Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια χιλια ευχαριστώ για τις γνωμες σας

Ειμαι για apple απλα έβαλα και στο παιχνιδι το 13.3 pro που εχει τα ιδια λεφτα με το air

Θα πρεπει να κανω συμβιβασμο στο βαρος κτλ αλλα ψηνομαι λόγω μελλοντικης αναβαθμισης σε ram/hdd και εχει καλυτερη συνδεσιμότητα απο το air sd card / lan κτλ

Καταρχήν να διορθώσω ότι το air έχει sd card reader.

Από εκεί και πέρα το MACBOOK PRO είναι η σοφότερη και η καλύτερη επιλογή καθώς έναντι του air υπερέχει σε οθόνη (μπορεί να έχει μικρότερη ανάλυση αλλά καμιά σχέση η ποιότητα απεικόνισης), σε ποιότητα κατασκευής, σε επεξεργαστική ισχύ, σε αυτονομία και προπάντων στον τομέα της αναβάθμισης. Εκεί με την τοποθέτηση ενός ssd sata3, την προσθήκη ενός 2ου σκληρού και την αναβάθμιση της μνήμης στα 8GB στην κυριολεξία απογειώνεις το μηχάνημα. Και όλα αυτά με μικρό σχετικά κόστος.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταρχήν να διορθώσω ότι το air έχει sd card reader.

Από εκεί και πέρα το MACBOOK PRO είναι η σοφότερη και η καλύτερη επιλογή καθώς έναντι του air υπερέχει σε οθόνη (μπορεί να έχει μικρότερη ανάλυση αλλά καμιά σχέση η ποιότητα απεικόνισης), σε ποιότητα κατασκευής, σε επεξεργαστική ισχύ, σε αυτονομία και προπάντων στον τομέα της αναβάθμισης. Εκεί με την τοποθέτηση ενός ssd sata3, την προσθήκη ενός 2ου σκληρού και την αναβάθμιση της μνήμης στα 8GB στην κυριολεξία απογειώνεις το μηχάνημα. Και όλα αυτά με μικρό σχετικά κόστος.

Καπως ετσι το σκεφτηκα....και λέω για το pro

Αλλα νομίζω ότι το air δεν εχει sd card reader

any way ....ευχαριστω

Δημοσ.

Αλλα νομίζω ότι το air δεν εχει sd card reader

Έχει κανονικά sd card reader....μάλλον θα είδες το μικρότερο "αδελφάκι" το 11αρι που εκείνο δεν έχει.

Στην φωτογραφία το πάνω είναι το 11αρι και το κάτω το 13αρι.

Δημοσ.

Έχει κανονικά sd card reader....μάλλον θα είδες το μικρότερο "αδελφάκι" το 11αρι που εκείνο δεν έχει.

Στην φωτογραφία το πάνω είναι το 11αρι και το κάτω το 13αρι.

σωστα

Μιλουσα για το 11'

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...