Alexandros521 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέτα από σύνδεση σε νέο pc και format με τα windows 7 δουλεύουν μόνο μερικά από τα ηχεία. Έχω συνδέσει σίγουρα σωστά τα ηχεία έπαιξα με τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα... Αν κάποιος γνωρίζει τι φταίει ας βοηθήσει. Μητρική κάρτα: ASUS P8Z68-V Ενσωματωμένη κάρτα ήχου: Realtek ALC892 8-Channel High Definition Audio CODEC ( Supports: Jack-detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-retasking, Audio Feature: Blu-ray audio layer Content Protection, Optical S/PDIF out port(s) at back panel.)
panos_vas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 εβαλες το συμπληρωμα ηχειων απο τις ιδιοτητες του ηχου στις βελτιστοποιησεις? ετσι παιζουν και τα 5 ηχεια σε απλους ηχους. Επισης εβαλες επιλογη 5.1 απο τον driver της realtek?
Alexandros521 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Ναι τα έκανα και τα δυο αλλά τίποτα. Mήπως στο παράθυρο παρακάτω δεν έπρεπε να λέει 2 channel? Όταν λες τον driver της realtek εννοείς το προγραμματάκι που κάνω τι δοκιμή έτσι?
vagelis_ena Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 καλησπέρα και χρόνια πολλά. θα πρέπει να είναι εγκατεστημένο το πρόγραμμα για την καρτα η΄χου της μητρικής σου αρχικά.Είσαι σίγουρος πως υπάρχει το πρόγραμμα? Αυτο θα το δείς με 2 τρόπους. 1)Οταν συνδέσεις πάνς τα ηχεία σου θα σου ανοίξει το πρόγραμμα της κάρτας 2)θα υπάρχει το μπλέ εικονίδιο στην γραμμά εργασιών. Με αυτο θα ενεργοποιήσεις τα κανάλια σου φίλε μου
Alexandros521 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Όλα εντάξει τελικά. απλά 2 από τα ηχεία είχαν πολύ χαμηλή ένταση... δεν ξέρω γιατί προφανώς αρχίζουν να χαλάνε, αν βάλω τέρμα την ένταση ακούγονται. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
vagelis_ena Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα συνήθως τα πίσω ηχεία παίζουν χαμηλότερα και αν το ψάξεις λίγο θα το βρείς καλή συνέχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα