Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους ταιζουν οσοι αγοραζουν τα εμπορευματα τους.

Που θες να καταληξεις?

αλλα αυτοματως δεν ταιζουν αυτους που ειναι νομιμοι πολιτες και πληρωνουν φορους για να στηριξουν την χωρα,και εμμεσα τον εαυτο τους και τους συμπολιτες τους, στην οποια ζουν.

οπως βλεπεις στο επιχειρημα σου καποιος θα πεινασει,δεν γινεται αλλιως.

το θεμα ειναι ποιος πρεπει να πεινασει;

αυτος που εργαζεται μονιμα και δινει και για τους αλλους μεσω φορων,η αυτος που ειναι παρανομος και οτι βγαζει το βαζει στην τσεπη του;

Τι θα διαλεγε ο Τσε Γκεβαρα;

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σταρχιδια μου ο Τσε γκεβαρα και τα κομμουνια. Μονο κ μονο που τον αναφερεις στη συζητηση, δεν ξερω τι να σχολιασω.

Στον .... συλλογισμο σου πρεπει να διαχωρισεις οτι αλλο το "πειναω" ( = δεν εχω να παρω iphone) και αλλο το πειναω (= δεν εχω βαλει τιποτα στο στομα μου 2 μερες)

Ουτως η αλλως και τα μαυρα λεφτα παλι στην αγορα επιστρεφουν και φορολογουνται αμεσα

Δημοσ.

Τι θα διαλεγε ο Τσε Γκεβαρα;

Lumpenproletariat, a collective term from Lumpenproletarier (a German word literally meaning "raggedy proletarian"), was first defined by Karl Marx and Friedrich Engels in The German Ideology (1845) and later elaborated on in other works by Marx. The term was originally coined by Marx to describe that layer of the working class, unlikely to ever achieve class consciousness, lost to socially useful production, and therefore of no use in revolutionary struggle or an actual impediment to the realization of a classless society[1]

Δημοσ.

Ουτως η αλλως και τα μαυρα λεφτα παλι στην αγορα επιστρεφουν και φορολογουνται αμεσα

Τα μαυρα λεφτα του λαθρομεταναστη πως ακριβως ξερουμε οτι επιστρεφουν στην ελληνικη αγορα? Ιδιαιτερα οταν τα παραδειγματα αυτων που τα στελνουν στις πατριδες τους ειναι ουκ ολιγα?

Αλλα μιας και δεν μιλησες για ελληνικη αγορα, αλλα για αγορα γενικως (Αλβανικη, Ρουμανικη, Φιλιπινεζικη, Πακιστανικη κλπ) μπορω να πω οτι ενα δικιο το εχεις.

Αλλο ζητημα οτι τα μαυρα λεφτα του λαθρομεταναστη τα "αποδεχεσαι" με το επιχειρημα οτι επιστρεφουν στην αγορα, ενω αν ακουσεις για Ελληνα μπατσο/πολιτικο/δημοσιο υπαλληλο που εχτισε βιλλα με μαυρο χρημα αρχιζεις τα σεντονια οργης, καταρων, χαραμοφαηδων κλπ. Δεν σκεφτηκες ομως οτι με το χτισιμο βιλλας/πισινας κλπ το μαυρο χρημα φορολογειται εντος συνορων, ενω το υπολοιπο επιστρεφει στην ελληνικη αγορα (εργολαβος βιλλας, πολιτικος μηχανικος, αρχιτεκτονας, κατασκευαστης πισινας, ηλεκτρολογος βιλλας, υδραυλικος βιλλας, θερμανση, τηλεορασεις, τζακουζι, κεραμυδας κλπ). Ετσι λοιπον η βιλλα που χτιζεται με μαυρο χρημα, ειναι με λιγα λογια χαρας ευαγγελιο για την ελληνικη αγορα συμφωνα με το σκεπτικο σου.

Δημοσ.

Που θα φαει που θα κοιμηθει ? Που θα παρει τηλεφωνο/καρτοτηλεφωνο ? Ρουχα? κλπ κλπ

Το χω σκεφτει κ αυτο που λες

Δημοσ.

Που θα φαει που θα κοιμηθει ? Που θα παρει τηλεφωνο/καρτοτηλεφωνο ? Ρουχα? κλπ κλπ

Εντάξει, λογική σκέψη η παραπάνω, αλλά εγώ ξέρω και ελληνόπουλα που είναι στην ίδια και χειρότερη κατάσταση από τους μετανάστες μέσα στην ίδια τους τη χώρα και δεν χέστηκε κανείς για τα παραπάνω.

PS Το θέμα μας θα έπρεπε να είναι η διάκριση που επιδεικνύει η αστυνομία σε παρόμοια περιστατικά και όχι το αν οι πλανόδιοι είναι μετανάστες.

Πάντως αν ήταν Έλληνες, το ματσούκι δεν το γλύτωναν με τίποτα.

Δημοσ.

Εχει τυχει σκηνικο,εξω απο σταθμο μετρο, να ειναι ολοι (παρανομοι = χωρις αδεια) πλανοδιοι πωλητες, οι 2 ελληνες οι 10 αλλοδαποι. Και οι μπατσοι δινουν μπουλο μονο στους αλλοδαπους και με τους ελληνες δεν ασχολουνται καν.

Δημοσ.

Πάντως εντάξει οι έλληνες αλλά ρε γαμώτο αναρωτιέμαι, τι σκατά κάνει ένας Πακιστανός στην ελλάδα.

Δημοσ.

Εντάξει, λογική σκέψη η παραπάνω, αλλά εγώ ξέρω και ελληνόπουλα που είναι στην ίδια και χειρότερη κατάσταση από τους μετανάστες μέσα στην ίδια τους τη χώρα και δεν χέστηκε κανείς για τα παραπάνω.

Εδω υπαρχουν ενα σωρο φιλανθρωπικοι οργανισμοι που μαζευουν ρουχα φαγητο κλπ για απορους λαθρομεταναστες και για τους Ελληνες που κοιμουνται στα παγκακια ποιος νοιαζεται...

Διοτι αγαπητε, το να διηγεισαι στον κολητο σου την ιστορια του Αχμετ που ξεκινησε απτην Τσιμπουκτλου του Πακισταν, μπηκε στη βαρκα που κοντευε να βουλιαξει απτη φουρτουνα, πεθαναν 3 γυναικες απο υποθερμια μεχρι να φτασουν Αγαθονησι, μετα μπηκε στο καραβι κι εφτασε Αθηνα δινοντας καθημερινη μαχη να εξασφαλισει τη ζωη του και ξαφνου βρεθηκες εσυ και τον βοηθησες συγκινημενος απο την τραγικη ιστορια του, ΕΙΝΑΙ "ΙΝ".

Ειναι συγκηνιτικο, ειναι επαναστατικο, ειναι μπροστα, ειναι δειγμα του ποσο open minded ατομο εισαι, ποσο απλοχερα χαριζεις τη βοηθεια σου σε εναν που την εχει αναγκη, πως κανεις ευτυχισμενο εναν ανθρωπο με πραγματα "διχως αξια για εμας", μεσα σε εναν κοσμο "κολλημενων, φασιστοειδων, εθνοφοβικων, συντηριτικων" κλπ. Κανεις την διαφορα! Και εχεις να διηγεισαι και μια συγκινητικη ιστορια.

Ενω για το ελληνοπουλο τι θα πεις?

Ταισα τον γειτονα που δεν εχει να φαει λογω κρισης? Χεστηκα θα σου πει ο αλλος κι εγω ταιζω τα πεθερικα μου που χρωστανε σε ολες τις τραπεζες, μη μου τα θυμιζεις, ανεβαζω πιεση. Δεν νιωθεις το ιδιο βοηθωντας εναν Ελληνα με εναν λαθρομεταναστη. Το δηθενικο ανθρωπιστικο ενστικτο επιβαλει να βοηθησεις τον λαθραιο πρωτα.

Δημοσ.

Πάντως εντάξει οι έλληνες αλλά ρε γαμώτο αναρωτιέμαι, τι σκατά κάνεις ένας Πακιστανός στην ελλάδα.

Θραύση

Δημοσ.

Πάντως εντάξει οι έλληνες αλλά ρε γαμώτο αναρωτιέμαι, τι σκατά κάνει ένας Πακιστανός στην ελλάδα.

Σε σχέση με το Πακιστάν, τουρισμό.

Δημοσ.
Ενω για το ελληνοπουλο τι θα πεις?

Ταισα τον γειτονα που δεν εχει να φαει λογω κρισης? Χεστηκα θα σου πει ο αλλος κι εγω βοηθαω τα πεθερικα μου που χρωστανε σε ολες τις τραπεζες, μη μου τα θυμιζεις. Δεν νιωθεις το ιδιο βοηθωντας εναν Ελληνα με εναν λαθρομεταναστη. Το δηθενικο ανθρωπιστικο ενστικτο επιβαλει να βοηθησεις τον λαθραιο πρωτα.

Τελειως ακυρος ο συλλογισμος σου. Συνηθως αυτος που δειχνει αλλελεγγυη στους μεν, θα δειξει και στους δε.

Δημοσ.

Το χω σκεφτει κ αυτο που λες

Αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ, τσέκαρε λίγο επίσημα στοιχεία για υποσιτισμό ελληνόπουλων. Όχι όμως μετά να έρθεις και να μιλάς με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Δημοσ.

Διοτι αγαπητε, το να διηγεισαι στον κολητο σου την ιστορια του Αχμετ που ξεκινησε απτην Τσιμπουκτλου του Πακισταν, μπηκε στη βαρκα που κοντευε να βουλιαξει απτη φουρτουνα, πεθαναν 3 γυναικες απο υποθερμια μεχρι να φτασουν Αγαθονησι, μετα μπηκε στο καραβι κι εφτασε Αθηνα δινοντας καθημερινη μαχη να εξασφαλισει τη ζωη του και ξαφνου βρεθηκες εσυ και τον βοηθησες συγκινημενος απο την τραγικη ιστορια του, ΕΙΝΑΙ "ΙΝ".

Ειναι συγκηνιτικο, ειναι επαναστατικο, ειναι μπροστα, ειναι δειγμα του ποσο open minded ατομο εισαι, ποσο απλοχερα χαριζεις τη βοηθεια σου σε εναν που την εχει αναγκη, πως κανεις ευτυχισμενο εναν ανθρωπο με πραγματα "διχως αξια για εμας", μεσα σε εναν κοσμο "κολλημενων, φασιστοειδων, εθνοφοβικων, συντηριτικων" κλπ. Κανεις την διαφορα! Και εχεις να διηγεισαι και μια συγκινητικη ιστορια.

Mου θύμισες την Αλέκα να πάρει η ευχή.

Δημοσ.

Μια απορια λυστε μου.

Οι ανθρωποι αυτοι δινουν στο λαθρεμπορα γειτονα εξ ανατολης καποια χιλιαδες δολλαρια κατα ατομο για να ερθουν στην ευρωπη,(και αυτοι αλλου θελουν να πανε οχι να μεινουν εδω).

Που βρισκουν τα χρηματα,και ποσα χρονια θα ζουσαν πλουσιοπαροχα στη πατριδα τους με αυτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...