Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα πραγματικα αν μπορεί καποιος να με ενημερωσει για την λυση , εαν και εφοσον την ξερει μιας και δεν βρησκω αναλογο αρθρο πουθενα για το συγκεκριμενο θεμα.

Το προβλημα ειναι το εξης..

Το κινητο βγαζει φωτογραφιες μια χαρα και σε αριστη ποιοτητα (8 mpixel), τις αποθηκευει κανονικα στην ποιοτητα αυτη, αλλα εαν και εφοσον προσπαθησω να κανω restart, reboot, switch off, οι φωτογραφιες απλα "χαλανε", εννοω γινονται πολυ κακης ποιοτητας, μερικες φορες δεν μπορεις να καταλαβεις και τι ηταν πριν εαν δεν τις ειχες δει ως αρχικες.

Δεν νομιζω να ειναι θεμα hardware γιατι δεν θα βγαινανε σωστες φωτογραφιες ετσι και αλλιως. Οποτε λογικα ειναι software. Εχω επικοινωνησει με οποιον μπορει κανεις να φανταστει αλλα απαντηση δεν πηρα, τουλαχιστον με την λυση. Παρακαλω αν ξερει κανεις κατι ας βοηθησει. Ειναι ολοκαινουργιο το κινητο και δεν θα ηθελα να μπω στην διαδικασια να το στελνω πισω και να περιμενω για 1 μηνα και περισσοτερο για το τσεκαρισμα του και την αντικατασταση του.

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας !!!

Δημοσ.

Μήπως το έχεις πειράξει; Jailbreak ή τίποτα; Δε ξέρω καν αν γίνεται ήδη J/B στο iPhone 4S, απλά ρωτάω, είναι από τους συνήθεις λόγους για περίεργη συμπεριφορά.

Ότι και αν απαντήσεις, δοκίμασε να κάνεις ένα restore μέσα από το iTunes.

Δημοσ.

Θα ήθελα πραγματικα αν μπορεί καποιος να με ενημερωσει για την λυση , εαν και εφοσον την ξερει μιας και δεν βρησκω αναλογο αρθρο πουθενα για το συγκεκριμενο θεμα.

Το προβλημα ειναι το εξης..

Το κινητο βγαζει φωτογραφιες μια χαρα και σε αριστη ποιοτητα (8 mpixel), τις αποθηκευει κανονικα στην ποιοτητα αυτη, αλλα εαν και εφοσον προσπαθησω να κανω restart, reboot, switch off, οι φωτογραφιες απλα "χαλανε", εννοω γινονται πολυ κακης ποιοτητας, μερικες φορες δεν μπορεις να καταλαβεις και τι ηταν πριν εαν δεν τις ειχες δει ως αρχικες.

Δεν νομιζω να ειναι θεμα hardware γιατι δεν θα βγαινανε σωστες φωτογραφιες ετσι και αλλιως. Οποτε λογικα ειναι software. Εχω επικοινωνησει με οποιον μπορει κανεις να φανταστει αλλα απαντηση δεν πηρα, τουλαχιστον με την λυση. Παρακαλω αν ξερει κανεις κατι ας βοηθησει. Ειναι ολοκαινουργιο το κινητο και δεν θα ηθελα να μπω στην διαδικασια να το στελνω πισω και να περιμενω για 1 μηνα και περισσοτερο για το τσεκαρισμα του και την αντικατασταση του.

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας !!!

Εάν τις μεταφερεις στον υπολογιστή σου πως φαίνονται οι φωτογραφίες; Είναι καλής ποιότητας η "χάασμενες". Αν είναι καλής ποιότητας και τις ξανά μεταφερεις στο τηλεφωνο ποια η ποιότητα;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια συγνςμη για την καθυστερηση - το κινητο ειναι demo.. απο πισω γραφει στο κουτι του demo - not for resale..

Παρακαλω αν ξερει κανεις αν ειναι ευθυνη και του καταστηματος ή οχι το θεμα ενημερωστε με την εμπειρια που εχετε.. αν ξερει κανεις ας με ενημερωσει για νομικη υποστηριξη γιατι προφανως προκειται για απατη..πως πρεπει να το χειριστω γενικα ? ξερει κανεις ??????

Δημοσ.

Ειχα παθει το ιδιο φιλε. Πηγαινε το πισω εκει που το αγορασες, τριψτους το στη μαπα και πες πως αν δε στο αντικαταστησουν με καινουργιο και σφραγισμενο κουτι, ο δικηγορος ειναι stand by για τη μηνυση και το διασυρμο του ονοματος του καταστηματος στην iSquare. Χωρις πολλα πολλα με τους ρεζιληδες που πανε να μας πιασουν κοτσους.

Δημοσ.

καλά τι γινεται ρε παιδιά;

λογω κρισης όλοι να κλέψουν , 2ο θέμα που διαβάζω σήμερα τετοιου τύπου

δώσε εδώ το όνομα του καταστήματος να προσέχουμε και οι υπόλοιποι

Δημοσ.

?! :confused:

Πραγματικά δεν ήξερα ότι υπάρχουν demo κινητά! Μάλλον δεν το ήξερε ούτε o υπάλληλος που το πούλησε lol!

Ενδιαφέρουσα ιστορία, περιμένω τη συνέχεια!

Δημοσ.

Παιδια σημερα πηγα στο υποκαταστημα και οπως σας ειχα πει , απλα για οσους ενδιαφερονται για το θεμα του συγκεκριμενου φορουμ, σας ενημερωνω για το τι εγινε. Επισης φυσικα περιμενω συμβουλες αφου και πριν παρω τον υπευθυνο κλπ. Βασικα η συγκεκριμενη κυρια ειναι φιλη που εχει το υποκαταστημα και τα πραγματα πηγανε οπως ακριβως περιμενα. μολις την ενημερωσα αρχισε να περνει στην αποθηκη και στον δικο της υπευθυνο και να λεει τι εχει συμβει και πως εχει σοκαριστει γιατι θα μπορουσε πολυ ευκολα να μπλεξει και αυτη χωρις να φταιει γιατι ουτε καν ηξερε οτι υπαρχει αυτο σαν ενδεχομενο (το οτι γραφεται πισω απο τo κουτακι της συσκευης οτι ειναι ντεμο [Demo - not for resale]) μα και επισης πως και οι ιδιοι θα επρεπε να την ενημερωσουνε οτι κατι τετοιο συμβαινει. Εγω εχω ζητησει μου ειπε και αλλες φορες ντεμο για το μαγαζι αλλα δεν ηξερα οτι γραφεται και απο πισω, οποτε δεν ξερω και τι μου δωσανε και τοτε !!! Μαλωσε λοιπον με την αποθηκη της vodafone και με τον αλλον τον τυπο και μου ειπε κιολας πως εννοειται πως δεν τιθεται καν θεμα αντικαταστασης της συσκευης. Το θεμα ειναι πως βρισκομαι στην Κομοτηνη και δεν μπορω να βρω να εμπιστευτω καποιον δικηγορο εδω οτι θα το αναλαβει και θα τα βγαλει και εις περας. Δεν ξερω καν αν θα δωσει σημασια στο συγκεκριμενο θεμα και ποσο θα το τραβηξει και δεν κερω φυσικα καμια αλλη περιπτωση για να μπορω να φανταστω αν παιζουνε αποζημειωσεις απο πισω και σε τι βαθμο, ποσο μεγαλες. Οπως και να εχει το πραγμα, εχω μπλεξει γιατι και η αποθηκη τωρα δεν εχει για αμεση αντικατασταση και ετσι και αλλιως θα επρεπε να περιμενω. Επισης φοβαμαι πως αν παρω τον υπευθυνο θα μου αρχισει τα περι γραπτης καταγγελιας και δεν ξερω και αυτο αν πρεπει να το κανω να μπω δλδ στην διαδικασια αυτη. Πραγματικα εχω μπερδευτει. Απο την αλλη δεν θελω να μπλεξω και αυτην και φοβαμαι μηπως την μπλεξω. τεσπα .. Τουλαχιστον αν ηξερα οτι καποιος θα αναλαμβανε την ιστορια και υπηρχε οντως ψωμι απο πισω να μπω στην διαδικασια. Απο εκει και περα ομως τι να κανω δλδ? να μη ζητησω την αντικατασταση της συσκευης? και ναι μονο αυτο ? και με τις εργατοωρες που περασα εγω απο πανω? αυτα ποιος θα τα πληρωσει ? τις φωτογραφιες που χαθηκανε ποιος θα τις πληρωσει ? ολη αυτη η ιστορια ? το αγχος και το πως και το τι θα γινει ? ποιος θα την πληρωσει ? Παρακαλω αν υπαρχει καποιος που να ξερει καποιον νομικο ή τεσπα να ξερει κατι να μου πει ή το πως θα επρεπε να το χειριστω ας μου γραψει. Σημερα θα παρω και στην εταιρια να τους χ...ω για ολα αυτα και να δουμε το τι θα μου πουνε. απλα δεν το εχω κανει ακομα γιατι περιμενω απο εδω καποια απαντηση στο αν θα επρεπε να τους αναφερω οτι βασει του ταδε νομου γινεται αυτο και εκεινο.

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

Δημοσ.

Φίλε άκου να δεις...Το να τρέξεις νομικά το θέμα, πρέπει να διαθέσεις και κάποιο κεφάλαιο + χρόνο + κόπο + νεύρα...Αν τα διαθέτεις με όλα αυτά σε τέτοιες συγκυρίες και πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο, προχώρα. Άποψή μου είναι, να πάρεις το αντικατεστημένο κινητάκι σου και να το χαρείς.

Σε αυτή τη χώρα δυστυχώς κάποια πράματα θέλουν νευράκια, που σε άλλες χώρες είναι ευνόητα!

Δημοσ.

Αν μπορείς να πάρεις καινούριο κινητό, πάρτο και φύγε. Αν ΔΕΝ το πάρεις, να κινηθείς νομικά κτλ.

Όχι να πάρεις και κινητό και να τους τρέχεις στα δικαστήρια. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγινε επίτηδες αυτό. Μόνο κατά λάθος μπορεί να έγινε.

Δημοσ.

Σωστα... Αμα παρεις το τηλεφωνο δεν υπαρχει λογος να τους τρεξεις νομικα... Θα πληρωσεις κανα-δυο τηλεφωνα παραπανω σε δικηγορους και λοιπα... Οποτε.. παρτο και κανε την παπια...

Δημοσ.

Είστε σίγουροι ότι το demo δεν έχει ακριβώς την ίδια λειτουργικότητα με το κανονικό;

Το λέω γιατί έχω ιδία εμπειρία με demo κινητά (ο αδερφός μου είναι επιθεωρητής στην Cosmote και η αραβωνιαστικιά του δουλεύει σε κατάστημα κινητών). Το 3GS του αδερφού μου λοιπόν είναι demo, στο οποίο απλά κάναμε restore και δουλεύει κανονικότατα.

Τώρα μάλιστα περιμένω κι εγώ να φέρουν στο μαγαζί το 4S, για να τσιμπίσω εγώ το demo του iPhone 4 που είχαν (κοψοχρονιά εννοείται).

Αν τώρα ο φίλος θέλει κανονικό 4S εννοείται ότι το δικαιούται (ως πελάτης που πληρώνει). Πάντως, ίσως να μπορούσε να διαπραγματευθεί καλύτερη τιμή για το demo 4S, και να κάνει ένα restore για σιγουριά (συνήθως τα demo κινητά έχουν κανονικό hardware αλλά "κουτσουρεμένο" firmware).

Κατά 99% το κινητό μπορεί να λειτουργήσει κανονικά, αλλά η κίνηση του να πλασάρουν σε πελάτη demo (χωρίς να το ξέρει και να έχει συμφωνήσει) είναι από μόνη της απαράδεκτη. Και το κατάστημα δεν γίνεται να μην ξέρει ποια κομμάτια είναι demo και ποια όχι, υπάρχει inventory και παραστατικά παραγγελιών από το τμήμα προμηθειών τους.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να μπλέξεις με δικηγόρους κλπ. Κάνε μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ και επίσης κάλεσε και στη Vodafone και ανέφερε το περιστατικό.

Θα στο αντικαταστήσουν άμεσα.

Δημοσ.

Είστε σίγουροι ότι το demo δεν έχει ακριβώς την ίδια λειτουργικότητα με το κανονικό;

Το λέω γιατί έχω ιδία εμπειρία με demo κινητά (ο αδερφός μου είναι επιθεωρητής στην Cosmote και η αραβωνιαστικιά του δουλεύει σε κατάστημα κινητών). Το 3GS του αδερφού μου λοιπόν είναι demo, στο οποίο απλά κάναμε restore και δουλεύει κανονικότατα.

Τώρα μάλιστα περιμένω κι εγώ να φέρουν στο μαγαζί το 4S, για να τσιμπίσω εγώ το demo του iPhone 4 που είχαν (κοψοχρονιά εννοείται).

Αν τώρα ο φίλος θέλει κανονικό 4S εννοείται ότι το δικαιούται (ως πελάτης που πληρώνει). Πάντως, ίσως να μπορούσε να διαπραγματευθεί καλύτερη τιμή για το demo 4S, και να κάνει ένα restore για σιγουριά (συνήθως τα demo κινητά έχουν κανονικό hardware αλλά "κουτσουρεμένο" firmware).

Κατά 99% το κινητό μπορεί να λειτουργήσει κανονικά, αλλά η κίνηση του να πλασάρουν σε πελάτη demo (χωρίς να το ξέρει και να έχει συμφωνήσει) είναι από μόνη της απαράδεκτη. Και το κατάστημα δεν γίνεται να μην ξέρει ποια κομμάτια είναι demo και ποια όχι, υπάρχει inventory και παραστατικά παραγγελιών από το τμήμα προμηθειών τους.

Η λειτουργικοτητα του τηλεφωνου θα επρεπε να ειναι 100% ιδια με ενα καινουργιο, απλα το demo εχει υποστει καποια ταλαιπωρια απο την καθημερινη τριβη με τοσα ατομα και επισης αν ειναι απο τα πρωτα που παραλαβανε το λειτουργικο μπορει ειναι λιγο διαφορετικο μπορω να υποθεσω. Δηλαδη εφοσον ειναι demo θα μπορουσε να ειναι ρυθμισμενο για λογους χωριτικοτητας να μεταμορφωνει τις εικονες μετα το preview. Απλα υποθεση κανω στο τελευταιο κομματι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...