Προς το περιεχόμενο

wag160n vs netgear dgn2200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαλε κανα προηγουμενο να δεις. Στα τελευταια η ζυξελ κλειδωνει πιο χαμηλα, χωρις ναεχω καταλαβει το λογο.

Δημοσ.

περιεργο φιλε. Αυτο το εχω βαλει κανα δυο φορες και κλειδωνε και ψηλα και μου φανηκε και πολυ καλο γενικοτερα σα ρουτερακι-μοντεμ.

Δημοσ.

Βαλε κανα προηγουμενο να δεις. Στα τελευταια η ζυξελ κλειδωνει πιο χαμηλα, χωρις ναεχω καταλαβει το λογο.

μηπως για θεματα σταθεροτητας?απο την αλλη μπορει να ειναι και αναλογως το dslam.

που μπορω να βρω καποιο προηγουμενο?το σαιτ εχει μονο το τελευταιο.

γενικως οπως σωστα εκανες θα βρεις πληρη λιστα σε firmware Μονο σε ftp και οχι στο site.

μονο ενα εχει? Δες μηπως ειναι σε multimode. Αν ναι βαλτο σε adsl2+

εφοσον ειναι 16 Mbit ηδη ειναι σε adsl2+ υποχρεωτικα.συνηθως Multimode = adsl2+ εκτος αν τρωει κανα σκαλωμα.αλλα το adsl2 αν θυμαμαι ειναι μεχρι 12 και αυτος ειναι 16.

το εχω σε adsl2+ απο την αρχη.ναι μονο ενα εχει το σαιτ.

kai multimode Να το βαλεις το ιδιο θα ειναι.

περιεργο φιλε. Αυτο το εχω βαλει κανα δυο φορες και κλειδωνε και ψηλα και μου φανηκε και πολυ καλο γενικοτερα σα ρουτερακι-μοντεμ.

καλα οτι δεν συγχρονιζει ψηλα δεν σημαινει οτι ειναι κακο ρουτερακι.ενταξει και τα Linksys συγχρονιζαν πιο ψηλα απο thomson αλλα εκαναν πιο ευκολα αποσυνδεση.ολα σχετικα ειναι.μην κρινουμε ενα ρουτερ μονο απο το ποσο συγχρονιζει.ενταξει ειναι σχεδον 2 Mbit λιγοτερα αλλα και τα 16,5 μια χαρα ειναι.αν αλλαξει και το margin θα κερδισει κανα Megabit.

μπηκα στο ftp.zyxel.com και βρηκα 2fw 3.40 και τα 2 βεβαια αλλα το ενα ειναι του φεβρουαριου και το αλλο του μαρτιου.αυτη ειναι η διαφορα τους.

ftp://ftp.zyxel.com/...N-T1A/firmware/

δοκιμασε το και δες αν θα αλλαξει κατι.

αυτο με την zyxel δεν το καταλαβα ποτε.το ιδιο firmware με μια μικρη αλλαγη.μηπως το κανει οπως η vigor.το ιδιο firmware ακριβως αλλα μικροδιαφορες μεταξυ τους μονο στο θεμα του συγχρονισμου για να πετυχεις καλυτερη ταχυτητα και συμβατοτητα με το dslam???

ας το δοκιμασει αν και δεν βλεπω να βλεπει διαφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...