slygeo87 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Και ρε 'συ μίντι, είμαστε συνεταιράκια με ένα δισκάδικο και απ' έξω πουλάει πακιστανός cd της κοκκίνου και του βέρτη. Εμείς τα πουλάμε 10 και ο πακιστανός 3. Ποιος χριστιανός με 500 ευρώ μισθό θα έρθει να τα σκάσει σε εμάς;
bluesattack Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εγω παντου βλεπω και ελληνες και αλλοδαπους να προσλαμβανονται. Δηλαδη δεν εχουν χαθει θεσεις εργασιας απο τους λαθρομεταναστες ? Και αφου μαλιστα συνεχιζονται κανονικα προσληψεις και των μεν και των δε ολα καλα στη χωρα , σωστα ? (ξερω , οποιος θελει βρισκει δουλεια , το πετυχα ? )
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 με τις εθνικες ταμπελες που του φορεσανε οι νταβαντζηδες της φυλης του χωρις να τον ρωτησουν Τα πιστεύεις αυτά που λες;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Και ρε 'συ μίντι, είμαστε συνεταιράκια με ένα δισκάδικο και απ' έξω πουλάει πακιστανός cd της κοκκίνου και του βέρτη. Εμείς τα πουλάμε 10 και ο πακιστανός 3. Ποιος χριστιανός με 500 ευρώ μισθό θα έρθει να τα σκάσει σε εμάς; Θα στο πω αλλιως. Ειμαστε συνεταιροι και πουλαμε την Κοκκινου 10 ευρω. Θελουν 30 σκυλουδες να την αγορασουν, ομως μονο οι μισες μπορουν οικονομικα. Δηλαδη θα πουλησεις 15cd. Αν ερθει ο πακιστανος (Νιγηριανοι ηταν παντως αυτοι που πουλαγανε cd τοτε )και τα πουλαει 3 ευρω εξω απτο μαγαζι μας, μαντεψε αυτες οι 15 απο που θα ψωνισουν. Νταξει μπορει η μια απτις 15 να ειναι Ellis_Kokkinou_fan_club και να το θελει αυθεντικο... Και μαντεψε ο υπαλληλος μας τι θα εχει γινει μεχρι να πει κυμινο, οπως και η επιχειρηση μας στη συνεχεια.
-nick- Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ναι τι δεν καταλαβες? Δεν ρωτηθηκε κανεις για το εθνος στο οποιο ανηκει και την υπηκοοτητα που θα παρει για τα υπολοιπα, βλεπε την ιδρυση του εθνους-κρατους και τι αυτο εξυπηρετουσε
slygeo87 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Θα στο πω αλλιως. Ειμαστε συνεταιροι και πουλαμε την Κοκκινου 10 ευρω. Θελουν 30 σκυλουδες να την αγορασουν, ομως μονο οι μισες μπορουν οικονομικα. Δηλαδη θα πουλησεις 15cd. Αν ερθει ο πακιστανος (Νιγηριανοι ηταν παντως αυτοι που πουλαγανε cd τοτε )και τα πουλαει 3 ευρω εξω απτο μαγαζι μας, μαντεψε αυτες οι 15 απο που θα ψωνισουν. Νταξει μπορει η μια απτις 15 να ειναι Ellis_Kokkinou_fan_club και να το θελει αυθεντικο... Και μαντεψε ο υπαλληλος μας τι θα εχει γινει μεχρι να πει κυμινο. Ηθικό δίδαγμα; Μην ανοίγεις επιχείρηση στην ελλάδα.
panos2171 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Και ρε 'συ μίντι, είμαστε συνεταιράκια με ένα δισκάδικο και απ' έξω πουλάει πακιστανός cd της κοκκίνου και του βέρτη. Εμείς τα πουλάμε 10 και ο πακιστανός 3. Ποιος χριστιανός με 500 ευρώ μισθό θα έρθει να τα σκάσει σε εμάς; Αν δεν υπηρχε ο πακιστανος θα σου τα σκαγε αλλα αφου βλεπει χαμηλωτερη τιμη χαζος ειναι να μην παει εκει??
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ηθικό δίδαγμα; Μην ανοίγεις επιχείρηση στην ελλάδα. Αυτο ειναι γνωστο. Αν δεν ηταν ετσι, τωρα δε θα ειχες 20% ανεργια. Θα επηζες στις επενδυσεις απο το εξωτερικο. Αγνοειτε ομως επιδεικτικα καποιους απτους λογους που οδηγησαν σε αυτην την κατασταση και συνεχιζετε να ειστε ελαστικοι με τους απραγους πολιτικους σε αυτο το ζητημα (της λαθρομεταναστευσης) οντας αυστηροτατοι μαζι τους (και καλα κανετε) σε ολα τα υπολοιπα.
kage Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 καραμελα η λεξη ρατσισμος/εθνικιστης και οτι μλκ αλλη υπαρχει. η καταντια ειναι οτι οι πολιτικοι δεν θα κανουν θεμα γιατι ετσι ειναι η γραμμη τους και για να μην χασουν ψηφους ΑΚΟΜΗ και στην σημερινη καταντια που ο λαθρομεταναστης εχει ΠΟΛΛΑ κοινα σημεια με εναν ανεργο ή εναν φορολογουμενο πολιτη.οι πολιτες ομως γιατι?ειστε ικανοποιημενοι με αυτο που περνατε τωρα? σε καθε χωρα ε.ε. βγαζουν ενα ποσοστο οικονομικων μεταναστων που μπορουν να δεχτουν στο συστημα τους(οικονομικο,ασφαλιστικο,υγεiας κτλ) και οσοι μπαινουν λαθραια απελαση με συνοπτικους ορους.. το καταλαβαινω οτι δεν μπορειτε να καταλαβετε το προβλημα των ΛΑΘΡΟμεταναστων γιατι οι περισσοτεροι ειναι μαθητες/φοιτητες(κανονικοι ειτε κομματοσκυλα με τα blackberry απο τα κομματα για τα mails ενημερωσης..) αλλα τι να κανουμε...υπαρχει και αυτο το δεδομενο-οχι αποψη-. το θεμα λαθρομεταναστες δεν αναιρει τις υπολοιπες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕς λαμογιες που γινονται ακομη και σημερα στην χωρα ----------- ελπιζω να πιασετε το νοημα σε τι βοηθουν οι αλλοδαποι ειτε ειναι αλβανοι,ρωσσοι,ρουμανοι κτλ.... <<10/07 Εκστρατεία για την αποσυμφόρηση του Ελληνικού Σωφρονιστικού Συστήματος με την πρότασή του για τη μεταφορά των καταδικασμένων αλλοδαπών σε φυλακές της χώρας καταγωγής τους (που έφτασαν ήδη το 48% του συνόλου των κρατουμένων στις Ελληνικές φυλακές) Σύμφωνα με έρευνα που φιλοξενεί σε εμπεριστατωμένη μελέτη του ο κ. Βασ. Καρύδης από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης, οι Αλβανοί συνιστούν το 50% των αλλοδαπών κρατουμένων Σε ποσοστό 70% ανέρχονται οι καταδικασμένοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών 1 ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΑ 27 ΩΡΕΣ, 1 ΚΛΟΠΗ ΑΝΑ 9΄ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ Οι ελληνικές κυβερνήσεις από το 1990 που άνοιξαν τα σύνορα βρίσκονται αντιμέτωπες με συνεχείς αυξήσεις των δεικτών εγκληματικότητας και του αριθμού των κρατουμένων στις φυλακές..>> κ γι αυτους που θα πουν οτι το υπολοιπο 52 ειναι Ελληνες να θυμηθουν τι πληθυσμο εχει σε αυτη την χωρα ο ενας κ τι ο αλλος... edit:τωρα που εψαχνα παλια ποστ...ειναι no1 flame topic:P http://www.insomnia.gr/topic/241565-a%ce%bb%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%ae%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b7/page__view__findpost__p__2133249 http://www.insomnia.gr/topic/408007-%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ae-%cf%8c%cf%87%ce%b9-%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82/page__view__findpost__p__4024613
slygeo87 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Αυτο ειναι γνωστο. Αν δεν ηταν ετσι, τωρα δε θα ειχες 20% ανεργια, αλλα δε θα προλαβαινες τις επενδυσεις απο το εξωτερικο. Μάλιστα. Και φταίει ο πακιστανός ΣΗΜΕΡΑ επειδή εσύ/εγώ κάποτε;
g_alkis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Τα πιστεύεις αυτά που λες; Όλοι είμαστε μετανάστες
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μάλιστα. Και φταίει ο πακιστανός ΣΗΜΕΡΑ επειδή εσύ/εγώ κάποτε; Mην προσπαθεις να το αναγεις στον γραφικο Πακιστανο το θεμα. ΝΑΙ φταιει η λαθρομεταναστευση, φταινε οι Αλβανοι των 90's και οι πολιτικοι που τους βαλανε μεσα και δουλεψανε μαυρα και στειλαν το χρημα Αλβανια, φταιει ΓΕΝΙΚΑ το παραεμποριο και η μαυρη εργασια η οποια εγινε γνωστη με τους λαθρομεταναστες. Ολα αυτα ειναι μια μακροχρονια πληγη για το εμποριο και την ελληνικη οικονομια που ξεκινησε απο το 90 και τωρα λειτουργει απλα ως η χαριστικη βολη σε συνδυασμο με ολα τα υπολοιπα προβληματα. ΣΗΜΕΡΑ αν εξαφανιστουν απτην Ελλαδα ολοι αυτοι, δεν θα βελτιωθει κατι τοσο σημαντικα, διοτι βουλιαξαμε ηδη σαν αγορα/εμποριο. Μακροχρονια αν το δεις την τελευταια 20ετια ομως δεν γινεται να αμφισβητεις ακομα οτι κανανε τεραστια ζημια στο εμποριο (και σε αλλα) οι λαθραιοι.
b_real Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Θα στο πω αλλιως. Ειμαστε συνεταιροι και πουλαμε την Κοκκινου 10 ευρω. Θελουν 30 σκυλουδες να την αγορασουν, ομως μονο οι μισες μπορουν οικονομικα. Δηλαδη θα πουλησεις 15cd. Αν ερθει ο πακιστανος (Νιγηριανοι ηταν παντως αυτοι που πουλαγανε cd τοτε )και τα πουλαει 3 ευρω εξω απτο μαγαζι μας, μαντεψε αυτες οι 15 απο που θα ψωνισουν. Νταξει μπορει η μια απτις 15 να ειναι Ellis_Kokkinou_fan_club και να το θελει αυθεντικο... Και μαντεψε ο υπαλληλος μας τι θα εχει γινει μεχρι να πει κυμινο, οπως και η επιχειρηση μας στη συνεχεια. Ο νιγηριανός είναι πιο ένοχος απο τον ελληνάρα που έχει παει στο σκυλάδικο της κοκκίνου έχει πληρώσει 180e το μπουκάλι κ γράφει την απόδειξη στα @@ του ή από τον μαγαζάτορα ή από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς(χα χα καλο) που τα τσεπώνουν κ το βουλώνουν...;;;;; Αλλά ειναί πολυ ΙΝ για την συνειδηση του ελληνάρα να τα ρίχνει το φταίξιμο στους ξένους για την κατάντια του Ως γνωστόν οι ξένοι βάζανε το πιστόλι στο κρόταφο στον ελληνάρα να τους προσλάβει χωρίς ασφαλιση για πενταροδεκαρες...αυτος δεν ηθελε,αυτος δεν κερδιζε και το πιο βασικό δεν το ηξερε κανεις οτι γινοταν....οι ξενοι φταίνε ναι... βρήκαμε την αιτια γτ εχουν φτασει εκει οι μισθοι...ειναι οι ξενοι...
pournaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 "παρανομοι" και "νομιμοι" ανθρωποι. Αυτα ειναι. Εν τω μεταξυ τονιζεται το 'παρανομος' για να κρυφτει το γεγονος οτι κατα βαθος εχουν προβλημα με το 'αλλοδαπος' και οχι το 'παρανομος' ... Εγω τονιζω το παρανομος απλα για να φανει το γεγονος οτι δεν πληρωνουμε τα ιδια στο κρατος που εσυ απαιτεις να μας συμπεριφερθει το ιδιο. Οταν λοιπον εγω κι αυτος θα πληρωσουμε τα ιδια, θα παψω να τον λεω παρανομο, αδιαφορος μου ειναι κατα τα αλλα, οπως αδιαφοροι μου ειναι και οι υπολοιποι, ελληνες και μη, αρκει να μη με ενοχλουν. Ελα ομως που ακομη κι εκει δεν ειμαστε ιδιοι, γιατι ακομη και να του επιβαλλουν του Πακι φορους κλπ, στα @@ του, ου αν λαβεις παρα του μη εχοντος, ενω εγω για να κρατησω το σπιτι (που δεν το εκλεψα, τοσα χρονια δουλευα σαν τον Πακι), πρεπει να πληρωσω για να μη μου το παρουν. Αρα το παρανομος δεν κρυβει κανενα αλλο γεγονος, αντιθετα αναδικνυει το γεγονος της μη ισοτητας των υποχρεωσεων μας απεναντι στο κρατος.
-nick- Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Οταν μαζευαν τις φραουλες για 5 ευρω τη μερα και τους αφηνανε και απληρωτους και τους ριχνανε και ξυλο αν λαχει ηταν ολα καλα .... και τι μου χει πει ελληνας ως απαντηση σε αυτο ( απο τη μανωλαδα αυτος κ ο ιδιος μου τα λεγε με περηφανια οτι τους δερνουνε) "Ρε αυτοι ειναι ζωα. Στις χωρες τους βαρανε τις γυναικες τους".... Ελα ομως που ακομη κι εκει δεν ειμαστε ιδιοι, γιατι ακομη και να του επιβαλλουν του Πακι φορους κλπ, στα @@ του, ου αν λαβεις παρα του μη εχοντος, ενω εγω για να κρατησω το σπιτι (που δεν το εκλεψα, τοσα χρονια δουλευα σαν τον Πακι), πρεπει να πληρωσω για να μη μου το παρουν. Να διαμαρτυρηθεις που θα πληρωσεις εσυ χαρατσι , οχι που δεν πληρωνει ο πακιστανος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα