bluesattack Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Άσε που όταν έρθει εκείνη-η-ώρα η χαρά της ανακάλυψης είναι περίπου σαν του παιδιού που ξετυλίγει και βγάζει το δώρο του κάτω από αλλεπάλληλες στρώσεις περιτυλίγματος. Ναι αλλα αν ξερεις οτι δεν θα ερθει εκεινη η ωρα (για ολα τα δωρα) καλυτερα να βλεπεις το περιεχομενο παρα τα κουτια..
-nick- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 ναι λαθος μου ζουπερ προοδευτικος ηθελα να πω Δεν το παιζω κατι αλλο απο αυτο που ειμαι. Επισης δεν το παιζω αλλιως στο ιντερνετ και αλλιως IRL (οσο γινεται εστω)
tsakonas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ε άσε να πάρουμε και λίγο μάτι ρε αδερφέ. Θα μας το κόψεις και αυτό; Ωχου. δεν είπα τίποτα.. keep on perving το να ειναι ντυμεη προκλητικα γτ θα βγει με τον γκομενο της το αποκλειουμε σαν ενδεχομενο ε; πολύ σπάνιο αυτό...
viper2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δεν το παιζω κατι αλλο απο αυτο που ειμαι. Επισης δεν το παιζω αλλιως στο ιντερνετ και αλλιως IRL (οσο γινεται εστω) δλδ θες να μου πεις οτι σε αγνωστες παρεες με διαφρετικου επιπεδου ατομα λες τα ιδια πραγματα okay ερωτηση τους ξαναβλεπεις?
-nick- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 δλδ θες να μου πεις οτι σε αγνωστες παρεες με διαφρετικου επιπεδου ατομα λες τα ιδια πραγματα okay ερωτηση τους ξαναβλεπεις? Ας πουμε ποια πραγματα? Αυτα που λεω σε αυτο εδω το θρεντ πχ ναι γιατι να μην τα λεω? Πολλους δεν θελω να τους ξαναδω,δεν τους εχω αναγκη, υπαρχουν πολλοι/-ες που με εκτιμανε γιαυτο που ειμαι Απλα και IRL καμμια φορα απλως αγνοω, ή ειναι αλλιως επειδη δεν εχεις μονο το κειμενο αλλα ολοκληρη την εικονα. Επισης εχει να κανει κ με ποιον μιλαω και με τι κυριαρχες αποψεις βλεπω να εκφραζονται σε ενα τοπικ. Αν μιλουσα με εναν 'φεμινιστη' ή φανατικο αντι-σεξιστι/τριαθα επεφτε κραξιμο απο την αναποδη μαλλον
tsakonas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 ο "τρολοπικ" starter πρέπει να απαντήσει
viper2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ας πουμε ποια πραγματα? Αυτα που λεω σε αυτο εδω το θρεντ πχ ναι γιατι να μην τα λεω? Πολλους δεν θελω να τους ξαναδω,δεν τους εχω αναγκη, υπαρχουν πολλοι/-ες που με εκτιμανε γιαυτο που ειμαι Απλα και IRL καμμια φορα απλως αγνοω, ή ειναι αλλιως επειδη δεν εχεις μονο το κειμενο αλλα ολοκληρη την εικονα. Επισης εχει να κανει κ με ποιον μιλαω και με τι κυριαρχες αποψεις βλεπω να εκφραζονται σε ενα τοπικ. Αν μιλουσα με εναν 'φεμινιστη' ή φανατικο αντι-σεξιστι/τριαθα επεφτε κραξιμο απο την αναποδη μαλλον ε πες το ετσι
-nick- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 ε πες το ετσι Ε ναι προφανως δεν εχω αναγκη να το παιξω κατι αλλο απο αυτο που ειμαι ωστε να εχω την συμπαθεια ολων ....
viper2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ε ναι προφανως δεν εχω αναγκη να το παιξω κατι αλλο απο αυτο που ειμαι ωστε να εχω την συμπαθεια ολων .... προφανως
evabb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Το να νιώσεις ντροπή για τον εαυτό σου όταν σε βιάσουν, είναι φυσιολογική αντίδραση. Τώρα άμα μένεις στη γειτονιά με τη κυρά Μαρία, οκ, ψιλογαμιέται. Μια γυναικα που βιαζεται δεν νιωθει ντροπη. νιωθει να χανει τον εαυτο της.
-nick- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μια γυναικα που βιαζεται δεν νιωθει ντροπη. νιωθει να χανει τον εαυτο της. +1 και ακομα και να σε πολλες αυτο δεν φαινεται να τις επηρεαζει αμεσα (λογω του ψυχολογικου μηχανισμου αμυνας που λεγεται 'αρνηση') σιγουρα τις επηρεαζει μακροπροθεσμα
viper2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Το διάβασες στο κοσμοπόλιταν ; ορκιζομαι
evabb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Το διάβασες στο κοσμοπόλιταν ; γιατι το κοσμοπολιταν ασχολειται με τετοια θεματα εχεις την εντυπωση; επισης σε εχει φουχτωσει ποτε αγνωστος στο δρομο; να παρεις μια γευση του πως ειναι να σου παραβιαζουν το σωμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις