Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μικρός; Εσένα άρχισαν να σε ενδιαφέρουν οι γυναίκες μετά τα 20τόσα χρόνια;

Αναφερομαι στους προβληματισμους του και οχι στις γυναικες.

Απο κει και περα, στα 15 μου μετα βεβαιοτητος μπορω να σου πω οτι δεν με ενδιεφερε ερωτικη σχεση με το αλλο φυλο (ουτε και με το ιδιο :devil:) , ακομα και με αυτες που μου αρεσαν.

Προτιμουσα να παιζω μπασκετ κλπ και να σχολιαζω με τους συμμαθητες μου τις ωραιες και τις ασχημες.

Δημοσ.

Παιδια οκ θα προσπαθησω σημερα στις 7 η ωρα εχω ραντεβου εγω η κοπελα του φιλου μου και μια ξαδερφη της :P

καλή η ξαδέρφη;

Δημοσ.

Μάλλον ήσουν η εξαίρεση, ή δεν θυμάσαι καλά.

15 χρονών αντιστοιχεί σε 3η γυμνασίου όχι 4η δημοτικού

Ναι, εγω στην τριτη γυμνασιου ισως να ειχα καπου 10ο στα ενδιαφεροντα μου το ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΣΗ με κοριτσι.

Σου λεω μολις σχολαγα πιο πολυ με ενοιαζε να ξεκινησει η προπονηση παρα να παω στα goodys με τα αγορια για να συναντησω τα κοριτσια.

Δημοσ.

Παιδια οκ θα προσπαθησω σημερα στις 7 η ωρα εχω ραντεβου εγω η κοπελα του φιλου μου και μια ξαδερφη της :P

Κανόνισε να αρχίσεις τα δεν μου αρέσει. Να γυρίσεις με γυναίκα πίσω, κανόνισε. Αν δεις οτι σε παίζει μπάλα συνέχισε. Και να σαι άνετος έστω και αν λες οτι ασυναρτησία να ναι.Και τα κορίτσια όλο σαχλαμάρες λένε

κάνε μας περήφανους αντε go

Δημοσ.

γεια σας παιδια..εχω ενα προβλημα..ειμαι 15 χρονων και ντρεπομαι δηλαδη δεν μπορω να μιλησω στα κοριτσια..οταν ειμαι με κοριτσια δεν μπορω να μιλησω..οτιδηποτε σκεφτω να πω ντρεπομαι..δηλαδη φοβαμαι αν πω κατι θα λενε πως ειναι βλακια η κατι τετιο...δεν μ εχει συμβει δηλαδη να πουνε πως ειπα βλακια αλλα φοβαμαι..τι να κανω? :(

Η συμβουλή μου είναι να μην ζητάς συμβουλές από μεγαλύτερους. Και να σου δώσουν, μην τις ακούς. Ήταν το ίδιο ή περισσότερο μπουχέσες από σένα όταν ήταν στην ηλικία σου, απλά τώρα που μεγάλωσαν (κάνουν οτι) το έχουν ξεχάσει και στο παίζουν ιστορία και εμπειρία.

Δημοσ.

Ήταν το ίδιο ή περισσότερο μπουχέσες από σένα όταν ήταν στην ηλικία σου, απλά τώρα που μεγάλωσαν (κάνουν οτι) το έχουν ξεχάσει και στο παίζουν ιστορία και εμπειρία.

Ναι

Η συμβουλή μου είναι να μην ζητάς συμβουλές από μεγαλύτερους. Και να σου δώσουν, μην τις ακούς.

Όχι

Ίσα ίσα που το ότι ήταν και αυτοί μπουχέσες στην ίδια κατάσταση κάνει πιο χρήσιμες τις συμβουλές τους

Δημοσ.

γεια σας παιδια..εχω ενα προβλημα..ειμαι 15 χρονων και ντρεπομαι δηλαδη δεν μπορω να μιλησω στα κοριτσια..οταν ειμαι με κοριτσια δεν μπορω να μιλησω..οτιδηποτε σκεφτω να πω ντρεπομαι..δηλαδη φοβαμαι αν πω κατι θα λενε πως ειναι βλακια η κατι τετιο...δεν μ εχει συμβει δηλαδη να πουνε πως ειπα βλακια αλλα φοβαμαι..τι να κανω? :(

πολυ αγχωνεσαι για το τιποτα. θα την βρεις μονος σου την ακρη. με το να ακολουθησεις οδηγιες αλλων δεν κερδιζεις τπτ. σιγα σιγα χτιζεται η αυτοπεποιθηση μεσα σου και δεν μπορει να το κανει αλλος για σενα αυτο. θα φας 1-2-3-10 φορες τα μουτρα σου και μετα θα μαθεις. ολοι εχουν περασει απο αυτο το σταδιο. ειναι απαραιτητο.

Δημοσ.

πολυ αγχωνεσαι για το τιποτα. θα την βρεις μονος σου την ακρη. με το να ακολουθησεις οδηγιες αλλων δεν κερδιζεις τπτ. σιγα σιγα χτιζεται η αυτοπεποιθηση μεσα σου και δεν μπορει να το κανει αλλος για σενα αυτο. θα φας 1-2-3-10 φορες τα μουτρα σου και μετα θα μαθεις. ολοι εχουν περασει απο αυτο το σταδιο. ειναι απαραιτητο.

point is να μη χρειαστεί να περάσει απ' αυτό το στάδιο, evabb...

anyway. καθείς με τον τρόπο του, όπως σωστά είπες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...