slygeo87 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 ετσι σε θελω νεοελληνα.να μισεις.γιατι μονο αυτο σου εχει απομεινει στην μιζερη ζωη σου.το μισος. Δεν μισώ κανέναν, είπες βλακεία, παραδέξου το. Έκανες ένα μήνυμα μου παράθεση και το πιο έξυπνο πράγμα που σκέφτηκες να γράψεις είναι ότι θα χαρείς με τις περικοπές των υπαλλήλων. Πες μου γιατί; Τα έχεις ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ τα 200 ευρώ+ μεγάλε επιχειρηματία; Μη το παίρνεις προσωπικά αλλά μιας και είσαι, απάντα από τη δική σου μεριά. Αν θες βέβαια.
KilliK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δεν μισώ κανέναν, είπες βλακεία, παραδέξου το μεγαλυτερη απο αυτην;: Άμα είχα δε και κανένα ωραίο μπουτάκι, μπορεί να τα βρίσκαμε και αλλιώς.
slygeo87 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Έχεις γραμματέα με ωραίο κωλαράκι και παρεξηγήθηκες; Απάντησε στην ερώτηση και μη το γαμάμε το θέμα.
KilliK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 σορυ αλλα το θεμα εχει ηδη γαμηθει οταν ο συνομιλητης μου,ο οποιος δεν εχει την παραμικρη ιδεα για το ατομο μου,θεωρει ως δεδομενο οτι εγω παρενοχλω σεξουαλικα τις υπαλληλους μου επειδη ειμαι εργοδοτης. διαφωνεις;
slygeo87 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Ρε αγόρι μου δεν μίλησα για σένα προσωπικά, στο είπα και παραπάνω. Παρεξήγηση.
minaras_tio Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ειμαι σε υπολογιστη να απαντησω μαζικα. Γι αυτο θα πω αυτα τα λιγα και την κανω: φιλοι killik και παναθηναικε(απο το αβαταρ σου): λετε τραγικα πραγματα πραγματικα. Τετοια νοοτροπια σαν τη δικη σας,μας εχουν φτασει εδω,να μας δινουν δουλεια (λεμε τωρα),να μας κλεβουν,και να λεμε ευχαριστω επειδη εχουμε δουλεια. Αυτη τη νοοτροπια δε την ασπαζομαι γιατι δεν εχω μεγαλες υποχρεωσεις ακομα (οικογενεια,δανεια κ.α.). Οταν θα εχω,ευχομαι τα πραγματα να ειναι διαφορετικα,και ατομα με τη δικη σας νοοτροπια να τα δω κατατροπομενα πραγματικα! Αλλα δυστηχως εσεις τα αφεντικα θα κυβερναται απο εδω και περα. Αρα μαλλον θα κανω το μαλακα (εκτος αν κανω κατι δικο μου), γιατι θα θελω να φαω. Αλλα πραγματικα μεχρι τοτε θα κυνηγαω τα δικαιωματα μου,οπως εγω θεωρω σωστο,και τα αφεντικα στα τετοια μου. Ειχα και εγω καλα αφεντικα (οχι αριστα ομως γιατι μου ετρωγαν λεφτα), αλλα αν κατι δεν θα τουσ πηγαινε καλα,δε θα τους λυπομουν. Ουτε αυτοι θα με λυποντουσαν αν χρωσταω,για να μη με απολυσουν. Γιατι να το κανω εγω; Τα συμπερασματα σας αν εγω δουλευω, η αν εχω δουλεψει ποτε, η αν ειμαι ματσωμενος και τα λεω αυτα,η οτιδηποτε αλλο,δεν με ενδιαφερουν. Εγω ξερω τι ειμαι για μενα! Τα συμπερασματα δικα σας. Καληνυχτα αφεντικα και θα ερθει και η ωρα σας ελπιζω... Και οταν ερθει θα με βρειτε μπροστα σας.
KilliK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Τετοια νοοτροπια σαν τη δικη σας ειπε αυτος που μισει ολα τα "αφεντικα" του κοσμου και προτιμαει να κοψουν τους λαιμους τους παρα να δειξει κατανοηση παρολο που υπαρχει πραγματικος λογος για να το κανει.
slygeo87 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Καλά ας βρεθεί πρώτα εργοδότης και μετά βλέπουμε για κατανόηση.
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 γιατι τον συνελαβαν; μεχρι τις 31 δεν ειναι η οριστικη προθεσμια; Δεν κατάλαβες τι έγραψα πριν... η προθεσμία είναι μέχρι τις 21/12. ανυπομονω να βγει το νεο νομοσχεδιο με τις νέες περικοπες στους μισθους των ΙΥ. θα γελανε και οι πετρες μετα. fixed
KilliK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δεν κατάλαβες τι έγραψα πριν... η προθεσμία είναι μέχρι τις 21/12. και αυτο το 31/12 που λεει ο νομος τι ειναι;
cyber_katsarida Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 πριν κλειδωθεί το θέμα 2 τραγούδια που θα αρέσουν σε μερικούς http://www.youtube.com/watch?v=CERFBO202sI και http://www.youtube.com/watch?v=WzAmzZdqcUk
telarin Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μ'αρέσει που ζητάνε διαφοροι "εργοδότες" του π##@ς και τους ελέους "κατανόηση" από τους υπαλλήλους τους μόλις είδαν τα παλούκια, ενώ πριν την χρεωκοπία της ελλάδας τους είχαν για σκλαβάκια με μισθούς πείνας, έκαναν 6+ μήνες να τους κολήσουνε ένσημα (όσοι κόλαγαν), τους δήλωναν σαν ανειδίκευτους εργάτες και ας είχαν μεταπτυχιακό, προυπηρεσία στον κλάδο κλπ, κλείδωναν τα excelόχαρτα με τα πραγματικά ωράρια μπας και έσπαγε ο διάολος το πόδι του και πέρναγε κανας επ. εργασίας, αν τύχαινε ατύχημα σε ώρα εργασίας στο δρόμο για το νοσοκομείο έβαζαν τον υπάλληλο να πει ότι χτύπησε πριν φτάσει στην δουλειά, τους ανάγκαζαν να δουλευουν έως και 60ωρο και πληρώναν τις 40, έβαζαν τον ρουφιάνο να δίνει αναφορά τι και πως, και πολλά περισσότερα που συνέβησαν στην τριετία που δούλεψα σαν ιδ. υπ. σε διάφορες μεγάλες εταιρείς του χώρου, και ξέχασα μιας και έχουν περάσει 11+ χρόνια από τότε που παράτησα το υπαλληλίκι. Ολο το χαρτί το μοιράζονταν το "boss" και οι μανατζαραίοι του στις φίρμες ή μόνο του το "αφεντικό" στα μαγαζάκια του τρόμου. Ποιοί εργαζόμενοι και κουραφέξαλα, αρκεί να γύριζε με S3 το 18χρόνο ζαβλακωμένο του ιδιοκτήτη, τι τους ένοιαζε αν τα ψίχουλα που έδιναν στα "υπαλληλάκια" έφταναν δεν έφταναν για το νοίκι και δεη-οτε, έχτιζαν αυτοί βίλες και τριόροφα? όλα οκ ήταν. Εταιρία-γίγαντας του χώρου, η μόνη που μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν χρώσταγε ούτε σεντ σε τράπεζα (βρε ποιά να'ναι), είχε βρει πατέντα να δίνει στους νεοπροσλαμβανόμενους κάτω από τον βασικό. Ο άλλος ο μπλεδάκιας είχε για χρόνια μόνιμα σε βιτρίνες το "ζητείται υπάλληλος" προφανώς για να το βλέπουν κάθε πρωί και να παίρνουν δύναμη οι εργαζόμενοι του, λέω γω ο κακοπροαίρετος τώρα. Για τα μικρομάγαζα και τις ιστορίες τρόμου που λόγω συνεργασίας έμαθα και μαθαίνω, σε άλλο επεισόδιο Αυτοί λοιπόν που θησαύρισαν με σούπερ ευνοικές διατάξεις υπέρ τους (ειδικά οι μεγάλες), που στήθηκαν πάνω στην εκμετάλευση των εργαζομένων, συχνά χωρίς να ανταποδίδουν τα ελάχιστα, τώρα να ζητάνε "κατανόηση" δλδ φάε το παλούκι εργαζόμενε που ήδη σου έχουν κόψει τον μισθό και μην περιμένεις τον 13ο στην ώρα του είναι τουλ ελεεινό μην πω τπτ άλλο. Αλλά είπαμε, δώσε στον μ@λ@κα τον έλληνα λίγη εξουσία και μόλις έφτιαξες έναν μικρό χίτλερ, πόσο μάλλον όταν έχει και οικονομική εξουσία πάνω σε άλλους, τότε γ@μ@ τα με μεγάλα γράμματα..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ειμαι σε υπολογιστη να απαντησω μαζικα. Γι αυτο θα πω αυτα τα λιγα και την κανω: φιλοι killik και παναθηναικε(απο το αβαταρ σου): λετε τραγικα πραγματα πραγματικα. Τετοια νοοτροπια σαν τη δικη σας,μας εχουν φτασει εδω,να μας δινουν δουλεια (λεμε τωρα),να μας κλεβουν,και να λεμε ευχαριστω επειδη εχουμε δουλεια. Αυτη τη νοοτροπια δε την ασπαζομαι γιατι δεν εχω μεγαλες υποχρεωσεις ακομα (οικογενεια,δανεια κ.α.). Οταν θα εχω,ευχομαι τα πραγματα να ειναι διαφορετικα,και ατομα με τη δικη σας νοοτροπια να τα δω κατατροπομενα πραγματικα! Αλλα δυστηχως εσεις τα αφεντικα θα κυβερναται απο εδω και περα. Αρα μαλλον θα κανω το μαλακα (εκτος αν κανω κατι δικο μου), γιατι θα θελω να φαω. Αλλα πραγματικα μεχρι τοτε θα κυνηγαω τα δικαιωματα μου,οπως εγω θεωρω σωστο,και τα αφεντικα στα τετοια μου. Ειχα και εγω καλα αφεντικα (οχι αριστα ομως γιατι μου ετρωγαν λεφτα), αλλα αν κατι δεν θα τουσ πηγαινε καλα,δε θα τους λυπομουν. Ουτε αυτοι θα με λυποντουσαν αν χρωσταω,για να μη με απολυσουν. Γιατι να το κανω εγω; Τα συμπερασματα σας αν εγω δουλευω, η αν εχω δουλεψει ποτε, η αν ειμαι ματσωμενος και τα λεω αυτα,η οτιδηποτε αλλο,δεν με ενδιαφερουν. Εγω ξερω τι ειμαι για μενα! Τα συμπερασματα δικα σας. Καληνυχτα αφεντικα και θα ερθει και η ωρα σας ελπιζω... Και οταν ερθει θα με βρειτε μπροστα σας. Πληροφοριακα και για να μη με μισεις χωρις λογο για τα πανδεινα που τραβας και θα τραβηξεις στο μελλον εξαιτιας της νοοτροπιας της δικης μου που σε εφτασε εδω, δεν εργαζομαι καν στη χωρα που εργαζεσαι εσυ, ακριβως επειδη δε συμβιβαζομαι με διαφορες μ@λ@κιες που βλεπω και με τις οποιες εσυ ναι μεν χτυπιεσαι/γκρινιαζεις/κραζεις αλλα απτην αλλη συνηθισες να ζεις. Κι αυτο στο λεω διοτι δεν υπαρχει ελπιδα συνενοησης οταν αρνεισαι να καταλαβεις το point μου, απλα για να βγαζεις τα απωθημενα σου για οσα θεωρεις οτι εχεις τραβηξει/τραβας/θα τραβηξεις. ΥΓ. Για δευτερη φορα. Δεν ειναι αφεντικα, ειναι εργοδοτες.
KilliK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μ'αρέσει που ζητάνε διαφοροι "εργοδότες" του π##@ς και τους ελέους "κατανόηση" από τους υπαλλήλους τους μόλις είδαν τα παλούκια, ενώ πριν την χρεωκοπία της ελλάδας τους είχαν για σκλαβάκια με μισθούς πείνας.... επειδη εγω ημουν αυτος που μιλησε για κατανοηση,σε εμενα προσωπικα αναφερεσαι; με κατηγορεις για τα παραπανω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα