Προς το περιεχόμενο

BSOD και Memory Crash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια καλησπερα.. Το Κομπιουτερ μου ενω δουλευε μια χαρα αρχισε να τρωει κατι φρικεσ και να κανει επανεκκινηση μονο του και να μου πεταει μπλε οθονη και εγραφε Memory Dump και κατι τετοια! Ξεκιναω να του κανω format και εγκατασταση και κολλαγε στο 2ο βημα της εγκαταστασησ στο 33%. Μια να το κανω απο CD μια απο στικακι, ΤΠΤ!

Με τα πολλα το παω σε κατι φιλους σε μια εταιρια μου τα βαζουν τα windows 7 x64 κανονικα(αυτα ειχα και πριν) και μου λενε το τρεξαμε 2 ωρες και ειναι μια χαρα! Το φερνω σπιτι και παλι τα ιδια, τωρα δεν πεταει μπλε οθονη αλλα κολλαει η οθονη σε καποια στιγμη και δεν κανει τπτ ουτε ποντικια δουλευουν και ειναι σαν νεκρος. Φανταζομαι οτι πρεπει να ειναι κατι σε hardware γιατι μολις τα εβαλα τα windows αλλα το θεμα ειναι οτι μπορει πραγματι για 2 ωρες να μην μου κανει θεμα και μετα ετσι ξαφνικα να κολλισει! Γενικα εχω καποιες γνωσεις οποτε εξηγηστε μου και πιο συνθετα πραγματα!

Ευχαριστω! Αν θελετε μπορω να στειλω και το minidump το αρχειακι!

Δημοσ.

Καλησπέρα, πριν μας στείλεις τα minidump ξεκινάς και ελέγχεις σκληρό δίσκο με το Hard disk sentinel (κοιτάς ποσο health και τι σου γραφει κάτω) και την μνήμη Ram με το Memtest bootable σε cd ή usb stick και το αφήνεις κανενα 4ωρο-5ωρο και βλεπεις αν βγάλει errors και μας ενημερώνεις

Δημοσ.

Το ενα προγραμμα μου λεει excelent για τον δισκο και το αλλο εκανα 4 φορες και δεν βρηκε τπτ! Σκεφτομαι μηπωσ ο δισκος κολλαει καποιεσ στιγμες σαν να μην λειτουργει για το κανει μονο στην μεταφορα αρχειων και στο κατεβασμα! Επισης οταν εκανα την εγκατασταση ειναι σαν να κολλαει οταν χρησιμοποιειται και κολλαει μεχρι να κανεισ RR. Θα δοκιμασω και με αλλον δισκο! Αλλα αν εχει καποιοσ να προτεινει κατι θα τον ακουσω μετα χαρας!

Τα minidump τα θες φιλε μου?

Δημοσ.

Το minidump αναφέρει κάτι πολύ γενικό οπότε μπορεί να φταίει οτιδήποτε.

Αν μπορείς πρώτα δοκίμασε ένα άλλο τροφοδοτικό.

Πες μας και τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...