Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

και ακομα και σε αυτην την ηλικια λογω κοινωνιας κυριως ειχε την αισθηση οτι εφταιγε κιολας που το επαθε.

Δεν φταίει η κοινωνία, όλοι θα ένιωθαν έτσι.

Δημοσ.

Δεν φταίει η κοινωνία, όλοι θα ένιωθαν έτσι.

Η εκαστοτε κοινωνια ενισχυει καποια πραγματα ομως ...

Και οχι δε νιωθουν ολοι ετσι

Δημοσ.

Και που λέτε λοιπόν, στα παπάρια μου εμένα η ηθική, αλλά το να βλέπω μπούτια παντού μου γαμάει τη λίμπιντο. Σε κάποια φάση γίνεται αδιάφορο όπως όταν είσαι στην παραλία και μόνο αν περάσει το Πολύ Δυνατό Κομμάτι γυρνάει το μάτι/κεφάλι. Το αισθησιακό μπορεί να είναι κολλητό τζην, το αποκαλυπτικό μπορεί να είναι μια αέρινη φουστίτσα, το μίνι είναι απλώς 2 μερίδες γύρος. Δεν απαιτεί γούστο, δεν απαιτεί αίσθηση του ωραίου, απλώς βγάζεις όσα μπορείς έξω. Και αναγκαστικά (συμφωνώ με σλάη) αυτό θα το εκτιμήσουν μόνο τα ζώα που περιμένουν απ' τη γκόμενα το ψαχνό κι αυτό ανάλατο.

Δημοσ.

Να βάλω και εγώ κάτι πριν το λοκ.

6102008101603AM_perception.jpg

Ωρα για σκληρες ερωτησεις . :P

Ποιος δεν θα ειχε προβλημα να κυκλοφορει ετσι η γυναικα του ? Να σηκωσει το χερι .

Δημοσ.

Η εκαστοτε κοινωνια ενισχυει καποια πραγματα ομως ...

Και οχι δε νιωθουν ολοι ετσι

Το να νιώσεις ντροπή για τον εαυτό σου όταν σε βιάσουν, είναι φυσιολογική αντίδραση. Τώρα άμα μένεις στη γειτονιά με τη κυρά Μαρία, οκ, ψιλογαμιέται.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να εξηγεις, ουτε το παιζω σεριφης της ηθικης. Απλα οπως ποσταρεις εσυ αυτο που γουσταρεις, ποσταρω και γω αντιστοιχα οτι μου βγαινει.

Ομως εντελως διαφορετικο αυτο που λες εσυ παραπανω , δηλαδη το να θιχτουν , και αλλο να λες οτι της αξιζει ο βιασμος . Αν αυτο δεν ειναι τρολλαρισμα τοτε τι ειναι ?

Δεν ειμαι douchebag απλα να ξερεις οτι το θεμα του βιασμου ειναι ευαισθητο για μενα, και ενας λογος ειναι οτι τα ειχα με μια τετοια κοπελα που ειχε κακοποιηθει σε μικρη κιολας ηλικια

και ακομα και σε αυτην την ηλικια λογω κοινωνιας κυριως ειχε την αισθηση οτι εφταιγε κιολας που το επαθε.

και επειδη τα ειχες εσυ θα πρεπει να το παιζεις ηρωας σε εμας

ετσι και αλλιως ειναι το στανταρ ειρωνικο το ποστ του βιαστη με τα ξεκολλα [χρονια τωρα]

μη μας χαλας το thread

in other news

εχει συγκρινει κανεις τι θεωρει καποιος αποκαλυπτικο / sexy / ξεκωλο και τα σχετικα?

δλδ ποσο χαμηλα ειναι το μπουστο και τα γνωστα [θα εχει γελιο]

Δημοσ.

Και που λέτε λοιπόν, στα παπάρια μου εμένα η ηθική, αλλά το να βλέπω μπούτια παντού μου γαμάει τη λίμπιντο. Σε κάποια φάση γίνεται αδιάφορο όπως όταν είσαι στην παραλία και μόνο αν περάσει το Πολύ Δυνατό Κομμάτι γυρνάει το μάτι/κεφάλι. Το αισθησιακό μπορεί να είναι κολλητό τζην, το αποκαλυπτικό μπορεί να είναι μια αέρινη φουστίτσα, το μίνι είναι απλώς 2 μερίδες γύρος. Δεν απαιτεί γούστο, δεν απαιτεί αίσθηση του ωραίου, απλώς βγάζεις όσα μπορείς έξω. Και αναγκαστικά (συμφωνώ με σλάη) αυτό θα το εκτιμήσουν μόνο τα ζώα που περιμένουν απ' τη γκόμενα το ψαχνό κι αυτό ανάλατο.

Θα συμφωνήσω κάργα. Εγώ πλέον προσέχω μόνο τις πολύ ντυμένες γυναίκες. Άσε που όταν έρθει εκείνη-η-ώρα η χαρά της ανακάλυψης είναι περίπου σαν του παιδιού που ξετυλίγει και βγάζει το δώρο του κάτω από αλλεπάλληλες στρώσεις περιτυλίγματος.

Δημοσ.

Το να νιώσεις ντροπή για τον εαυτό σου όταν σε βιάσουν, είναι φυσιολογική αντίδραση. Τώρα άμα μένεις στη γειτονιά με τη κυρά Μαρία, οκ, ψιλογαμιέται.

Δεν μιλαω για ντροπη απλα, μιλαω για ενοχες. Και βαλε σε αυτο το οικογενειακο περιβαλλον πχ, ή ακομα χειροτερα την κλειστη κοινωνια ενος χωριου

viper πώς δηλαδη ακριβως το παιξα ηρωας? Οτι ναναι ...

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω κάργα. Εγώ πλέον προσέχω μόνο τις πολύ ντυμένες γυναίκες. Άσε που όταν έρθει εκείνη-η-ώρα η χαρά της ανακάλυψης είναι περίπου σαν του παιδιού που ξετυλίγει και βγάζει το δώρο του κάτω από αλλεπάλληλες στρώσεις περιτυλίγματος.

Έτσι. Το σύνδρομο του τεστ-παπ.

Δημοσ.

1324457841482.png

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να εξηγεις, ουτε το παιζω σεριφης της ηθικης. Απλα οπως ποσταρεις εσυ αυτο που γουσταρεις, ποσταρω και γω αντιστοιχα οτι μου βγαινει.

Ομως εντελως διαφορετικο αυτο που λες εσυ παραπανω , δηλαδη το να θιχτουν , και αλλο να λες οτι της αξιζει ο βιασμος . Αν αυτο δεν ειναι τρολλαρισμα τοτε τι ειναι ?

Δεν ειμαι douchebag απλα να ξερεις οτι το θεμα του βιασμου ειναι ευαισθητο για μενα, και ενας λογος ειναι οτι τα ειχα με μια τετοια κοπελα που ειχε κακοποιηθει σε μικρη κιολας ηλικια

Ναι dude, δεν είναι τρολάρισμα. Το "Τα 'θελε και τα έπαθε" πρέπει να είναι από τα πιο παλιά αστεία των μισογύνηδων. Όταν το λέει ο Γκουσγκούνης κανένας δε θίγεται.

Το θέμα του βιασμού είναι ευαίσθητο για πολλούς, το πρόβλημα είναι πως είμαστε στο internet, όχι έξω. Ο NT1G postαρε μια σχετική εικόνα ας πούμε. Στην τελική, ξέρω που απευθύνομαι, δεν έχω την απαίτηση να συμφωνήσει κανείς με τα του βιασμού και να κανονίσουμε για rapeτσάρκα το βράδυ.

Δημοσ.

viper πώς δηλαδη ακριβως το παιξα ηρωας? Οτι ναναι ...

ναι λαθος μου

ζουπερ προοδευτικος ηθελα να πω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...