FinOr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας παιδια.. θελω καποιος να με βοηθησει να κανω unbrick to psp m... (psp1004 cfw 6,60 Pro B9) οσο ποιο γρηγορα μπορειτε σε 4 μερες θα ειμαι παλι Ευρο..( γ%*&^ω το στρατο μου! )
mtzs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας παιδια.. θελω καποιος να με βοηθησει να κανω unbrick to psp m... (psp1004 cfw 6,60 Pro B9) οσο ποιο γρηγορα μπορειτε σε 4 μερες θα ειμαι παλι Ευρο..( γ%*&^ω το στρατο μου! ) για αρχη δοκιμασε να μπεις σε recovery mode μηπως ειναι semibricked Αν εννοεις τα πρωτα πσπ με power + R1 μαζι Αν εννοεις πσπ Ε-1004 με power + home μαζι Αν ειναι το πρωτο πσπ και ειναι bricked θα χρειαστεις pandora battery Αν ειναι Ε-1004 μονο σε μαγαζια..cometron, ebw
FinOr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 για αρχη δοκιμασε να μπεις σε recovery mode μηπως ειναι semibricked Αν εννοεις τα πρωτα πσπ με power + R1 μαζι Αν εννοεις πσπ Ε-1004 με power + home μαζι Αν ειναι το πρωτο πσπ και ειναι bricked θα χρειαστεις pandora battery Αν ειναι Ε-1004 μονο σε μαγαζια..cometron, ebw το πσπ δεν ανoιγει με power + R... anigei mono kai benei kanonika sto menu kai pezw kai pexnidia xwris bataria apo to fortisth.. kai vazw ti bataria k pezw kanonika.. :/
mtzs Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 το πσπ δεν ανoιγει με power + R... anigei mono kai benei kanonika sto menu kai pezw kai pexnidia xwris bataria apo to fortisth.. kai vazw ti bataria k pezw kanonika.. :/ τοτε τι brick αναφερεις αφου παιζει; ΦΑΤ ΠΣΠ 1000 εχεις;
isay Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 ... σε 4 μερες θα ειμαι παλι Ευρο.. Που είναι ο Ευρος;
JohnVani18 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 το πσπ δεν ανoιγει με power + R... anigei mono kai benei kanonika sto menu kai pezw kai pexnidia xwris bataria apo to fortisth.. kai vazw ti bataria k pezw kanonika.. :/ Φίλε έκανες την μπαταρία σου pandora καταλάθος μάλλον. Άνοιξε το PSP με φορτιστή, βάλε την μπαταρία, πάτα Select και πάνε στην επιλογή "Make Normal Battery". Κατά 99.9% θα είσαι οκ μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα