Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μηπως το ζοριζεις πολυ και απλα ζεσταινεται αμεσως?

για αστο να δουλεψει λιγο αλλα χωρις να το βαλεις να φυσαει τα μαλλια.

δηλαδη να το βαλεις να δουλευει με πληρως ελευθερη ροη αερα.

το πολυ θεωρειται να ειναι 1 ωρα αναμενο τουλαχιστον και δεν εχει σημασια αν εχει μαλλια η οχι μπροστα. επισης τα αληθινα επαγγελματικα δεν κλανουν μια.

Μα, τι λέτε. Τα σεσουάρ δεν έχουν θερμοστάτη

εχουν νομιζω. μου εχει τυχει να το εχω καμια ωρα αναμενο και μετα δεν αναβει παλι αν δεν κρυωσει.

Δημοσ.

το πολυ δε παει με την ωρα,παει με το ποσο ευκολα περναει ο αερας μεσα του για να ψυχονται οι αντιστασεις.

για δοκιμασε ενα επαγγελματικο να το κολλησεις σε ενα μαξιλαρι να δουμε ποσο θα αντεξει...

Δημοσ.

οχι,θες να το δοκιμασεις να το κολλησεις στα μαλλια σου?θα καει το κεφαλι σου μαζι με το σεσουαρ γι αυτο δε το προτεινα...rolleyes.gif

Δημοσ.

οχι,θες να το δοκιμασεις να το κολλησεις στα μαλλια σου?θα καει το κεφαλι σου μαζι με το σεσουαρ γι αυτο δε το προτεινα...rolleyes.gif

εχω φαεο απειρες ωρες σε κομμωτηριο η μονη μου με ενα πιστολακι στο κεφαλι. το πιστολακι παντα κολλαει πανω στο μαλλι δεν το κραταει απο αποσταση η κομμωτρια για να στο ισιωσει και οι βουρτσες εχουν τρυπες στον κορμο τους. επισης η κλιση του αερα ειναι παντα προς τα κατω.

Δημοσ.

μου αρεσει που εισαι ασχετος εντελως αλλα εχεις αποψη. η κλιση προς τα κατω κανει να κλεινουν τα "λεπια" της τριχας και το αποτελεσμα ειναι λεια και γυαλισταρα μαλλια. με την λαθος κλιση τα μαλλια ισιωνουν μεν αλλα δειχνουν θαμπα και φριζαρισμενα. ρωτα οποιον κομμωτη θες.

Δημοσ.

θα πρεπε να ειμαι πολυ σχετικος με τα λεπια των μαλλιων για να ξερω οτι ενα πιστολακι εχει θερμοστατη που οταν ζοριζεται πολυ ζεσταινεται?

αν τα λεπια ηταν αλλιως θα ζεσταινοταν λιγοτερο?

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι δεν ξερεις τι σημαινει να ζοριζεται ενα πιστολακι γτ δεν εχει χρησιμοποιησει ποτε πιστολακι. στην θεωρια ξερω κι εγω πως λειτουργει ο κινητηρας του αυτοκινητου αλλα δεν πουλαω εξυπναδα.

Δημοσ.

μπορει να μη ξερω πως σε χτενιζουν στο κομμωτηριο,αλλα ξερω πως δουλευει ενα πιστολακι.

εκτος κι αν θεωρεις μεγαλη γνωση και μορφωση τις γωνιες του πιστολακιου.

Δημοσ.

για να εκφερεις αποψη πρεπει να εχεις και θεωρητικη γνωση και πρακτικη. απο την στιγμη που εχω και τα δυο κι εσυ εχεις μονο την θεωρια σταματα να κανεις τον εξυπνο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...