Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέτα από σύνδεση σε νέο pc και format με τα windows 7 δουλεύουν μόνο μερικά από τα ηχεία. Έχω συνδέσει σίγουρα σωστά τα ηχεία έπαιξα με τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα... Αν κάποιος γνωρίζει τι φταίει ας βοηθήσει.

Μητρική κάρτα: ASUS P8Z68-V

Ενσωματωμένη κάρτα ήχου: Realtek ALC892 8-Channel High Definition Audio CODEC

( Supports: Jack-detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-retasking, Audio Feature: Blu-ray audio layer Content Protection, Optical S/PDIF out port(s) at back panel.)

Δημοσ.

εβαλες το συμπληρωμα ηχειων απο τις ιδιοτητες του ηχου στις βελτιστοποιησεις? ετσι παιζουν και τα 5 ηχεια σε απλους ηχους. Επισης εβαλες επιλογη 5.1 απο τον driver της realtek?

Δημοσ.

Ναι τα έκανα και τα δυο αλλά τίποτα. Mήπως στο παράθυρο παρακάτω δεν έπρεπε να λέει 2 channel?

post-218044-0-89110300-1324765514_thumb.jpg

Όταν λες τον driver της realtek εννοείς το προγραμματάκι που κάνω τι δοκιμή έτσι?

Δημοσ.

καλησπέρα και χρόνια πολλά.

θα πρέπει να είναι εγκατεστημένο το πρόγραμμα για την καρτα η΄χου της μητρικής σου αρχικά.Είσαι σίγουρος πως υπάρχει το πρόγραμμα?

Αυτο θα το δείς με 2 τρόπους.

1)Οταν συνδέσεις πάνς τα ηχεία σου θα σου ανοίξει το πρόγραμμα της κάρτας

2)θα υπάρχει το μπλέ εικονίδιο στην γραμμά εργασιών.

post-230790-0-13411800-1324837973_thumb.png

Με αυτο θα ενεργοποιήσεις τα κανάλια σου φίλε μου

Δημοσ.

Όλα εντάξει τελικά. απλά 2 από τα ηχεία είχαν πολύ χαμηλή ένταση... δεν ξέρω γιατί προφανώς αρχίζουν να χαλάνε, αν βάλω τέρμα την ένταση ακούγονται. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...