cthulhucarbide Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μα, τι λέτε. Τα σεσουάρ δεν έχουν θερμοστάτη
evabb Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 μηπως το ζοριζεις πολυ και απλα ζεσταινεται αμεσως? για αστο να δουλεψει λιγο αλλα χωρις να το βαλεις να φυσαει τα μαλλια. δηλαδη να το βαλεις να δουλευει με πληρως ελευθερη ροη αερα. το πολυ θεωρειται να ειναι 1 ωρα αναμενο τουλαχιστον και δεν εχει σημασια αν εχει μαλλια η οχι μπροστα. επισης τα αληθινα επαγγελματικα δεν κλανουν μια. Μα, τι λέτε. Τα σεσουάρ δεν έχουν θερμοστάτη εχουν νομιζω. μου εχει τυχει να το εχω καμια ωρα αναμενο και μετα δεν αναβει παλι αν δεν κρυωσει.
Ntinaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 το πολυ δε παει με την ωρα,παει με το ποσο ευκολα περναει ο αερας μεσα του για να ψυχονται οι αντιστασεις. για δοκιμασε ενα επαγγελματικο να το κολλησεις σε ενα μαξιλαρι να δουμε ποσο θα αντεξει...
evabb Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 καλα το ιδιο ειναι το μαξιλαρι με τα μαλλια;
Ntinaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 οχι,θες να το δοκιμασεις να το κολλησεις στα μαλλια σου?θα καει το κεφαλι σου μαζι με το σεσουαρ γι αυτο δε το προτεινα...
evabb Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 οχι,θες να το δοκιμασεις να το κολλησεις στα μαλλια σου?θα καει το κεφαλι σου μαζι με το σεσουαρ γι αυτο δε το προτεινα... εχω φαεο απειρες ωρες σε κομμωτηριο η μονη μου με ενα πιστολακι στο κεφαλι. το πιστολακι παντα κολλαει πανω στο μαλλι δεν το κραταει απο αποσταση η κομμωτρια για να στο ισιωσει και οι βουρτσες εχουν τρυπες στον κορμο τους. επισης η κλιση του αερα ειναι παντα προς τα κατω.
evabb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 μου αρεσει που εισαι ασχετος εντελως αλλα εχεις αποψη. η κλιση προς τα κατω κανει να κλεινουν τα "λεπια" της τριχας και το αποτελεσμα ειναι λεια και γυαλισταρα μαλλια. με την λαθος κλιση τα μαλλια ισιωνουν μεν αλλα δειχνουν θαμπα και φριζαρισμενα. ρωτα οποιον κομμωτη θες.
Ntinaras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 θα πρεπε να ειμαι πολυ σχετικος με τα λεπια των μαλλιων για να ξερω οτι ενα πιστολακι εχει θερμοστατη που οταν ζοριζεται πολυ ζεσταινεται? αν τα λεπια ηταν αλλιως θα ζεσταινοταν λιγοτερο?
evabb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 το θεμα ειναι οτι δεν ξερεις τι σημαινει να ζοριζεται ενα πιστολακι γτ δεν εχει χρησιμοποιησει ποτε πιστολακι. στην θεωρια ξερω κι εγω πως λειτουργει ο κινητηρας του αυτοκινητου αλλα δεν πουλαω εξυπναδα.
Ntinaras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 μπορει να μη ξερω πως σε χτενιζουν στο κομμωτηριο,αλλα ξερω πως δουλευει ενα πιστολακι. εκτος κι αν θεωρεις μεγαλη γνωση και μορφωση τις γωνιες του πιστολακιου.
evabb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 για να εκφερεις αποψη πρεπει να εχεις και θεωρητικη γνωση και πρακτικη. απο την στιγμη που εχω και τα δυο κι εσυ εχεις μονο την θεωρια σταματα να κανεις τον εξυπνο.
nickarmy Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ntiranas παραδέξου οτι σε τάπωσε σορρυ για την έκφραση...
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Σήμερα μας έμαθε η έβα πως η κατεύθυνση του αέρα προς τα λέπια των μαλλιών επηρεάζει την θερμοκρασία του πιστολακίου
Προτεινόμενες αναρτήσεις