Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Λέγομαι Στέλλα και ενώ ξέρω πολύ καλά να "googlaro", πάραυτα μου ζητήθηκε να προσκομίσω βιβλιάριο υγείας και δεν μπορώ να βρω τις απαιτούμενες οδηγίες.Οπότε αν κάποιος γνωρίζει θα μπορούσε να μου πει τα εξής:

1>ποια είναι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για να βγάλω το βιβλιάριο; (γνωρίζω ότι χρειάζεται εξετάσεις: θώρακος,κοπράνων,γενικές και αυστραλιανό.)

2>αφού τα βγάλω,ως χρήστης βιβλιαρίου που θέλει επιθεώρηση,πού πρέπει να πάω; Γνωρίζω πως έχει να κάνει με την περιφέρεια που αποτελείται η περιοχή όπου κατοικείς'ωστόσο δεν μπορώ να την απάντηση!!!

3>χρειάζεται να αγοράσω καινούργιο βιβλιάριο ή μήπως να αγοράσω και να έχω και το παλιό μαζί μου;

4>πρέπει να βγάλω φωτογραφίες;

5>μετά από αυτά, πρέπει να βγάλω άδεια εργασίας;

Αυτά είναι τα ερωτήματα μου και απ'όσο φαίνεται,με έχουν παιδέψει σε σημείο που άνετα γίνομαι το εικονίδιο με το ανθρωπάκι που χτυπάει το κεφάλι του στην οθόνη!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Εάν θες πές μας για τι δουλειά χρειάζεσαι το βιβλιάριο υγείας, γιατί έτσι όπως διαβάζω το post σου δε μπορώ να καταλάβω (τουλάχιστον εγώ) τι είδους βιβλιάριο χρειάζεσαι και που πρέπει να το προσκομίσεις. Εάν θες για έκδοση βιβλιαρίου υγειονομικού ενδιαφέροντος, βρήκα αυτό http://www.nah.gr/prefecture/structure/health-certificate.html , αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα σε βοηθήσει.

Δημοσ.

Ναι συγνώμη.Θεώρησα πως υπάρχει ένα είδος διαδικασίας για όλα τα επαγγέλματα!

Πρόκειται για δουλειά υγειονομικού ενδιαφέροντος'συγκεκριμένα για service-παγωτά-cafe.

Μπήκα ήδη εκεί, αλλά δεν με βοήθησε και ιδιαίτερα!Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Γεια σας.

Λέγομαι Στέλλα και ενώ ξέρω πολύ καλά να "googlaro", πάραυτα μου ζητήθηκε να προσκομίσω βιβλιάριο υγείας και δεν μπορώ να βρω τις απαιτούμενες οδηγίες.Οπότε αν κάποιος γνωρίζει θα μπορούσε να μου πει τα εξής:

1>ποια είναι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για να βγάλω το βιβλιάριο; (γνωρίζω ότι χρειάζεται εξετάσεις: θώρακος,κοπράνων,γενικές και αυστραλιανό.)

2>αφού τα βγάλω,ως χρήστης βιβλιαρίου που θέλει επιθεώρηση,πού πρέπει να πάω; Γνωρίζω πως έχει να κάνει με την περιφέρεια που αποτελείται η περιοχή όπου κατοικείς'ωστόσο δεν μπορώ να την απάντηση!!!

3>χρειάζεται να αγοράσω καινούργιο βιβλιάριο ή μήπως να αγοράσω και να έχω και το παλιό μαζί μου;

4>πρέπει να βγάλω φωτογραφίες;

5>μετά από αυτά, πρέπει να βγάλω άδεια εργασίας;

Αυτά είναι τα ερωτήματα μου και απ'όσο φαίνεται,με έχουν παιδέψει σε σημείο που άνετα γίνομαι το εικονίδιο με το ανθρωπάκι που χτυπάει το κεφάλι του στην οθόνη!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Έβγαλα το καλοκαίρι και απ' ότι θυμάμαι

1. χρειάζονται εξετάσεις αίματος, θώρακα και από δερματολόγο, αυτά μου ζήτησαν.

Πληρώνεις ένα παράβολο 30κάτι ευρώ και μετά εξετάσεις.

2. πήγα στο δημαρχείο/νομαρχεία(δεν θυμάμαι ακριβώς) στον νομίατρο συγκεκριμένα για κάτι υπογραφές μαζί με τις εξετάσεις που είχα βγάλει.

3. θα πας σε ένα βιβλιοπωλείο και θα ζητήσεις 'ατομικο βιβλιαριο υγείας', αν έχεις ήδη βγάλει μάλλον δεν θέλεις καινούργιο αλλά πάρε ένα να βρίσκετε

4. ναι πρέπει να έχεις φωτογραφία, μία σίγουρα για το βιβλιάριο

5 μετά από αυτά θα πας το βιβλιάριο στον εργοδότη

Αυτά ήταν τα βήματα που έκανα εγώ. Αν ρωτήσεις σε ένα νοσοκομείο θα σου πουν σίγουρα.

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ juventino!Το πρώτο link που έστειλες μπορώ να πω με βοήθησε!

ctrlFreak τι εξετάσεις σου ζήτησαν από δερματολόγο; γιατί εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό!έχε πλάκα να θέλει και άλλες εξετάσεις..πφφφ! το βιβλιάριο σου που πήγες και το θεώρησες;

Δημοσ.

λοιπον οι εξετασεις ειναι οι 3 που αναφερεις (αυστραλιανες δεν χρειαζονται *γενικες αιματος)

το βιβλιαριο το αγωραζεις απο ενα βιβλιοπολειο (κιτρινο βιβλιαριο υγειας)

εχεις και μια ή 2 φωτογραφιες εγχρομες + ταυτοτητα

αδεια εργασιας δεν χρειαζεται (η αδεια χρειαζετια μονο για το ΑΜΑ του ΙΚΑ)

αν εισαι απο Θεσσαλονικη μπορω να σου πω που να πας.

Δημοσ.

ctrlFreak τι εξετάσεις σου ζήτησαν από δερματολόγο; γιατί εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό!έχε πλάκα να θέλει και άλλες εξετάσεις..πφφφ! το βιβλιάριο σου που πήγες και το θεώρησες;

Τις εξετάσεις στον δερματολόγο δεν τις έκανα ποτέ γιατί θα έλειπε με άδεια ο γιατρός και ο νομίατρος μου έβαλε έτσι την σφραγίδα. Το ατομικό βιβλιάριο υγείας το θεώρησα στον νομίατρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...