοποιηθεί το πολιτικό σώμα και να καταθέσει απόψεις, προτάσεις και λύσεις στο κοινοβούλιο για την διαχείριση αυτού του φαινομένου. Ίσως είμαι λίγο υπερβολικός ε; Να λειτουργήσει ο κρατικός μηχανισμός είναι και το να διώξουμε όλους (η ένα μεγάλο μέρος) απο τους παράνομους μετανάστες;
Vaggos02 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Να λειτουργήσει ο κρατικός μηχανισμός είναι και το να διώξουμε όλους (η ένα μεγάλο μέρος) απο τους παράνομους μετανάστες; Είναι και αυτό. Εκτός αυτού, το να λειτουργήσει ο κρατικός μηχανισμός περιλαμβάνει καλύτερη αστυνόμευση, εφαρμογή των νόμων και σεβασμός στο νομοταγή πολίτη.
Hamurabi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια δεν ξερω για εσας, εγω εχω συνηδητοποιησει σε τι χωρα ζω και τι να περιμενω απο αυτην. Και φυσικα δε τα ριχνω ολα σε διαβολικες δυναμεις. Εχοντας γυρισει ολη την Ευρωπη,μπορω να πω με σιγουρια οτι ειμαστε ενα ματσο χαλια σαν λαος. Οποτε τα χαλια τα διοικουν επισης χαλια. Και τα αποτελεσμα θα ειναι ενα μεγαλο χαλι. Στην αστυνομια, σε δουλειες,σε ανεργια,σε καθαριοτητα, στα παντα,θα ειμαστε ενα χαλι. Αυτοι ειμαστε, καταλαβετε το.
agent_smith Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Να λειτουργήσει ο κρατικός μηχανισμός είναι και το να διώξουμε όλους (η ένα μεγάλο μέρος) απο τους παράνομους μετανάστες; Εάν ο κρατικός μηχανισμός είναι η αστυνομία σε πρώτη φάση πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος κατά των εγκληματικών πράξεων που μία από αυτές είναι και η παράνομη είσοδος σε ξένη χώρα και προβλέπει σύλληψη. Από την άλλη να εφαρμοστεί ότι προβλέπετε από τον νόμο. Δεν είπα να τους διώξουμε.(αν και ξέρω οτι αυτό περιμένεις να πω δεν το λέω)
feodor Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 @ deesnider Ετσι οπως κανεις quote με δυσκολευεις γιατι δεν μπορω να κανω quote το δικο σου κειμενο. Εστω! Εσένα τι σου λέει, όταν ΜΑΖΙ μ' αυτόν τον ΕΝΑ τύπο, ο οποίος αρχικά ήταν δίπλα στους αστυνομικούς, βλέπεις άλλους ...εκατό, να καίνε αυτοκίνητα, να κατεβάζουν βιτρίνες και να καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία; Σου λέει μήπως, ότι ΟΛΟΙ αυτοί, είναι κολλητάρια των αστυνομικών, που ξαφνικά κουκουλωθήκανε για να τα σπάσουν, προκειμένου να κάνει η αστυνομία το κομμάτι της; Διότι εμένα μου λέει ότι είναι απλώς ταραχοποιοί και εγκληματικά στοιχεία. Αλλά είπαμε: Απόψεις είναι αυτές... Πρωτα απ ολα τα καταδικαζω. Δεν ειπα πουθενα οτι καλα κανουν και σπανε. Αμα εχεις δει και αλλα ποστς μου σε αλλα νηματα θα το καταλαβαινες. Επισης αυτοι που κατεβαζουν βιτρινες μονο καλο δεν κανουν στο κινημα γιατι δινουν πατημα στο κρατος να παρει πιο σκληρα κατασταλτικα μετρα. Οποτε τα καταδικαζω απο καθε πλευρα. Παμ παρακατω. Πολλοι απ αυτους ειναι κολληταρια της αστυνομιας, ναι! Βλεπω οτι σου κανει εντυπωση. Παντως δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ειναι απλα ταραχοποια στοιχεια. Καποιος/οι τους δινουν εντολες. Και η πεποιθηση μου αυτη ενισχυεται οταν σκεφτομαι τα γεγονοτα που ακολουθησαν τη δολοφωνια του αλεξη γρηγοροπουλου. Θυμασαι φανταζομαι τις ταραχες απο κουκουλοφορους και τι περιουσιες κατεστρεψαν στην Αθηνα. Μονο που κατεστρεψαν και σε πολλες αλλες πολεις. Και το περιεργο στη υποθεση ηταν οτι αυτες οι ταραχες ξεκινησαν σχεδον ολες ταυτοχρονα, το ιδιο βραδυ. Εγω ημουν στη χιο τοτε. Το ιδιο εκεινο βραδυ κυκλοφορουσε μια φημη οι κουκουλοφοροι θα βγουν και θα κανουν ζημιες. Δηλαδη δες τι συντονισμο ειχαν σχεδον πανελλαδικα. Αν αυτο δεν σε βαζω σε υποψια οτι οι κουκουλοφοροι παιρνουν εντολες ανωθεν, τοτε πασο! Παμε παρακατω http://www.youtube.com/watch?v=AsOBtTNJ-aA&feature=related Στο παραπανω βιντεο βλεπεις κουκουλοφορους χερι χερι με τα ΜΑΤ. Εσυ τι λες? Να μην ειναι ασφαλιτες αυτοι οι κουκουλοφοροι? Και παλι ομως μπορεις να πιστευεις πως ειναι απλα εγκληματικα στοιχεια. ριξε και δω ενα βλεφαρο http://www.youtube.com/watch?v=FVPC_RIAs9c Ότι οι διοργανωτές της διαδήλωσης, έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να την περιφρουρήσουν και να ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ την περίπτωση να μπουν "άτομα ύποπτα" ανάμεσά τους. Αν δε, θεωρούν ότι δεν είναι σε θέση να το πετύχουν αυτό, τότε πολύ απλά ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ τη διαδήλωση. Ξέρεις, όταν οργανώνεις ένα ξεσηκωμό, μια διαδήλωση, μια διαμαρτυρία (πες το όπως θες) προκειμένου να διεκδικήσεις αυτά που πιστεύεις ότι δικαιούσαι και δεν έχεις πρόβλημα όταν, μέσα από τη δική σου έκφραση διαμαρτυρίας, δίνεις - λόγω της ανικανότητάς σου να διαχειριστείς αυτό που οργάνωσες - σε κάποιους τη δυνατότητα να καταστρέφουν την περιουσία ανθρώπων που δε φταίνε, είσαι μεγαλύτερος φασίστας από εκείνους που κατηγορείς ως τέτοιους. Μαζι σου. Και παλι δεν ειπα πουθενα κατι αντιθετο. Εγω σ αυτα που εγραφα ηθελα να δειξω οτι η αστυνομια κανει προβοκατσια με τους διαφορους τροπους που ανεφερα. Προσωπικα, σε οσες διαδηλωσεις εχω βρεθει ηταν περιφρουρημενες. Αλλα καμμια φορα μπορει να κατεβουν για πρωτη φορα ανθρωπο σε διαδηλωση, που δεν εχουν προηγουμενη εμπειρια (βλεπε αγανακτισμενους) και θελουν να διαδηλωνουν ειρηνικα. Που να ξερει τωρα αυτος ποιο "εγκληματικο στοιχειο" (κατα τα λεγομενα σου) μπαινει στη διαδηλωση. Γιατι τον εχει ξαναδει? Εδω μιλαμε για στημενη προβοκατσια. Είσαι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Μου δίνεις την εντύπωση ότι για 'σένα, η ερώτηση δεν υφίσταται, διότι δε σε βολεύει να υφίσταται. "Θα έπρεπε να μη φτάσει η κατάσταση μέχρι εκεί";;; Σώπα! Φαντάζεσαι ότι υπάρχει κάποιος λογικός άνθρωπος, που διαφωνεί μ' αυτό; Σαφώς και έτσι θα έπρεπε! Όπως θα έπρεπε να μην υπάρχουν και δολοφονίες, βιασμοί και ένα σωρό άλλα κακά... Έλα όμως που δε ζούμε σε κοινωνία αγγέλων και κάπως πρέπει να αντιμετωπίσουμε την παραβατικότητα! Τα περι εκτος πραγατικοτητα τα αφηνω ασχολιαστα. Ακριβως. Δεν υπαρχει λογικο ανθρωπος που να διαφωνει με αυτο που λεω. Και αφου ειναι αυτο το λογικο, η αστυνομια γιατι δεν το κανει? Αρα εχει ευθυνη. Απο κει ζητα την ευθυνη γιατι αμα φτασει η κατασταση να γινει μπαχαλο μη λες καλα κανει και τους συλλαμβανει με τη βια. Γιατι η αστυνομια εχει ευθυνη που εφτασε η κατασταση εκει.
Hamurabi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Στα "Δεκεμβριανά" του 09 είχαμε και 3 νεκρούς. Πρέπει να πεθαίνει κόσμος για να τους μπουζουριάσουνε κάθε φορά; Στα Δεκεμβριανα του 2009 δεν ειχαμε κανεναν νεκρο. Προφανως εννοεις τον Μαιο του 2010 εσυ.
feodor Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 O Πολυδωρας οταν ηταν υπουργος δημοσιας ταξης ειχε πει κατα λεξη... "ο αστυνομικος ειναι ανθρωπος και εχει νευρικο συστημα. το να επιτηθεσαι σε αστυνομικο ειναι σα να παιζεις με τη φωτια μπορει να καεις¨". Ρε τι ακουμε!!! Επισης να σου θυμισω τι λεει το ποινικο δικαιο (αφου μας λες για το πολυδωρα που ειχε ξυλοφωρτωσει φοιτητες). Το βρηκα τυχαια στο νετ. «Η εξώθηση ενός άλλου στο έγκλημα με σκοπό "να αποκαλυφθεί ως εγκληματίας" αποτελεί κυνική αντιμετώπιση του ανθρώπου, ασυμβίβαστη με τον οφειλόμενο προς αυτόν σεβασμό. Γι' αυτό τέτοια μέθοδος καταπολέμησης της εγκληματικότητας είναι απαράδεκτη για μια δικαιοκρατική έννομη τάξη» («Ποινικό Δίκαιο», εκδόσεις Παπαζήση, Αθήνα 1982, σ. 417).
Porg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Εάν ο κρατικός μηχανισμός είναι η αστυνομία σε πρώτη φάση πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος κατά των εγκληματικών πράξεων που μία από αυτές είναι και η παράνομη είσοδος σε ξένη χώρα και προβλέπει σύλληψη. Από την άλλη να εφαρμοστεί ότι προβλέπετε από τον νόμο. Δεν είπα να τους διώξουμε.(αν και ξέρω οτι αυτό περιμένεις να πω δεν το λέω) Μα ο νόμος λέει να φύγουν, χαρισματικά δίνεται ένας μήνας να φύγουν εθελοντικά
agent_smith Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μα ο νόμος λέει να φύγουν, χαρισματικά δίνεται ένας μήνας να φύγουν εθελοντικά Ε αν ο νόμος προβλέπει απέλαση ας εφαρμοστεί. Πού είναι το περίεργο;
KilliK Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ρε τι ακουμε!!! Επισης να σου θυμισω τι λεει το ποινικο δικαιο (αφου μας λες για το πολυδωρα που ειχε ξυλοφωρτωσει φοιτητες). Το βρηκα τυχαια στο νετ. «Η εξώθηση ενός άλλου στο έγκλημα με σκοπό "να αποκαλυφθεί ως εγκληματίας" αποτελεί κυνική αντιμετώπιση του ανθρώπου, ασυμβίβαστη με τον οφειλόμενο προς αυτόν σεβασμό. Γι' αυτό τέτοια μέθοδος καταπολέμησης της εγκληματικότητας είναι απαράδεκτη για μια δικαιοκρατική έννομη τάξη» («Ποινικό Δίκαιο», εκδόσεις Παπαζήση, Αθήνα 1982, σ. 417). εδω εισαι: http://en.wikipedia.org/wiki/Entrapment
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα