Porg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εεε? Ειμαι σιγουρος οτι οποτε εχει αναφερθει πχ θεμα φτωχειας, προβληματων κλπ, εχω δειξει παρομοιο ενδιαφερον κ για ελληνες. Άσχετο με σένα αλλά βρήκα αφορμή να πω και εγώ τον καημό μου Τόσοι άνθρωποι διάβασαν το θέμα που άνοιξα για ένα πολύ απλό και εύκολο τρόπο να βοηθήσουμε κάποιους που το έχουν ανάγκη ( http://www.insomnia.gr/topic/429178-%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CF%87%CF%8E%CE%BD/ ) και ανταπόκριση δεν βρήκα παρόλο που ήθελε απλός 1' απτο χρόνο σας. Αν ανοίξει κάτι για αστυνομικούς, αλλοδαπούς, gay, γιατί είναι στραβές οι λούτσες κτλ 1,000 απαντήσεις σε μία μέρα έχει το θέμα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ο νιγηριανός είναι πιο ένοχος απο τον ελληνάρα που έχει παει στο σκυλάδικο της κοκκίνου έχει πληρώσει 180e το μπουκάλι κ γράφει την απόδειξη στα @@ του ή από τον μαγαζάτορα ή από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς(χα χα καλο) που τα τσεπώνουν κ το βουλώνουν...;;;;; Αλλά ειναί πολυ ΙΝ για την συνειδηση του ελληνάρα να τα ρίχνει το φταίξιμο στους ξένους για την κατάντια του Ως γνωστόν οι ξένοι βάζανε το πιστόλι στο κρόταφο στον ελληνάρα να τους προσλάβει χωρίς ασφαλιση για πενταροδεκαρες...αυτος δεν ηθελε,αυτος δεν κερδιζε και το πιο βασικό δεν το ηξερε κανεις οτι γινοταν....οι ξενοι φταίνε ναι... βρήκαμε την αιτια γτ εχουν φτασει εκει οι μισθοι...ειναι οι ξενοι... Να μην παραφραζετε οσα λεω για να κανετε εντυπωση με υπεραπλουστευσεις και πιασαρικα κλισε. Πρωτον δεν φταιει ο Νιγηριανος, φταιει αυτος που αφηνει τον Νιγηριανο. Δευτερον, δεν εγραψα πουθενα οτι οι Ελληνες πολιτικοι/πολιτες ειναι ανευθυνοι για τα προβληματα. Για την ακριβεια εγραψα το αντιθετο πολλακις (σε αυτο το τοπικ σε 1 ποστ, γιατι θα ηταν και οφφτοπικ να το γραφω καθε λιγο, σε αλλα σχετικοτερα τοπικ 2345235 φορες). Τριτον, πουθενα δεν εγραψα οτι σε αυτην την κατασταση περιηλθαμε αποκλειστικα λογω λαθρομεταναστευσης. Για την ακριβεια διευκρινισα οτι ΔΕΝ περιηλθαμε μονο εξαιτιας αυτου. Συνεπως ολο, μα ολο το ποστ σου ακυρωνεται, αν αποτελει απαντηση στα δικα μου λεγομενα. Αν απαντας σε αλλον συνομιλητη, τοτε εκανες λαθος quote. Αν απαντας σε εμενα, σου προτεινω να ξαναδιαβασεις προσεκτικα οσα εγραψα, να σκεφτεις καλυτερα και να μου ξαναπαντησεις πιο ευστοχα. Αυτα.
pournaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Οταν μαζευαν τις φραουλες για 5 ευρω τη μερα και τους αφηνανε και απληρωτους και τους ριχνανε και ξυλο αν λαχει ηταν ολα καλα .... και τι μου χει πει ελληνας ως απαντηση σε αυτο ( απο τη μανωλαδα αυτος κ ο ιδιος μου τα λεγε με περηφανια οτι τους δερνουνε) "Ρε αυτοι ειναι ζωα. Στις χωρες τους βαρανε τις γυναικες τους".... Να διαμαρτυρηθεις που θα πληρωσεις εσυ χαρατσι , οχι που δεν πληρωνει ο πακιστανος. Τον κατηγγειλες;
-nick- Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Τι να τον καταγγειλω? Δεν τους βαραγε αυτος αυτος αθηνα μενει αλλα περηφανευοταν που τον βαραγανε οι συγχωριανοι του ξερω γω
pournaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Τι να τον καταγγειλω? Δεν τους βαραγε αυτος αυτος αθηνα μενει αλλα περηφανευοταν που τον βαραγανε οι συγχωριανοι του ξερω γω Αυτο λεω αυτους του συγχωριανους του που τους βαραγανε τους κατηγγειλες;
b_real Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Να μην παραφραζετε οσα λεω για να κανετε εντυπωση με υπεραπλουστευσεις και πιασαρικα κλισε. Πρωτον δεν φταιει ο Νιγηριανος, φταιει αυτος που αφηνει τον Νιγηριανο. Δευτερον, δεν εγραψα πουθενα οτι οι Ελληνες πολιτικοι/πολιτες ειναι ανευθυνοι για τα προβληματα. Για την ακριβεια εγραψα το αντιθετο πολλακις (σε αυτο το τοπικ σε 1 ποστ, γιατι θα ηταν και οφφτοπικ να το γραφω καθε λιγο, σε αλλα σχετικοτερα τοπικ 2345235 φορες). Τριτον, πουθενα δεν εγραψα οτι σε αυτην την κατασταση περιηλθαμε αποκλειστικα λογω λαθρομεταναστευσης. Για την ακριβεια διευκρινισα οτι ΔΕΝ περιηλθαμε μονο εξαιτιας αυτου. Συνεπως ολο, μα ολο το ποστ σου ακυρωνεται, αν αποτελει απαντηση στα δικα μου λεγομενα. Αν απαντας σε αλλον συνομιλητη, τοτε εκανες λαθος quote. Αν απαντας σε εμενα, σου προτεινω να ξαναδιαβασεις προσεκτικα οσα εγραψα, να σκεφτεις καλυτερα και να μου ξαναπαντησεις πιο ευστοχα. Αυτα. Ομοιως με τους Αλβανους οικοδομους που εργαζοντουσαν μαυρα. Μπηκανε λαθραια στη χωρα σου και πηραν τη δουλεια καποιου ασφαλισμενου. Μεχρι που το προβλημα διογκωθηκε και στην Ελλαδιτσα που δεν υπηρχε μαυρη εργασια, η μαυρη εργασια ειναι το αυτονοητο πλεον ακομα και για τον Ελληνα. Και φυσικα τα 700 ευρω μηνιατικο, μιας και ο λαθρομεταναστης παντα θα δεχεται να δουλεψει με χαμηλοτερη τιμη απο σενα.
slipknot Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Συμφωνώ πως δεν είναι όλα ρόδινα, αλλά για να λέμε την αλήθεια οι πλανόδιοι μαλακίες πουλάνε. Και στην τελική, αν έχεις μαγαζί το οποίο πουλάει αποκλειστικά ιπτάμενα ελικοπτεράκια (όχι μοντελισμού κλπ) και χάνεις λεφτά επειδή ο κόσμος τα αγοράζει από Πακιστανό, μάλλον δεν κάνεις για επιχειρηματίας. Επίσης, αν ένας απλός zippo έχει 15 ευρώ, με τη συσκευασία του, την εφ' όρου ζωής εγγύηση του, την ποιότητα κατασκευής του κλπ και προτιμήσω έναν zippo-ειδή αναπτήρα με 5 ευρώ από Πακιστανό, τότε μάλλον δεν θέλω προϊόν της εταιρίας zippo, αλλά κάτι που μοιάζει, συνεπώς δεν είχα σκοπό να δώσω το 15άρι έτσι κι αλλιώς. Παράδειγμα τώρα... Το επιχείρημα για τα πειρατικά cd ήταν πέρα για πέρα άστοχο.
kazak-hool Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μια απορια λυστε μου. Οι ανθρωποι αυτοι δινουν στο λαθρεμπορα γειτονα εξ ανατολης καποια χιλιαδες δολλαρια κατα ατομο για να ερθουν στην ευρωπη,(και αυτοι αλλου θελουν να πανε οχι να μεινουν εδω). Που βρισκουν τα χρηματα,και ποσα χρονια θα ζουσαν πλουσιοπαροχα στη πατριδα τους με αυτα? Αυτα τα λεφτα τα χρωστανε , δεν τα εχουν σε μετρητα....
-nick- Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Αυτο λεω αυτους του συγχωριανους του που τους βαραγανε τους κατηγγειλες; Οταν μου το πε το σκηνικο ειχε γινει γνωστο ηδη. δεν τους πληρωνανε και τους εκβιαζανε οτι θα τους δωσουνε στους μπατσους. Τι να καταγγειλω εγω, με δουλευεις?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ομοιως με τους Αλβανους οικοδομους που εργαζοντουσαν μαυρα. Μπηκανε λαθραια στη χωρα σου και πηραν τη δουλεια καποιου ασφαλισμενου. Μεχρι που το προβλημα διογκωθηκε και στην Ελλαδιτσα που δεν υπηρχε μαυρη εργασια, η μαυρη εργασια ειναι το αυτονοητο πλεον ακομα και για τον Ελληνα. Και φυσικα τα 700 ευρω μηνιατικο, μιας και ο λαθρομεταναστης παντα θα δεχεται να δουλεψει με χαμηλοτερη τιμη απο σενα. Συνεχιζεις να κανεις οτι σου ειπα στην πρωτη φραση του προηγουμενου ποστ μου. Γιατι λοιπον απομονωνεις μια παραγραφο απο οσα εχω γραψει, αποκλειοντας μαλιστα τα συμφραζομενα της στο ιδιο ποστ? Τα συμφραζομενα δε τα εγραψα τυχαια, τα εγραψα για να εχεις ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ την αποψη μου, εσυ και οποιος αλλος ενδιαφερεται να την διαβασει. Εσυ αγνοεις τα συμφραζομενα, παρερμηνευοντας αναγκαστικα την αποψη μου και απαντας σε πραγματα που τελικως δεν ενοησα πουθενα, για την ακριβεια εχω παρει θεσ/διευκρινησει πριν ποσταρεις. Οχι ιδιαιτερα πειστικη τακτικη...
slygeo87 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Συμφωνώ πως δεν είναι όλα ρόδινα, αλλά για να λέμε την αλήθεια οι πλανόδιοι μαλακίες πουλάνε. Και στην τελική, αν έχεις μαγαζί το οποίο πουλάει αποκλειστικά ιπτάμενα ελικοπτεράκια (όχι μοντελισμού κλπ) και χάνεις λεφτά επειδή ο κόσμος τα αγοράζει από Πακιστανό, μάλλον δεν κάνεις για επιχειρηματίας. Επίσης, αν ένας απλός zippo έχει 15 ευρώ, με τη συσκευασία του, την εφ' όρου ζωής εγγύηση του, την ποιότητα κατασκευής του κλπ και προτιμήσω έναν zippo-ειδή αναπτήρα με 5 ευρώ από Πακιστανό, τότε μάλλον δεν θέλω προϊόν της εταιρίας zippo, αλλά κάτι που μοιάζει, συνεπώς δεν είχα σκοπό να δώσω το 15άρι έτσι κι αλλιώς. Παράδειγμα τώρα... Το επιχείρημα για τα πειρατικά cd ήταν πέρα για πέρα άστοχο. Πες τα ρε γαμώτο, γίναμε όλοι Γιάγκοι δράκοι με μια τρύπα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Το επιχείρημα για τα πειρατικά cd ήταν πέρα για πέρα άστοχο. Kατι παραπανω επ'αυτου?
kazak-hool Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 γίναμε όλοι Γιάγκοι δράκοι με μια τρύπα?????
pournaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Συμφωνώ πως δεν είναι όλα ρόδινα, αλλά για να λέμε την αλήθεια οι πλανόδιοι μαλακίες πουλάνε. Και στην τελική, αν έχεις μαγαζί το οποίο πουλάει αποκλειστικά ιπτάμενα ελικοπτεράκια (όχι μοντελισμού κλπ) και χάνεις λεφτά επειδή ο κόσμος τα αγοράζει από Πακιστανό, μάλλον δεν κάνεις για επιχειρηματίας. Επίσης, αν ένας απλός zippo έχει 15 ευρώ, με τη συσκευασία του, την εφ' όρου ζωής εγγύηση του, την ποιότητα κατασκευής του κλπ και προτιμήσω έναν zippo-ειδή αναπτήρα με 5 ευρώ από Πακιστανό, τότε μάλλον δεν θέλω προϊόν της εταιρίας zippo, αλλά κάτι που μοιάζει, συνεπώς δεν είχα σκοπό να δώσω το 15άρι έτσι κι αλλιώς. Παράδειγμα τώρα... Το επιχείρημα για τα πειρατικά cd ήταν πέρα για πέρα άστοχο. Δεν ειναι το ειδος της αγορας μονο ρε συ, ειναι κατ' αρχην το δελεαρ της πολυ χαμηλης τιμης σε ενα προιον που ετσι κι αλλιως δε σου χρειαζεται αλλα λες "δε γαμιεται, θα βοηθησω τον καημενο να φαει", αγοραζεις δηλαδη κατι που δε θες, μαυρο, και με χρηματα που κατα 99% φευγουν εξω. Αν λοιπον δεν υπηρχε ο μαιμουζιππος, ναι δε θα εμπαινες να παρεις εναν αυθεντικο, αλλα θα σταματαγες στο περιπτερο να παρεις ενα μπικ να κανεις τη δουλεια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα