Kill_bill2 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ε αν είσαι άσχημος θα σε πούνε άσχημο ρε φίλε. Αν είσαι χοντρός θα σε πούνε χοντρό κτλ. Πλήσου ντύσου, χάσε κιλά και άρχισε τις προσπαθείς για σχέση έστω και με άσχημη. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Επίσης τα άσχημη όμορφη είναι και υποκειμενικά Αν αξίζεις για παραπάνω σιγά σιγά θα ανέβεις. Αν κάθεσαι έτσι και ονειρεύεσαι μόνο "αυτές που σου αρέσουν" ΄όταν δεν μπορείς καν να μιλήσεις, θα πας άκλαφτος. Έχω δει άσχημους άντρες να παιρνάνε το παραμύθι οτι είναι όμορφοι πολλές φορές. Αυτοπεποίθηση θέλει και γνωριμίες. Αν όχι, όπως είπα, "πέταξε χαμηλά" για αρχή
athlios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ε αν είσαι άσχημος θα σε πούνε άσχημο ρε φίλε. Αν είσαι χοντρός θα σε πούνε χοντρό κτλ. Πλήσου ντύσου, χάσε κιλά και άρχισε τις προσπαθείς για σχέση έστω και με άσχημη. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Επίσης τα άσχημη όμορφη είναι και υποκειμενικά Αν αξίζεις για παραπάνω σιγά σιγά θα ανέβεις. Αν κάθεσαι έτσι και ονειρεύεσαι μόνο "αυτές που σου αρέσουν" ΄όταν δεν μπορείς καν να μιλήσεις, θα πας άκλαφτος. Έχω δει άσχημους άντρες να παιρνάνε το παραμύθι οτι είναι όμορφοι πολλές φορές. Αυτοπεποίθηση θέλει και γνωριμίες. Αν όχι, όπως είπα, "πέταξε χαμηλά" για αρχή Γιατι ρε φιλε , τοσα χρονια τζαμπα χτιζαμε δηλαδη?
shooterg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 αα απο αυτο που μου ειπατε κατι θα κανω..
Giorgos09 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Καλυτερα θα τηρησεις παρθενια πιο ευκολα.
shooterg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μηπως σαρεσουν οι αλλοι συμμαθητες σου και δε το χεις παρει χαμπαρι/ lol οχι xD Καλυτερα θα τηρησεις παρθενια πιο ευκολα. χαχα
alexis333 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Εισαι ακομα 15χρονων χαλαρωσε .... Ακομα δε γινατε θελετε και κοριτσι ... Ουστ ...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 τι να κανω? Να ανοίξεις το μυαλό σου και να ξεκολλήσεις από το βρακί της μάνας σου.
shooterg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Να ανοίξεις το μυαλό σου και να ξεκολλήσεις από το βρακί της μάνας σου. μπα οχι καμια σχεση... Εισαι ακομα 15χρονων χαλαρωσε .... Ακομα δε γινατε θελετε και κοριτσι ... Ουστ ... εμμ τι να κανουμε..καποτε θα περασες και απο αυτη την ηλικια.. επισης δεν ξερω για τι θεματα να τις μιλαω..
abeness Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε είναι πολύ απλό, 1. έχε υπόψη σου ότι όσο φοβάσαι εσύ τόσο φοβούνται και εκείνες μην πούνε καμιά βλακεία, ΝΑΙ είναι και αυτές άνθρωποι!!! 2. ΟΛΟΙ μας περνάμε αυτή την φάση, είμαι 40 χρονών και κάτι ξέρω... 3. Αν θες να πεις κάτι και δεν ξέρεις αν είναι βλακεία ή όχι, κάνε το εξής, πες το στο εαυτό σου πρώτα... κάνε δηλαδή ότι αυτό που θες να πεις ότι το ακούς να στο λέει άλλος, πως αισθάνεσαι; έτσι θα ξέρεις πως ακούγετε.... 4. Τέλος αν σε κάθε περίπτωση πεις μια βλακεία, και γελάσουν μαζί σου ή σε κοροϊδέψουν, ο ποιο ανώδυνος τρόπος για να βγεις από αυτή την θέση είναι, ΑΜΕΣΩΣ να παραδεχθείς ότι είπες βλακεία, και γιατί όχι να το διακωμωδήσεις... αν πάλι αυτή η βλακεία που είπες προέρχεται από κάτι που δεν γνώριζες, και ΠΑΛΙ παραδέξου το ότι δεν το ήξερες και ζήτα περεταίρω διευκρινήσεις και ζήτα να μάθεις πάνω σε αυτό που είπες. Πίστεψέ με φίλε μου, μπορεί στις γυναίκες να τους αρέσουν οι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και γνώση και γοητεία άντρες, αλλά εκτιμούν την ειλικρινά και τους άντρες που δεν κομπλάρουν να παραδεχτούν τις βλακείες τους. Κάνε αυτά που σου λέω και δεν θα χάσεις...
ggQQbb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Όρμα μην μασας τπτ πούλα πρόλογο και παραμύθι
alexis333 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι αστειο αυτο που λες ? Φοβασαι μη πεις βλακεια ? Δλδ τι θα πεις ? Θα μιλησετε για τα οικονομικα της χωρας και φοβασαι μη πεις τπτ για το Γιωργακη που να ειναι βλακεια ? Ελεος 15χρονω εισαι και μλκια να πεις μεσα στο παιχνιδι ειναι ... Πρεπει να μιλας ντε και καλα για 45αρης για να βρεις γκομενα ? :lol: Ξεκολα .. Απλα λυσε τη γλωσσα σου και μιλα για τα ενδιαφεροντα σου ... Ο,τιδηποτε ...
-nick- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ιενια τοσο ασυνηθιστο να εισια συνεσταλεμνος σε αυτες τις ηλικιες ... Μονο μεσω τριβης/εμπειριας αλλαζει αυτο
Haldol Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Εφόσον δεν κομπλάρεις με χοντρές / άσχημες δε θα πρέπει ούτε με τα νάκια. Απλά χαλάρωσε και μίλα σαν άνθρωπος. Μη σκέφτεσαι «α, είναι ωραία κοπέλα, πρέπει να της κάνω καλή εντύπωση». Σκέψου «α, είμαι με παρέα, να πούμε καμιά μαλακία να περάσει καλά η ώρα». Επίσης μην έχεις σφιγμένο το σώμα σου, που σίγουρα το έχεις. Άραξε πίσω, ανέπνεε πιο στρωτά, άνοιξε και λίγο τα πόδια να πιάσεις πιο πολύ χώρο (λίγο, ε, όχι σα να περιμένεις να σε... ).
gang Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ξέρεις πόσες μαλακίες λέμε και αυτές γελάνε? Συνήθως γελάνε με την παραμικρή μαλακία, εκτός και αν είναι προκατειλημμένες..
shooterg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 αα καταλαβα σε ολα οσα ηπατε..καπως νιοθω καλυτερα τωρα..ελπιζω οταν συναντισω κοπελες να μην κομπλαρω τοσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις