giorginho Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξερω για γειτονα, παντως δεν εχει ξαναυπαρξει καποιο κρουσμα στην πολυκατοικια, ακομα και ρουχα και διαφορα αντικειμενα που πεφτουν στον ακαλυπτο, τα αφηνουμε μεσα απο την εισοδο στο σημειο που αφηνουμε τα γραμματα και παντα καταληγουν σε αυτον που τα εχασε χωρις να βαλει χερι αλλος, ακομα και αν μεινουν μερες εκει. Πιανομαι απο αυτο για να πω κατι λιγο γενικα: Αν γνωριζεστε αρκετα καλα μεταξυ σας ισως να μην εχετε προβλημα, σας δηλωνω παντως οτι σε μια απο τις πολυκατοικιες που εχω μεινει εκαναν "φτερα" ακομα και τα πιο ευτελη πραγματα (πχ αναμνηστικα μαγνητακια για το ψυγειο) που εμεναν στον χώρο των γραμματων εστω και για 1-2 ωρες "απροστατευτα" (και εννοειται εξωπορτα κλειστη)! Μονη λυση ενα ταχυδρομικο κουτακι να εχουμε το κεφαλι μας λιγο πιο ησυχο! Ontopic: Οι "προσφορες" κατα την ταπεινη και υποκειμενικοτατη αποψη μου ηταν σχεδον ανυπαρκτες. Με βαση παλιοτερες αντιστοιχες "μερες" φετος η δουλεια ηταν σχεδον κοροϊδια!
safer97 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 To amazon ανεκαθεν εγραφε τιμη στο κουτι δεν ειναι κατι καινουργιο! Εχω παραλαβει και εγω πριν 8-9 μηνες ανοιγμενο κουτι, ηταν τοτε που ειχαν κατι κρουσματα εξω με εκρηκτικα πακετα, και τωρα αυτες τις μερες ειχε ακουστει κατι, οποτε σκεφτειτε την πιθανοτητα να ελεγχουν εστω δειγματοληπτικα καποια πακετα στα αεροδρομεια και λοιπα σημεια ελεγχου. Μην φερνετε την καταστροφη στα 80 περιπου πακετα παραγγελιες απο το αμαζον εδω και πανω απο ενα χρονο δεν μου εχει χαθει ποτε κανενα. Εχει τυχει πολλες φορες να ερθει πρωτο το last order και καθυστερημενη κατα 5-10-15 μαξ. μερες καποια παλιοτερη παραγγελια. Κι εγω μαζι με την γυναικα μου εχουμε αρκετα μεγαλο αριθμο παραγγελιων τα τελευταια χρονια απο το αμαζον και οπως ειπα πολλακις ειναι η πρωτη φορα που ειχα προβλημα και μαλιστα εις διπλουν για το ιδιο αντικειμενο, οποτε συμφωνω μαζι σου πως μπορει να ηταν τυχαιο γεγονος. Οπως και να ΄χει απο τη στιγμη που το ενα απο τα δυο δεν εχει ερθει καν ενω εχει περασει 1,5 μηνας και το αλλο ερχεται μισοανοιγμενο με καθυστερηση ειναι λογικο να θορυβηθω καπως, γιατι οι εποχες πλεον ειναι περιεργες και δεν ειναι οπως πριν 2 χρονια. Ισως καλο θα ηταν το αμαζον να αλλαξει την πολιτικη του με την αναγραφη του ποσου επανω στο κουτι. Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ειναι δυνατο να γινει κατι τετοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα