Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει ενας βαθμος ενσυναισθησιας

Πολλες φορες δεν μπορουμε να μπουμε στην ψυχοσυνθεση του αλλου ακομα και αν ειμαστε στο ιδιο φυλο

Ή μερικες φορες μπορουμε να μπουμε στην ψυχοσυνθεση του αλλου ακομα και αν ειναι σε αλλο φυλο περισσοτερο απο οτι θα μπορουσε ατομο του ιδιου φυλου

Στο θεμα του βιασμου και με κοπελα που το χε παθει να μιλαγες θα σου λεγε οτι δεν μπορεις να ξερεις - και ειναι λογικο, μπορεις μεχρι εναν βαθμο μονο

Τσέκαρε nick, κάτι παραπάνω από 2 ώρες μετά το "επίμαχο" σχόλιο μου, διαβάζουμε πως σε περιπτώσεις βιασμών οι θύτες είναι αποκλειστικά άντρες και πως όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν βιαστή έτοιμο να εκκολαφτεί. Internet σου λέω.

Μου προκαλει εξισου απογοητευση!! ;]

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τσέκαρε nick, κάτι παραπάνω από 2 ώρες μετά το "επίμαχο" σχόλιο μου, διαβάζουμε πως σε περιπτώσεις βιασμών οι θύτες είναι αποκλειστικά άντρες και πως όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν βιαστή έτοιμο να εκκολαφτεί. Internet σου λέω.

Κατσε. Ανοιξε ενα thread και πες οτι σε βιασε γυναικα. Και μετα μετρα ποσα γελια θα πεσουν.

Δημοσ.

Καλα αμα μπορειτε να μπειτε στην ψυχολογια μιας γυναικας κατακτησατε ολων τον κοσμο..

Εγω ακομα ειμαι στο ταξιδι..

Ρε παιδες αφηστετα αυτα περι βιασμου..Να λετε μακρια απο εμας..

Δημοσ.

Πολυ λογικη αποψη, μπορειτε να νοιωσετε την ψυχοσυνθεση μιας γυναικας οταν δεν ειστε καν γυναικα. Και οταν τελειονουν τα

επιχειρηματα λετε και ενα ΄ε εσυ τι μιλας? σε εχουν βιασει για να ξερεις?'

Δεν μιλάμε για μια απλή γυναίκα της οποίας την ψυχοσύνθεση καταλαβαίνεις καλύτερα, αλλά για θύμα βιασμού που δεν είσαι στην ίδια θέση με αυτό.

Καταλαβαίνεις την διαφορά;

Κατσε. Ανοιξε ενα thread και πες οτι σε βιασε γυναικα. Και μετα μετρα ποσα γελια θα πεσουν.

Επίσης το να νομίζεις ότι οι άντρες δεν μπορούν να κακοποιηθούν είναι παιδιάστικη αντίληψη

Δημοσ.

Δεν μιλάμε για μια απλή γυναίκα της οποίας την ψυχοσύνθεση καταλαβαίνεις καλύτερα, αλλά για θύμα βιασμού που δεν είσαι στην ίδια θέση με αυτό.

Καταλαβαίνεις την διαφορά;

H 2η είναι η γνωστή στραβογαμημένη;

Δημοσ.

Μιας και επιτελου εφυγε οφτοπικ η κουβεντα...

Βιασμος ανδρα απο "ανδρα" δεν παιζει;

Που σαι ρε freedubus να μας πεις ιστοριες για μερακληδες βιαστες της επαρχιας,

απομνημονευματα για ψειρου, βιασμους στο προαυλιο ,oz, πληρωμενους φυλακες που παιρνουνε ματι, και πασαρισμα νεων σε κωλομπαραδες

Δημοσ.

Επίσης το να νομίζεις ότι οι άντρες δεν μπορούν να κακοποιηθούν είναι παιδιάστικη αντίληψη

Αυτο ειπα ε? Ε τι να γινει, εμεινα στην παιδικη αντιληψη ακομα.

Δημοσ.

Που σαι ρε freedubus να μας πεις ιστοριες για μερακληδες βιαστες της επαρχιας,

απομνημονευματα για ψειρου, βιασμους στο προαυλιο ,oz, πληρωμενους φυλακες που παιρνουνε ματι, και πασαρισμα νεων σε κωλομπαραδες

Εγώ; Εγώ μόνο από τέτοια σκηνικά ξέρω:

winnie_the_pooh-4704.jpg

Δημοσ.

Όταν γίνεται λόγος για σεξουαλική κακοποίηση, πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας πολλούς παράγοντες. Δεν υπάρχει μόνο η κλασσική περίπτωση του βιαστή των ασανσέρ. Άλλο είναι το point μου όμως. Έχουμε δύο απόψεις που φαίνονται εντελώς παράλογες. Η πρώτη, αν και κάνει μπαμ πως δεν εκφράζεται στα σοβαρά εξοργίζει λόγω πολιτικής ορθότητας, η δεύτερη είναι μια χαρά γιατί παραμένει "προσωπική άποψη". Αυτό βασικά, σαν διευκρίνηση.

Δημοσ.

Αυτο ειπα ε? Ε τι να γινει, εμεινα στην παιδικη αντιληψη ακομα.

Α, δεν είπες αυτό;

Τότε αυτό το ποστ που αποσκοπούσε;:

Ανοιξε ενα thread και πες οτι σε βιασε γυναικα. Και μετα μετρα ποσα γελια θα πεσουν.

Σε τρολάρισμα; μ; Ή μήπως παρερμήνευσα τα λόγια σου, που είχανε κρυφό νόημα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...