evabb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Αν ήταν να την βρει μόνος του την άκρη θα την είχει βρει ηδη. Πολλές φορές χρειαζόμαστε βοήθεια. Και δεν είναι καθόλου τίποτα. Το ακριβώς ανάποδο είναι όλα τα λεφτά Μακάρι να έτρωγε τα μούτρα του 1-2-3-10 φορές όπως λες. Το πρόβλημα είναι οτι δεν τρώει καν τα μούτρα του, δεν έχεις καταλάβει καν για τι μιλάμε. αυτο ειναι οντως ενα προβλημα. Δυστυχώς έπεσες στην περίπτωση του ανθρώπου που (δυστυχώς) σε όλη την παιδική του ηλικία δυσανασχετούσε με τις συμβουλές και τα "πρέπει" των μεγάλων, ποτέ δεν τις ακολούθησε και που, όταν ενηλικιώθηκε, πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ξανα-ανακαλύψει (μόνος του αυτή την φορά) τον τροχό. Πείτε σε ένα 15χρονο τι ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει ώστε να μην θεωρείται αποτυχημένος στη ζωή του. ειμαστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλον. με θες;
The_Judas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Οι γυναίκες γελάνε με το παραμικρό,με πράγματα που δεν είναι αστεία.Έλεγα κάτι αστεία που δεν τα θεωρούσα αστεία και γελάγανε. Αν σε γουστάρουν θα γελάσουν ότι βλακεία και να πεις.
Andreas2 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ασπούμε μια φορά έκανα σκονάκια και η πισινή μου γέλασε.Και άλλη φορά είπα κάτι τι τάξη που ούτε καν θυμάμαι τι είπα και γέλασε(η πισινή).Με τον τρόπο που βρίσκει κάποιος κάτι αστείο.
evabb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ασπούμε μια φορά έκανα σκονάκια και η πισινή μου γέλασε.Και άλλη φορά είπα κάτι τι τάξη που ούτε καν θυμάμαι τι είπα και γέλασε(η πισινή).Με τον τρόπο που βρίσκει κάποιος κάτι αστείο. και ο πισινος σου τι εκανε;
Andreas2 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είχα πισινό.Δύο πισινές μόνο. αυτο ειναι οντως ενα προβλημα. ειμαστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλον. με θες; Πράγματι,είσαστε
tomasss Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 γεια σας παιδια..εχω ενα προβλημα..ειμαι 15 χρονων και ντρεπομαι δηλαδη δεν μπορω να μιλησω στα κοριτσια..οταν ειμαι με κοριτσια δεν μπορω να μιλησω..οτιδηποτε σκεφτω να πω ντρεπομαι..δηλαδη φοβαμαι αν πω κατι θα λενε πως ειναι βλακια η κατι τετιο...δεν μ εχει συμβει δηλαδη να πουνε πως ειπα βλακια αλλα φοβαμαι..τι να κανω? Ευτύχως που δεν χάθηκε ο έρωτας, ευτυχώς που υπάρχουν που..νες λέει ο Βασίλης Τί περιμένεις?
freedubus Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Όχι, θα κάτσω να λέω φράσεις που μάλιστα είναι αυτοαναιρούμενες Η αυτοαναίρεση (και ο αυτοσαρκασμός) είναι βασικό χαρακτηριστικό μου. Όπως δικό σου βασικό χαρακτηριστικό είναι η αυτοικανοποίηση.
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Η αυτοαναίρεση (και ο αυτοσαρκασμός) είναι βασικό χαρακτηριστικό μου. Όπως δικό σου βασικό χαρακτηριστικό είναι η αυτοικανοποίηση. Χαίρομαι που το ξεκαθαρίσαμε
Dosas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Αγόρι μου μή στεναχωριέσαι. Όσο ντίβες το παίζουν τώρα οι κοπελίτσες, τόσο θα αρχίσουν αυτές να τρέχουν από πίσω σου καθώς θα πλησιάζετε τα 30, και θα αρχίσουν να μπαίνουν στις 'επικίνδυνες' ηλικίες. Χαλάρωσε, μή το παίρνεις πάρα πολύ στα σοβαρά, και ζήσε τη ζωούλα σου, και όλα θα γίνουν. ΥΓ. Τώρα θα πέσουν πάνω μου να με φάνε οι θηλυκές posters, αλλά είναι η αλήθεια. PEACE!
Lucifer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Αγόρι μου μή στεναχωριέσαι. Όσο ντίβες το παίζουν τώρα οι κοπελίτσες, τόσο θα αρχίσουν αυτές να τρέχουν από πίσω σου καθώς θα πλησιάζετε τα 30 Ναι ρε συ χαλάρωσε, σε 15 χρόνια θα πηδήξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις