-nick- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Υπαρχει ενας βαθμος ενσυναισθησιας Πολλες φορες δεν μπορουμε να μπουμε στην ψυχοσυνθεση του αλλου ακομα και αν ειμαστε στο ιδιο φυλο Ή μερικες φορες μπορουμε να μπουμε στην ψυχοσυνθεση του αλλου ακομα και αν ειναι σε αλλο φυλο περισσοτερο απο οτι θα μπορουσε ατομο του ιδιου φυλου Στο θεμα του βιασμου και με κοπελα που το χε παθει να μιλαγες θα σου λεγε οτι δεν μπορεις να ξερεις - και ειναι λογικο, μπορεις μεχρι εναν βαθμο μονο Τσέκαρε nick, κάτι παραπάνω από 2 ώρες μετά το "επίμαχο" σχόλιο μου, διαβάζουμε πως σε περιπτώσεις βιασμών οι θύτες είναι αποκλειστικά άντρες και πως όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν βιαστή έτοιμο να εκκολαφτεί. Internet σου λέω. Μου προκαλει εξισου απογοητευση!! ;]
Marria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Τσέκαρε nick, κάτι παραπάνω από 2 ώρες μετά το "επίμαχο" σχόλιο μου, διαβάζουμε πως σε περιπτώσεις βιασμών οι θύτες είναι αποκλειστικά άντρες και πως όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν βιαστή έτοιμο να εκκολαφτεί. Internet σου λέω. Κατσε. Ανοιξε ενα thread και πες οτι σε βιασε γυναικα. Και μετα μετρα ποσα γελια θα πεσουν.
Liverpool89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Καλα αμα μπορειτε να μπειτε στην ψυχολογια μιας γυναικας κατακτησατε ολων τον κοσμο.. Εγω ακομα ειμαι στο ταξιδι.. Ρε παιδες αφηστετα αυτα περι βιασμου..Να λετε μακρια απο εμας..
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Πολυ λογικη αποψη, μπορειτε να νοιωσετε την ψυχοσυνθεση μιας γυναικας οταν δεν ειστε καν γυναικα. Και οταν τελειονουν τα επιχειρηματα λετε και ενα ΄ε εσυ τι μιλας? σε εχουν βιασει για να ξερεις?' Δεν μιλάμε για μια απλή γυναίκα της οποίας την ψυχοσύνθεση καταλαβαίνεις καλύτερα, αλλά για θύμα βιασμού που δεν είσαι στην ίδια θέση με αυτό. Καταλαβαίνεις την διαφορά; Κατσε. Ανοιξε ενα thread και πες οτι σε βιασε γυναικα. Και μετα μετρα ποσα γελια θα πεσουν. Επίσης το να νομίζεις ότι οι άντρες δεν μπορούν να κακοποιηθούν είναι παιδιάστικη αντίληψη
Lucifer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δεν μιλάμε για μια απλή γυναίκα της οποίας την ψυχοσύνθεση καταλαβαίνεις καλύτερα, αλλά για θύμα βιασμού που δεν είσαι στην ίδια θέση με αυτό. Καταλαβαίνεις την διαφορά; H 2η είναι η γνωστή στραβογαμημένη;
tsifotis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μιας και επιτελου εφυγε οφτοπικ η κουβεντα... Βιασμος ανδρα απο "ανδρα" δεν παιζει; Που σαι ρε freedubus να μας πεις ιστοριες για μερακληδες βιαστες της επαρχιας, απομνημονευματα για ψειρου, βιασμους στο προαυλιο ,oz, πληρωμενους φυλακες που παιρνουνε ματι, και πασαρισμα νεων σε κωλομπαραδες
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 H 2η είναι η γνωστή στραβογαμημένη; Κακογαμημένη; Άλλη version αυτή
Marria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Επίσης το να νομίζεις ότι οι άντρες δεν μπορούν να κακοποιηθούν είναι παιδιάστικη αντίληψη Αυτο ειπα ε? Ε τι να γινει, εμεινα στην παιδικη αντιληψη ακομα.
caution Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά συνεχίστε ρε - θα σας κάνω αθάνατους. * export... .pdf *
freedubus Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Που σαι ρε freedubus να μας πεις ιστοριες για μερακληδες βιαστες της επαρχιας, απομνημονευματα για ψειρου, βιασμους στο προαυλιο ,oz, πληρωμενους φυλακες που παιρνουνε ματι, και πασαρισμα νεων σε κωλομπαραδες Εγώ; Εγώ μόνο από τέτοια σκηνικά ξέρω:
Tilemaxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 και ποιος μπορει να φταιει δλδ; Tο κατ' επίφαση θύμα, που του προκαλεί σκοπίμως ψυχοσωματική βλάβη.
slipknot Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Κατσε. Ανοιξε ενα thread και πες οτι σε βιασε γυναικα. Και μετα μετρα ποσα γελια θα πεσουν. Όταν γίνεται λόγος για σεξουαλική κακοποίηση, πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας πολλούς παράγοντες. Δεν υπάρχει μόνο η κλασσική περίπτωση του βιαστή των ασανσέρ. Άλλο είναι το point μου όμως. Έχουμε δύο απόψεις που φαίνονται εντελώς παράλογες. Η πρώτη, αν και κάνει μπαμ πως δεν εκφράζεται στα σοβαρά εξοργίζει λόγω πολιτικής ορθότητας, η δεύτερη είναι μια χαρά γιατί παραμένει "προσωπική άποψη". Αυτό βασικά, σαν διευκρίνηση.
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Αυτο ειπα ε? Ε τι να γινει, εμεινα στην παιδικη αντιληψη ακομα. Α, δεν είπες αυτό; Τότε αυτό το ποστ που αποσκοπούσε;: Ανοιξε ενα thread και πες οτι σε βιασε γυναικα. Και μετα μετρα ποσα γελια θα πεσουν. Σε τρολάρισμα; μ; Ή μήπως παρερμήνευσα τα λόγια σου, που είχανε κρυφό νόημα;
Liverpool89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Αφιερωμενο στον topic starter .. Και http://www.youtube.com/watch?v=D8Dts5rddIM
Προτεινόμενες αναρτήσεις