Hamurabi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Επισης εχουν γινει επισημες καταγγελιες απο το κκε (αλλα φανταζομαι κι απο αλλους χωρους) οτι ασφαλιτες προσπαθουν να μπουν στα μπλοκ των διαδηλωτων. . Ελεος και μαυτο ρε παιδια... μα αυτη ειναι η ρημαδα η δουλεια της ασφαλειας. να διυσδυει και να δινει πληροφοριες. Μασ αρεσει δε μασ αρεσει αυτη η ΝΟΜΙΜΗ δουλεια της ασφαλειας. Αυτος ειναι ο ρολος της. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Πάντως μπάτσοι κ λαθρο έχουν κάτι κοινό. Και οι δύο είναι μακριά από τα σπίτια τους....οι λαθρο από πακιστανομπαγκλαντεσοκαζαμπουμπουlands και οι μπάτσοι από τα χώρια τους όπου άφησαν γαιδαρους κ πρόβατα στην στάνη και ήρθαν στην πρωτεύουσα να κάνουν τον τσοπάνη (κάνει κ rhyme lol) Μακριά μας αμφότεροι... Εσυ να υποθεσω εισαι βερος Κωλονακιωτης;
agent_smith Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Που θα φαει που θα κοιμηθει ? Που θα παρει τηλεφωνο/καρτοτηλεφωνο ? Ρουχα? κλπ κλπ Το χω σκεφτει κ αυτο που λες Και εγώ αυτό το πρόβλημα έχω τελευταία είμαι άνεργος, μου έρχονται λογαριασμοί έχω να πάρω ρούχα κανα χρόνο μου ήρθε και το χαράτσι τώρα και δεν έχω να φάω. Ε βρήκα και εγώ την λύση μαζευόμαστε 2-3 πιτσιρικάδες εδώ από την γειτονιά και κάνουμε αυτό που θα δεις στο βίντεο παρακάτω. Άλλα ευρώ σου λέω δουλεύει να το δοκιμάσετε όλοι. http://www.youtube.c...h?v=S51tO5prAEA http://www.youtube.c...feature=related
Whiteyez Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Και εγώ αυτό το πρόβλημα έχω τελευταία είμαι άνεργος, μου έρχονται λογαριασμοί έχω να πάρω ρούχα κανα χρόνο μου ήρθε και το χαράτσι τώρα και δεν έχω να φάω. Ε βρήκα και εγώ την λύση μαζευόμαστε 2-3 πιτσιρικάδες εδώ από την γειτονιά και κάνουμε αυτό που θα δεις στο βίντεο παρακάτω. Άλλα ευρώ σου λέω δουλεύει να το δοκιμάσετε όλοι. http://www.youtube.c...h?v=S51tO5prAEA http://www.youtube.c...feature=related Οι συγκεκριμένη περιοχή στα βίντεο μόνο με napalm καθαρίζει.
agent_smith Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ποιά περιοχή είναι; Κέντρο Αθήνας, τα βίντεο είναι απο την Σοφοκλέους απο ότι λένε.
Ntinaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ελεος και μαυτο ρε παιδια... μα αυτη ειναι η ρημαδα η δουλεια της ασφαλειας. να διυσδυει και να δινει πληροφοριες. Μασ αρεσει δε μασ αρεσει αυτη η ΝΟΜΙΜΗ δουλεια της ασφαλειας. Αυτος ειναι ο ρολος της. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. φανταζομαι ομως για να γινει πιο πειστικη ριχνει μερικες μολοτωφ προς τα ματ,σπαει μερικες βιτρινες και αμαξια,και καιει και 3-4 ανθρωπους σε μια τραπεζα. πρεπει να ειναι επιπεδου τζειμς μποντ η κατασκοπεια τους.
chill Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Εσυ να υποθεσω εισαι βερος Κωλονακιωτης; Μια προσωπική διαπίστωση έκανα. Έχω την... ατυχία να γνωρίζω πολλούς αστυνομικούς η πλειοψηφία των οποίων είναι από τα Γκράβαρα κ κάτω με την τυπική συμπεριφορά του επαρχιώτη που την είδε εξουσία. Η γκλίτσα τους λείπει μόνο....
pournaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 φανταζομαι ομως για να γινει πιο πειστικη ριχνει μερικες μολοτωφ προς τα ματ,σπαει μερικες βιτρινες και αμαξια,και καιει και 3-4 ανθρωπους σε μια τραπεζα. πρεπει να ειναι επιπεδου τζειμς μποντ η κατασκοπεια τους. Επικ φειλ;
pournaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 τι εννοεις? Οτι εισαι να εισαι ο μονος που πιστευεις οτι το εκεινο το περιστατικο ηταν απο ατομα της ασφαλειας. Ακομη και οι ιδιοι οι μπαχαλακηδες εκαναν τουμπεκι εκει περα.
Ntinaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 οι μπαχαλακηδες οι οποιοι ειναι της ασφαλειας? εδω οι αμερικανοι ριξανε 2 πυργους και φαγανε 3χιλιαδες δικους τους για να εξυπηρετησουν τους σκοπους τους,οι δικοι μας που τους αντιγραφουν θα κωλωνανε στα 3 ατομα? πολλες συμπτωσεις...
Liverpool89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Παιδες το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να μην ψωνιζουμε πο αυτους και να τους αγνοησουμε.. Δηλαδη αμα δεν αγορασουμε δεν θα εχουν εσοδα.. Προτιμω να παρω μια τσαντα που να μην λεει λουισ βιτον αλλα κατι αλλο.. Και απο μαγαζι που πληρωνει ΤΕΒΕ και ενοικιο και προσωπικο. Τελος βλεπω κανεις δεν ανεφερεται στο πως ζουν αυτοι οι ανθρωποι πανω απο 10-20 ατομα σε ενα διαμερισμα..για να ζεσταθουν καινε ντουλαπες οτι βρουνε..Αυτο ειναι η αθλιοτητα που πρεπει να καταπολεμησουμε.. Σκεφτειται να μενετε σε μια περιοχη της Αθηνας και στο διπλανο διαμερισμα να μπαινοβγαινουν λαθροματαναστες και το βραδυ να μαζευοντι καμια 15αρια μεσα και να εισαι με τον φοβο μην σε κανουν κανενα ντου..ή με τον φοβο μικροβιων και ολα..
ikaruga24 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Η πλακα ειναι με τις οροφες διπλανων διαμερισματων και κτηριων που λογο κακης μηχανικης οι οροφες μπαινουν -μεσα- στα μπαλκονια αλλων διαμερισματων. Παιζει να εχω να ανοιξω τα πατζουρια κανενα 2μηνο τωρα απο τοτε που πηρα πρεφα οτι η διπλανη οροφη εχει γινει "στεκι" 5-6 τυπων οι οποιοι μπεκροπινουν και κανουν χρηση ουσιων.
Porg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 φανταζομαι ομως για να γινει πιο πειστικη ριχνει μερικες μολοτωφ προς τα ματ,σπαει μερικες βιτρινες και αμαξια,και καιει και 3-4 ανθρωπους σε μια τραπεζα. πρεπει να ειναι επιπεδου τζειμς μποντ η κατασκοπεια τους. Μάλλον δεν έχεις καμία σχέση με το αναρχικό χώρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα