KilliK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 φεντικο εχουν τα σκυλια αγαπητε "εργαζομενε", οχι οι ανθρωποι. μπραβο Midi και ηθελα να το πω αυτο. ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!!! αλλαζω την ευχη.ελπιζω κανενα καλος εργοδοτης να μην σε εχει ποτε στην δουλεψη του. η διαφορα οτι εγω βλεπω τα πραματα γκρι.εσυ μονο ασπρομαυρα.
-nick- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 H ειρωνια ειναι οτι αυτο θα πρεπε να το πειτε στα αφεντικα που δειχνουν να το αγνοουν. Παντως και εγω δεν θεωρω οτι ολα τα 'αφεντικα' ειναι εξ'ορισμου 'κακα', για να προλαβω καποιους.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Παντως απο τη στιγμη που η οποιαδηποτε εταιρια/ καταστημα δεν μοιραζεται τις "επιτυχιες" της με τους εργαζομενους τοτε ουτε οι εργαζομενοι εχουν καποια υποχρεωση για να μοιραζεται τα "προβληματα" ειδικα αν ο εκαστοτε εργοδοτης απο την αρχη δεν ηταν σωστος στις υποχρεωσεις του. Καποια κοροιδα τρωνε πολυ μποτα και πατημα, ειτε απο αναγκη ειτε απο αγνοια. Καμια απο τις 2 περιπτωσεις δεν δικαιολογει τον εκαστοτε εργοδοτη για κοροιδια. Πραγματικα ευχαριστο το γεγονος οτι αυξηθηκαν τοσο πολυ οι καταγγελιες για μη καταβολες δωρων. Ακομα ποιο ευχαριστο θα ειναι να πεσει παραδειγματικο @@μησι αλλα αυτο ειναι λιγο αφελες ονειρο.
zazik Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Πωωωωω ρε φίλε τι ακούμε σε αυτό το νήμα. Επειδη έχω υπάρξει ημι-αφεντικό (διευθυντής πωλήσεων) , δυστυχώς μερικές φορές πρεπει να κάνεις τον εργαζόμενο να καταλάβει ότι χρειάζονται συμβιβασμοί. Ολα τα αφεντικά δεν είναι κακά, είχα αφεντικά που ήτανε πολύ καλά , είχα και άλλα που ήτανε τα χειρότερα. Τα απωθημένα σας , μην τα βγάζετε εδώ όμως , και μένα με έχουνε ξεγελάσει , με έχουνε εκμεταλλευτεί κλπ κλπ , αλλά εαν το αφεντικό μου ξηγιότανε σπαθί , και μου έλεγε ότι για τον Α,Β λόγο τον οποίο θα συζητουσε μαζί μου εκτενώς , δεν μπορεί να μου καταβάλλει το δώρο , ίσως, λέω ίσως , και να τον καταλάβαινα. Παντως απο τη στιγμη που η οποιαδηποτε εταιρια/ καταστημα δεν μοιραζεται τις "επιτυχιες" της με τους εργαζομενους τοτε ουτε οι εργαζομενοι εχουν καποια υποχρεωση για να μοιραζεται τα "προβληματα" ειδικα αν ο εκαστοτε εργοδοτης απο την αρχη δεν ηταν σωστος στις υποχρεωσεις του. Αυτό εννοώ , στις χαρές και στις λύπες μαζί. Εαν πάει καλά , και δεν δίνει ένα μπόνους αποδοτικότητας στους εργαζομένους πχ , ή δεν ξηγιέται καλά , τότε ναι.
firewalker Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Τι λες ρε φιλε; Δεν υπαρχει λογος για καταγγελια; Να κοψει το σβερκο του να τα βρει! Δε με νοιαζει. Θα λυπηθουμε και τα αφεντικα τωρα;; Ευκαιρια ψαχνουν. Αλλα ειπαμε,ηρθε η εποχη τους... Τι λες ρε μεγάλε; Άμα ο εργοδότης δεν έχει να πληρώσει τον υπάλληλο, να μην προσλάβει κανέναν. Και βέβαια θα κάνει καταγγελία, το θέμα είναι οτι θα χάσει τη δουλειά του μετά. Τι λέτε ρε μεγαλόφιλοι; Όλες επιχειρήσεις λεφτάδων είναι; Ο φούρνος στην γωνία, το παπουτσάδικο παρακάτω κ.τ.λ. που έχουν έναν υπάλληλο 10~15 χρόνια και τώρα δεν πατάει μύγα... Θα μπορούσε με τον νέο νόμο να τον στείλει αδιάβαστο με τρεις μισθούς μόνο; Τον κρατάει όμως. Ας πάει να του κάνει καταγγελία για να κόψει τον λαιμό του το αφεντικό να τα βρει να τα δώσει. Και μετά ο υπάλληλος ας κόψει τον σβέρκο του να βρει δουλειά μια και το μαγαζάκι έκλεισε. Δεν ξέρω από που είστε αλλά στην επαρχία λίγα είναι τα μεγάλα μαγαζιά/αφεντικά με > 3 υπαλλήλους. Ψάχνει ευκαιρία το αφεντικό να την φέρει στον υπάλληλο του που τον έχει μια ζωή... Γιατί τώρα με την κρίση το αφεντικό τρώει με χρυσά κουτάλια. Δεν δουλεύουν όλοι σε μεγάλες φίρμες.
Ntinaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 ναι οκ.γιατι οταν η επιχειρηση πηγαινε καλα,ο υπαλληλος επαιρνε μπονους.
slygeo87 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δεν δουλεύουν όλοι σε μεγάλες φίρμες. Δεν δουλέψαμε σε καμιά μεγάλη φίρμα αλλά και πάλι, οι μικρομεσαίοι είναι που κλέβουν περισσότερο γιατί ΔΕΝ έχουν ούτως ή άλλως να πληρώσουν. Κρίση σου λέει μετά, εδώ βρε μαλάκα με 1 υπαλληλάκι παρίστανες το αφεντικό και σου έβγαζε δουλειά για 5. Ο άλλος από πάνω λέει για μπόνους αποδοτικότητας, τράβα πες τα αυτά σε σουβλατζή που θέλει να πας την παραγγελία σε 10 λεπτά ξερω 'γω. Και τέλος πάντων συμφωνήσαμε, να δείξουμε κατανόηση εκεί που τουλάχιστον μας ταΐζουν, όχι εκεί που μας πατάνε και δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα.
KilliK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 ναι οκ.γιατι οταν η επιχειρηση πηγαινε καλα,ο υπαλληλος επαιρνε μπονους. Δεν δουλέψαμε σε καμιά μεγάλη φίρμα αλλά και πάλι, οι μικρομεσαίοι είναι που κλέβουν περισσότερο γιατί ΔΕΝ έχουν ούτως ή άλλως να πληρώσουν. Κρίση σου λέει μετά, εδώ βρε μαλάκα με 1 υπαλληλάκι παρίστανες το αφεντικό και σου έβγαζε δουλειά για 5. Ο άλλος από πάνω λέει για μπόνους αποδοτικότητας, τράβα πες τα αυτά σε σουβλατζή που θέλει να πας την παραγγελία σε 10 λεπτά ξερω 'γω. Και τέλος πάντων συμφωνήσαμε, να δείξουμε κατανόηση εκεί που τουλάχιστον μας ταΐζουν, όχι εκεί που μας πατάνε και δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα. ανυπομονω να βγει το νεο νομοσχεδιο με τις περικοπες στους μισθους των ΙΥ. θα γελανε και οι πετρες μετα.
slygeo87 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Όσες περικοπές και να γίνουν, εσείς δεν θα έχετε να πληρώσετε γιατί μια ζωή μικρομεσαίοι θα είστε. Και στη νοοτροπία και στην τσέπη.
zazik Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 ανυπομονω να βγει το νεο νομοσχεδιο με τις περικοπες στους μισθους των ΙΥ. θα γελανε και οι πετρες μετα. Εμείς τι φταίμε? Να μας κόψουνε τα δώρα δηλαδή? Λες και περναμε επιδόματα και παίρνουμε παχυλούς μισθούς.
KilliK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Όσες περικοπές και να γίνουν, εσείς δεν θα έχετε να πληρώσετε γιατί μια ζωή μικρομεσαίοι θα είστε. Και στη νοοτροπία και στην τσέπη. ετσι σε θελω νεοελληνα.να μισεις.γιατι μονο αυτο σου εχει απομεινει στην μιζερη ζωη σου.το μισος.
zazik Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Όσες περικοπές και να γίνουν, εσείς δεν θα έχετε να πληρώσετε γιατί μια ζωή μικρομεσαίοι θα είστε. Και στη νοοτροπία και στην τσέπη. Νταξει ρε big boss. Χαλάρωσε λιγάκι και μην τρολλαρεις ναουμ
Ntinaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 ετσι σε θελω νεοελληνα.να μισεις.γιατι μονο αυτο σου εχει απομεινει στην μιζερη ζωη σου.το μισος. και σχοινια για κρεμαλες
KilliK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 και σχοινια για κρεμαλες γιαυτο και εχω αγορασει την αυτοματη καραμπινα εδω και μηνες. οταν γινει το μπαμ να ειμαι ετοιμος για τον αφηνιασμενο οχλο. αυτον που εκαψε τους 4 ανθρωπους στην τραπεζα επειδη δεν απεργουσαν. για να μην ξεχναμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα