Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

Θα ηθελα να ρωτησω πώς (ΑΝ) μπορω να εχω στην αριθμηση των σελιδων διπλο αριθμο. Πχ 1 (5), ή 1-5

Συγκεκριμενα, προκειται για ενα κειμενο το οποιο εντασσεται στα πλαισια ενος αλλου κειμενου- ας πουμε ειναι σαν ενα κεφάλαιο του μεγαλου κειμενου- και θα ηθελα στο κατω μερος της σελιδας να υπαρχει μια αριθμηση ως προς το γενικο κειμενο, και δίπλα μια αριθμηση εσωτερική του κεφαλαίου. Ετσι ωστε στο τελος του κεφαλαίου αυτου, το δευτερο σκελος της αριθμησης να σταματαει, και να συνεχιζει μονο το πρωτο (που "τρεχει" απο την αρχη του βιβλιου)

Υπαρχει ελπιδα??

Ευχαριστω εκ των προτερων για το ενδιαφερον!

Δημοσ.

Εξ όσων γνωρίζω, στο Word μπορείς να έχεις διαφορετική αρίθμηση σελίδων σε διαφορετικές ενότητες του κειμένου.

Χρησιμοποιώ συχνά αυτή τη μέθοδο αρίθμησης αλλά δεν ξέρω εάν μπορείς να έχεις και συνολική αρίθμηση των διαφορετικών ενοτήτων.

Δημοσ.

Στο 2007 πας Εισαγωγή->Αριθμός σελίδας->Κάτω μέρος της σελίδας και πας τέρμα κάτω, στο τμήμα που λέει Σελίδα Χ από Υ.

Δεν νομίζω ότι ρώτησε αυτό. Ρώτησε για τον τρόπο που μπορεί να αριθμήσει τις σελίδες κάθε ξεχωριστού κεφαλαίου σε συνάρτηση με την αρίθμηση του συνολικού κειμένου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...