Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγο πήγα να παραγγείλω τα Logitech Ηχεία Z313 (2.1) http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Speakers/Logitech-Speakers-Z313-(2dot1)-980-000413.htm και έβαλα παραλαβή από το κατάστημα κάτι το οποίο κάνω συχνά για μικρές παραγγελίες μιας και η δουλειά μου είναι δίπλα στο κατάστημα Ψυχικού και με βολεύει να περάσω να τα πάρω και να γλιτώνω τα μεταφορικά.

Όπως θα δείτε στο λινκ τα ηχεία έχουν άλλη τιμή για το ίντερνετ και άλλη για το κατάστημα.

Μέχρι τώρα όταν έκανες παραγγελία από ίντερνετ και παραλαβή από το κατάστημα αγόραζες σε τιμή ίντερνετ.

Κάνοντας σήμερα το ίδιο μου έλεγε ότι έπρεπε να πληρώσω σε τιμή καταστήματος.

Τα πήρα τόσο άσχημα που δεν έκανα τον κόπο να τους πάρω ούτε καν τηλ και έκανα παραγγελία από multirama.

Από πότε το ξεκίνησε αυτό το πλαίσιο ;

• Super Moderators
Δημοσ.

Μέχρι τώρα όταν έκανες παραγγελία από ίντερνετ και παραλαβή από το κατάστημα αγόραζες σε τιμή ίντερνετ.

δεν θυμάμαι αν ίσχυε ποτέ κάτι τέτοιο, ανέκαθεν θυμόμουν να ισχύει αυτό που σου είπαν...

• Super Moderators
Δημοσ.

και όχι μόνο από προσωπική εμπειρία αλλά κι από εμπειρίες άλλων που έχω διαβάσει κατά καιρούς εδώ...

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι κάνεις λάθος χωρίς να είμαι απόλυτος.

...δεν έχω να προσφέρω στο θέμα -δεν γνωρίζω την πολιτική του Πλαισίου- αλλά έχω την εξής απορία : πώς συμβιβάζεται το παραπάνω, με το ακριβώς παρακάτω,

έβαλα παραλαβή από το κατάστημα κάτι το οποίο κάνω συχνά για μικρές παραγγελίες μιας και η δουλειά μου είναι δίπλα

άσχετα με το τί υποστήριξε ο ThReSh;

Αφού "το έζησες" το να παραλαμβάνεις από το κατάστημα σε τιμή Ίντερνετ, δε θα έπρεπε έστω να του είχες απαντήσει "εγώ όμως όπως είπα, κάποτε το έκανα αυτό που υποστήριξα, άρα ναι μεν άλλαξε όπως φαίνεται -και ποιός ξέρει από πότε- αλλά δεν ισχύει πλήρως αυτό που λες"

...;

Δημοσ.

Οκ τότε κάνω λάθος εγώ και οφείλω να το παραδεχτώ και μιας και μιλάς για εμπειρίες άλλων από εδώ τότε κακώς δεν το έψαξα περισσότερο και από την άλλη ότι και να γράψω γι αυτή την πολιτική φαντάζομαι ότι θα έχει εξαντληθεί σε άλλες συζητήσεις.

@washcloud

Συμβαδίζει εκτός αν εσύ θέλεις να υπονοήσεις κάτι άλλο και δεν το λες.

Εγώ παραδέχτηκα ότι μπορεί να έκανα λάθος σε κάτι για τον εξής απλό λόγο το ότι δεν μπορώ να βρω αυτή τη στιγμή παλιά παραγγελία που να υποστηρίζει αυτό που λέω και αρκούμαι μόνο σε ότι θυμάμαι.Κι αυτό γιατί δεν υπάρχουν πλέον τα αντικείμενα αυτά που έχω παραλάβει παλιότερα από το κατάστημα που προανέφερα η έχουν πλέον 1 τιμή και όχι 2 διαφορετικές(ίντερνετ και κατάστημα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...