Mygiakism Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Θέλω να πάρω ένα xperia mini αλλά ποιο;;;; Το απλό ή το pro;;; Τι μου προτινετε;
alexzzz Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 μεταφέρετε στην σωστή κατηγορία "Κινητή και Σταθερή Τηλεφωνία"
naruto14 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Θέλω να πάρω ένα xperia mini αλλά ποιο;;;; Το απλό ή το pro;;; Τι μου προτινετε; Εξαρτάται το budget σου και τι ζητάς. Το pro το έχει παραπάνω querty keyboard και μπροστινή κάμερα που δεν έχει το μινι αν δεν κάνω λάθος. Πάντως εγώ θα σου πρότεινα Neo V στα 199 ευρώ. Καλύτερο από το μίνι σίγουρα.
ravend Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 για να μη ξανα ανοίγω θέμα για το mini pro. έχει κάποιος να με παραπέμψει σε κάποιο ελληνικό review του mini pro? επίσης μπορω να βρώ το neo v σε κατάστημα cosmote η γερμανο,μιας και εκεί θα κάνω σύντομα σύνδεση?
tsourakis13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ελληνικό review: Sony Ericsson Xperia mini hands-on (Greek) Αν και εγώ προτείνω Xperia Neo V, αλλά αφού θες από Γερμανό/Cosmote...Πάντως το Pro έχει πληκτρολόγιο qwerty, και μπροστινή κάμερα, ενώ το απλό δεν έχει αυτά τα 2, αλλά είναι πιο λεπτό από το Pro εφόσον δεν έχει πληκτρολόγιο...Πάντως πριν από την αγορά, θα πρέπει να πας να τα δεις από κοντά για να δεις ποιο σου ταιριάζει καλύτερα....
ravend Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 πήγα σήμερα και τα είδα και τα δύο και κατέληξα κατα πάσα πιθανότητα στο mini pro γιατί μου χρειάζεται το φυσικό πληκτρολόγιο καθώς και η κάμερα κάτι που λείπει γενικότερα απο android αυτού του budget. εν τω μεταξύ σε 3 καταστήματα γερμανός που πήγα στο κέντρο κανέναν δεν είχε άμεσα διαθέσιμο το mini pro. το neo v όντως πολύ καλό για τα χρήματα του αλλά πολύ καμπύλη ρε παιδί μου!δεν μου άρεσε σχεδιαστικά καθόλου!
gs20309 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 για να μη ξανα ανοίγω θέμα για το mini pro. έχει κάποιος να με παραπέμψει σε κάποιο ελληνικό review του mini pro? επίσης μπορω να βρώ το neo v σε κατάστημα cosmote η γερμανο,μιας και εκεί θα κάνω σύντομα σύνδεση? το neo V δεν το φερνουμε σε Γερμανο κ Cosmote. μπορείς να κάνεις έκπτωση στα πάγια αντι επιδότηση συσκευής αν εχεις κολλήσει με το συγκεκριμένο τηλέφωνο κ να το πάρεις μετρητής από πλαίσιο, multirama. πήγα σήμερα και τα είδα και τα δύο και κατέληξα κατα πάσα πιθανότητα στο mini pro γιατί μου χρειάζεται το φυσικό πληκτρολόγιο καθώς και η κάμερα κάτι που λείπει γενικότερα απο android αυτού του budget. εν τω μεταξύ σε 3 καταστήματα γερμανός που πήγα στο κέντρο κανέναν δεν είχε άμεσα διαθέσιμο το mini pro. το neo v όντως πολύ καλό για τα χρήματα του αλλά πολύ καμπύλη ρε παιδί μου!δεν μου άρεσε σχεδιαστικά καθόλου! να έχεις υπόψη σου ότι mini k mini pro παρουσιάζουν διάφορα θεματάκια (κολλήματα κτλ).. φιλικά πάντα..
ravend Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 διάβασα πως το mini το απλό παρουσίαζε κάποια θέματα υπερθέρμανσης στα πλήκτρα αφής αλλά και αυτό μέχρι κάποια συγκεκριμένη παρτίδα μοντέλων που πλεόν έχει διορθωθεί,το mini pro δεν έχω διαβάσει για προβλήματα σε τίποτα μέχρι τώρα. εσυ τι προβλήματα γνωρίζεις?
gs20309 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 διάβασα πως το mini το απλό παρουσίαζε κάποια θέματα υπερθέρμανσης στα πλήκτρα αφής αλλά και αυτό μέχρι κάποια συγκεκριμένη παρτίδα μοντέλων που πλεόν έχει διορθωθεί,το mini pro δεν έχω διαβάσει για προβλήματα σε τίποτα μέχρι τώρα. εσυ τι προβλήματα γνωρίζεις? για κρασαρίσματα την ώρα που πας να απαντήσεις μια κλήση κ για επανεκκινήσεις στο ξεκάρφωτο μας έχουν φέρει πίσω μερικές συσκευές. τώρα αν με αναβάθμιση λυνεται και με υπομονή είναι άλλο θέμα..
ravend Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 αυτά θαρρώ είναι θέματα λειτουργικού και όχι συσκευής,συνεπώς και θα διορθώνοντε με τον έναν η το άλλο τρόπο,αναβαθμίσεις κτλ όπως ανέφερες, μία μέρα που το χρησιμοποιώ πάντως δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και κανένα κόλλημα.
eko13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Απλα να πω οτι εχω το x10 mini pro και εχω δοκιμασει το μινι προ... Ε λοιπον οι ανθρωποι, εχουν διορθωσει, οτι σου χρειαζοτανε και δεν το ειχες στο χ10 μινι προ, ουτε παραγγελια να ειχε γινει...Μεγαλυτερη (αλλα οχι θεορατη) οθονη, ζουμ στην καμερα, βελακια στο πληκτρολογιο, καμερα μπροστα και φουλ αναβαθμισεις (Θα παρει παγωτακι) κτλ Παντως αναμεσα σε αυτα τα δυο το προ θα διαλεγα 100% πολυ καλο τηλεφωνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα