Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον δεν έχεις καμία σχέση με το αναρχικό χώρο ;)

αν εννοεις αναρχικο χωρο αυτους που προκαλουν φασαριες ναι δεν εχω καμια σχεση.

θα πρεπε?

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν εννοεις αναρχικο χωρο αυτους που προκαλουν φασαριες ναι δεν εχω καμια σχεση.

θα πρεπε?

Όχι, ίσα ίσα καλά κάνεις!

Μην αρχίζεις όμως τις συνωμοσίες για ασφαλίτες που τα σπάνε κτλ.

Οι αναρχικοί είναι αρκετά βλαμμένοι για να σκοτώσουν αθώους στο όνομα του "αντάρτικου πόλεως" κτλ κτλ, δεν χρειάζονται βοήθεια ;)

Δημοσ.

Προτιμω να παρω μια τσαντα που να μην λεει λουισ βιτον αλλα κατι αλλο..

Σύμφωνοι. Αλλά πες μου εσύ τι ποσοστό των Ελλήνων (των ανθρώπων θα έγραφα κανονικά, αλλά το προσαρμόζω στο θέμα του συγκεκριμένου τοπικ) ζει με το ''Να δειχτώ στους άλλους''? Αφου είναι γραμμένο στο dna μας ρε συ. Και τα ακριβά - μαρκαρισμένα ρούχα είναι στο τοπ-5 της λίστας ''Δειτε Με''.

Δημοσ.

Όχι, ίσα ίσα καλά κάνεις!

Μην αρχίζεις όμως τις συνωμοσίες για ασφαλίτες που τα σπάνε κτλ.

Οι αναρχικοί είναι αρκετά βλαμμένοι για να σκοτώσουν αθώους στο όνομα του "αντάρτικου πόλεως" κτλ κτλ, δεν χρειάζονται βοήθεια ;)

δηλαδη μερικοι βλαμμενοι εχουν τοσο καλη οργανωση που μπορουν και σκοτωνουν κοσμο,προκαλουν φασαριες και καταστροφες εδω και 30 χρονια και κανεις δεν τους εχει συλλαβει η καν εντοπισει.

φυσικα εχουν πανω τους ασυρματους της αστυνομιας και αστυνομικες υπηρεσιακες ταυτοτητες.

χμ.

Δημοσ.

Σύμφωνοι. Αλλά πες μου εσύ τι ποσοστό των Ελλήνων (των ανθρώπων θα έγραφα κανονικά, αλλά το προσαρμόζω στο θέμα του συγκεκριμένου τοπικ) ζει με το ''Να δειχτώ στους άλλους''? Αφου είναι γραμμένο στο dna μας ρε συ. Και τα ακριβά - μαρκαρισμένα ρούχα είναι στο τοπ-5 της λίστας ''Δειτε Με''.

Αυτο λεω και γω..

Εμεις πρεπει να αλλαξουμε συνηθειες . Και να παρει ο αλλος ακριβο ρουχο αλλα οχι καθε εβδομαδα..Δεχομαι την αποψη οτι θα ψωνισω καθε 3-5 μηνες και ας παρω ακριβα ρουχα(μεσα σε λογικα πλαισια) και παντα να ειναι σε περιοδο εκπτωσεων..

Το μονο που θεωρω οτι πρεπει να ειναι ακριβο πανω σε εναν ανθρωπο ειναι τα παπουτσια.Τι εννοω με το ακριβο: Να παρει μια μαρκα ή ενα παππουτσι που να εχει την στοιχειωδη ορθοπαιδικη δομη..Γιατι ολο το σωμα μας στηριζεται στα ποδια ..

Ακουσα οτι οι γιατροί χωρις συνορα εστρεψαν το ενδιαφερον τους στην Ελλαδα και αφηναν την Ουγκαντα και λοιπες χωρες, διοτι οδευουμε και μεις σε μια τετοια κατασταση.

Δημοσ.

δηλαδη μερικοι βλαμμενοι εχουν τοσο καλη οργανωση που μπορουν και σκοτωνουν κοσμο,προκαλουν φασαριες και καταστροφες εδω και 30 χρονια και κανεις δεν τους εχει συλλαβει η καν εντοπισει.

φυσικα εχουν πανω τους ασυρματους της αστυνομιας και αστυνομικες υπηρεσιακες ταυτοτητες.

χμ.

Ποιος σου είπε πως δεν εντοπίζονται;

Πολλοί απο τους τρομοκράτες, "πυρήνες" κτλ είχαν πιαστεί σε συμπλοκές με την αστυνομία ή σε εγκληματικές ενέργειες.Δες σε site του χώρου το βιογραφικό τους :-D

Ασύρματους, δακρυγόνα κτλ έχουν και οι κουκουλοφόροι-αναρχικοί, είναι περήφανοι που τα κλέβουν απο τους αστυνομικούς σε πεσίματα με μολότοφ κατα καιρούς.Βγάζουν και φωτό στα site τους μετά, δεν είναι κάτι κρυφό!

Ακόμη και απλούς σεκιουριτάδες έχουν σπάσει στο ξύλο αγέλες απο αναρχικούς μέσα σε πανεπιστήμια για να κλέψουν τον εξοπλισμό τους

Αν εννοείς για τους κανονικούς ασφαλίτες είναι λογικό να έχουν που είναι το θέμα;

Δημοσ.

Ποιος σου είπε πως δεν εντοπίζονται;

Πολλοί απο τους τρομοκράτες, "πυρήνες" κτλ είχαν πιαστεί σε συμπλοκές με την αστυνομία ή σε εγκληματικές ενέργειες.Δες σε site του χώρου το βιογραφικό τους :-D

Ασύρματους, δακρυγόνα κτλ έχουν και οι κουκουλοφόροι-αναρχικοί, είναι περήφανοι που τα κλέβουν απο τους αστυνομικούς σε πεσίματα με μολότοφ κατα καιρούς.Βγάζουν και φωτό στα site τους μετά, δεν είναι κάτι κρυφό!

Ακόμη και απλούς σεκιουριτάδες έχουν σπάσει στο ξύλο αγέλες απο αναρχικούς μέσα σε πανεπιστήμια για να κλέψουν τον εξοπλισμό τους

Αν εννοείς για τους κανονικούς ασφαλίτες είναι λογικό να έχουν που είναι το θέμα;

το θεμα ειναι οτι ολοι αυτοι ειναι το ιδιο.οχι κατι διαφορετικο

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι ολοι αυτοι ειναι το ιδιο.οχι κατι διαφορετικο

Όχι κανείς λάθος.Προφανώς έχει ασχοληθεί πολύ επιφανειακά με το θέμα και έχεις μπερδέψει ότι βλακεία/παραμύθι λέει ο καθένας.

Στο ξαναλέω, είναι αρκετά βλαμμένοι οι αναρχικοί, δεν χρειάζονται βοήθεια

Δημοσ.

Όχι κανείς λάθος.Προφανώς έχει ασχοληθεί πολύ επιφανειακά με το θέμα και έχεις μπερδέψει ότι βλακεία/παραμύθι λέει ο καθένας.

Στο ξαναλέω, είναι αρκετά βλαμμένοι οι αναρχικοί, δεν χρειάζονται βοήθεια

δε χρειαζεται να πιστεψω κανεναν αλλον.

εχω ματια και βλεπω.

Δημοσ.

δε χρειαζεται να πιστεψω κανεναν αλλον.

εχω ματια και βλεπω.

Και σε ποιο ακριβως σημειο τα ματια σου ειδαν ασφαλιτες στους θανατους της τραπεζας;

Δημοσ.

Εγώ από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνουν οι καθ'ύλην αρμόδιες υπηρεσίες

για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου?

Δηλαδή Γ.Γ.Εμπορίου με τις κατά τόπον Υπηρεσίες τους,η Δημοτική Αστυνομία,οι Νομαρχίες..

Δημοσ.

Και σε ποιο ακριβως σημειο τα ματια σου ειδαν ασφαλιτες στους θανατους της τραπεζας;

στο ιδιο σημειο που ειδαν τα δικα σου οτι ηταν αναρχικοι.

αληθεια πως καταλαβαινεις την ιδεολογια του αλλου χωρις να τον εχεις δει η να του εχεις μιλησει?

Δημοσ.

Οι Γερμανοί το καταλαβαίνουν με τη μία

Στη Γερμανία η τράπεζα θα είχε έξοδο κινδύνου και αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης.

Στην Γερμανία η πυροσβεστική θα έφτανε 3 λεπτά νωρίτερα.

Στην Γερμανία η μολότοφ θα έσκαγε αλλιώς

Γενικά στην Γερμανία είναι πιο καλά,όλα είναι καλύτερα,απο καλύτερους μπάτσους μέχρι καλύτερους αναρχικούς,έχω πάει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...