kalamarhs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά.Μόλις ενημερώθηκα οτι κληρώθηκα για ένα προπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΑΠ. Θέλω να μάθω όμως αν χορηγεί αναβολή,επειδή για να γραφτώ πρέπει να κάνω διαγραφή από το ΤΕΙ. Ξέρει κανείς αν χορηγεί;
Marria Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Και θα αφησεις το ΤΕΙ για να πας στο ΕΑΠ? Μην ξεχνας οτι στο ΕΑΠ θα πληρωνεις και τις ΘΕ που θα παιρνεις, συν οτι ειναι πιο δυσκολα απο οτι απο την κανονικη φοιτηση. Για το αλλο που ρωτησες δεν χορηγει, δες και εδω
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 έχει λήξει η αναβολή που έχεις απο το τει; και να δίνει (που δεν είμαι σίγουρος) την ίδια διαρκεία θα έχει...
kalamarhs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 έχει λήξει η αναβολή που έχεις απο το τει; και να δίνει (που δεν είμαι σίγουρος) την ίδια διαρκεία θα έχει... δεν πρέπει να την αλλάξω αφού θα το αφήσω;; marria με μπερδεύει αυτό που λένε τα παιδιά σε ένα φόρουμ! ναι θα το αφήσω.Ουσιαστικά ανενεργός είμαι έτσι κι αλλιώς.είναι σε επαρχία..
viper2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 ερωτηση γιατι να μην τελιωσεις το τει και να χτυπησεις ενα μεταπτυχιακο στο ΕΑΠ?
kalamarhs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 ερωτηση γιατι να μην τελιωσεις το τει και να χτυπησεις ενα μεταπτυχιακο στο ΕΑΠ? το έχω παρατήσει εδώ και χρόνια,επειδή ήταν σε επαρχιακή πόλη..και δεν είχα όρεξη να φύγω,να μείνω έξω για 4 χρόνια στην καλύτερη και να ξαναγυρίσω μετά..(το ξέρω,φαίνεται παράλογο,αλλά ειλικρινά πήγα κι έφυγα....)
Marria Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 το έχω παρατήσει εδώ και χρόνια,επειδή ήταν σε επαρχιακή πόλη..και δεν είχα όρεξη να φύγω,να μείνω έξω για 4 χρόνια στην καλύτερη και να ξαναγυρίσω μετά..(το ξέρω,φαίνεται παράλογο,αλλά ειλικρινά πήγα κι έφυγα....) Αφου το εχεις παρατησει, τοτε γιατι εισαι ακομα γραμμενος στο τει?
kage Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 προς το παρον δεν δεινουν τοσο σημασια το τι εκανες πριν την αναβολη ολα τα χρονια...αν εχεις βεβαιωση σπουδων απο τοτε και μια ακομη με εαπ,χλωμο να εχεις προβλημα
viper2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 το έχω παρατήσει εδώ και χρόνια,επειδή ήταν σε επαρχιακή πόλη..και δεν είχα όρεξη να φύγω,να μείνω έξω για 4 χρόνια στην καλύτερη και να ξαναγυρίσω μετά..(το ξέρω,φαίνεται παράλογο,αλλά ειλικρινά πήγα κι έφυγα....) στο τει τι ησουνα? στο εαπ τι θελεις να παρακολουθησεις?
kalamarhs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 στο τει τι ησουνα? στο εαπ τι θελεις να παρακολουθησεις? Πληροφορική both! Γράφομαι για την αναβολή της στράτευσης..
Marria Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Πληροφορική both! Γράφομαι για την αναβολή της στράτευσης.. Ελπιζω να ξερεις μαθηματικα ηδη αλλιως θα τα βρεις σκουρα ..
viper2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 δεν εχει αναβολη το εαπ μονο συνταξιοδοτικα προγραμματα
kalamarhs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω ιδιαίτερα μαθηματικά..Δυστυχώς...Αλλά το βλέπω σαν μια πολύ καλή εναλλακτική..Νομίζω οτι έχει καλό επίπεδο και σίγουρα είναι και ΠΕ το πτυχίο του... Απλά θέλω να μη χάσω την αναβολή μου...
aris1986 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω ιδιαίτερα μαθηματικά..Δυστυχώς...Αλλά το βλέπω σαν μια πολύ καλή εναλλακτική..Νομίζω οτι έχει καλό επίπεδο και σίγουρα είναι και ΠΕ το πτυχίο του... Απλά θέλω να μη χάσω την αναβολή μου... Θα λεγε κανεις οτι πολεμας να μην πας στρατο παρα για τις σπουδες σου!
Marria Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω ιδιαίτερα μαθηματικά..Δυστυχώς...Αλλά το βλέπω σαν μια πολύ καλή εναλλακτική..Νομίζω οτι έχει καλό επίπεδο και σίγουρα είναι και ΠΕ το πτυχίο του... Απλά θέλω να μη χάσω την αναβολή μου... Κανε ενα κοπο να κοιταξεις στο eap-forums λιγο τα μαθηματα και την υλη , δεν ειναι τοσο ευκολα οσο νομιζεις και ουτε θα εχεις και τοσο πολυ βοηθεια. Αν δεν εχεις ηδη ενα υποβαθρο ... δυσκολα τα πραγματα ! Την αναβολη ετσι και αλλιως καποτε θα την χασεις (καποτε θα πρεπει να πας και στρατο) δεν θα μπορεις να εισαι φοιτητης για παντα. Θα λεγε κανεις οτι πολεμας να μην πας στρατο παρα για τις σπουδες σου! Αυτο ακριβως !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα