Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και Χρονια πολλα !

Ενας φιλος εχει το παρακατω ακορντεον που θα δειτε στις φωτο αλλα επειδη

δεν ξερει μοντελο, χρονολογιες και τπτ γενικα απο ακορντεον θελει να το δωσει..

Σε ενα μαγαζι στο κεντρο που ρωτησε του ειπαν οτι ειναι αντικα ! και να μην το

δωσει κατω απο 500€ εφοσον παιζει και αψογα ακομα..

Μου πε να το ψαξω και γω μεσω ιντερνετ αλλα δεν βρηκα ουτε μια φωτο για το

συγκεκριμενο !

Παρακαλω καποιος που ειναι γνωστης του αντικειμενου να με βοηθησει να βρουμε

τα στοιχεια του μοντελου..

Ευχαριστω..

crusianelli02.jpg

crusianelli01.jpg

Δημοσ.

ειναι να παει ετσι και αλλιως απλα λεω μπας και εβρισκα και καμια παραπανω πληροφορια..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

λοιπον ο φιλος πηγε και ρωτησε νακα και του πε μην το δωσει ειναι συλλεκτικο εφοσον παιζει...

τωρα αν εχει τοση αναγκη απο φραγκα, να μην το δωσει κατω απο 600€..

τωρα το θεμα ειναι...πρεπει να το παω καπου να το τσεκαρουν για λειτουργικη κατασταση και αν ναι που ? ποιος το αναλαμβανει αυτο ?

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φίλε μου , Τό συγκεκριμμένο ακκορντεόν είναι ένα καλό μέν , αλλά πολύ παλιό δέ...Είναι περίπου 60 ετών ...Καλό γιά κάποιον που θέλει νά αρχίση ...Εχω ένα ακριβώς τό ίδιο , τό οποίο έχει καί τήν σφραγίδα Ανδρεάδης...μαζί μέ αυτήν τού Νάκα...Είναι τότε που είχαν ανοίξει μαζί τήν επιχείρηση...Η Τιμή τών 500 Ευρώ γιά τά χρόνια που ζούμε θά έλεγα ότι είναι καλή ....Αν θέλεις επικοινώνησε μαζί μου..6976777761.

Δημοσ.

Καλησπέρα καί πάλι ...Σέ παρακαλώ πές μου , άν συμφωνεί ή όχι ...ή πές μου τί ζητάει εκείνος ...Μόνον πές μου σέ παρακαλώ γιά νά ξέρω ....Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

astraktis ο hammerd δεν βλέπει τα μηνύματά σου. Πρώτον γιατί αν παρατηρήσεις, στο θρεντ που γράφουμε, το τελευταίο μήνυμα ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο. Δεύτερον επειδή μάλλον δεν μπαίνει καθόλου στο Μπλα Μπλα. Αλλά μπαίνει στο ινσομνια όμως. Στείλε του πμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...