The_Judas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Σε ποιο σύμπαν ζείτε; Γυναίκες που ντύνονται σεμνά; Έχω βαρεθεί να βλέπω ντεκολτέ και φούστες παντού χειμώνα-καλοκαίρι. Εξαίρεση μόνο οι τελευταίες ημέρες που έχει αρκετό κρύο...
slygeo87 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μια γυναικα που βιαζεται δεν νιωθει ντροπη. νιωθει να χανει τον εαυτο της. Είναι επειδή δεν σε έχουν βιάσει αλλά δεν λέμε και τίποτα διαφορετικό. Ναι, χάνει τον εαυτό της, νιώθει ντροπή, κατηγορεί τον εαυτό της, νιώθει ενοχές όπως είπεκαι ο nick. Όλα μαζί. Τι σκατά ρε πούστη, Τούρκικα μιλάω;
viper2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 γιατι το κοσμοπολιταν ασχολειται με τετοια θεματα εχεις την εντυπωση; επισης σε εχει φουχτωσει ποτε αγνωστος στο δρομο; να παρεις μια γευση του πως ειναι να σου παραβιαζουν το σωμα; δλδ οταν με χουφτωσε γυναικα επρεπε να φωναξω στον δρομο "με παραβιασες"...?
Marria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Εχει πλακα να μιλανε για βιασμο οι θυτες (ανδρες) ... Ευα μαζι σου
Stavrakas13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 γιατι το κοσμοπολιταν ασχολειται με τετοια θεματα εχεις την εντυπωση; επισης σε εχει φουχτωσει ποτε αγνωστος στο δρομο; να παρεις μια γευση του πως ειναι να σου παραβιαζουν το σωμα; Αν έπαιζες μπάλα σε καμιά ομάδα θα σου είχαν κάνει κατι παραπάνω απο χούφτωμα στα κορνερ/φαουλ
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 γιατι το κοσμοπολιταν ασχολειται με τετοια θεματα εχεις την εντυπωση; επισης σε εχει φουχτωσει ποτε αγνωστος στο δρομο; να παρεις μια γευση του πως ειναι να σου παραβιαζουν το σωμα; Δεν ήταν ακριβώς στο δρόμο, αλλά δεν έγινε και τίποτα. Έχω φάει μπουνιά. Αυτό πιάνεται για παραβίαση του σώματος;
Liverpool89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Εγω ειμαι της αποψης αφου μπορει να το υποστηριξει γιατι να μην δεν το βαλει... Μ' αρεσει να βλεπω καλοντεμενες γυναικαρες να κυκλοφορουν στο δρομο και εγω να τις χαζευω.. Οι Ελληνιδες μας ειναι πανεμορφες.. Ειτε κολαν θα φορεσει ειτε τζιν ειτε φορεμα, αμα το σωμα της γυναικας ειναι γαματο θα ειναι τελειο πανω της..Και μερικες φορες τα λιγα παραπνω κιλακια κανουν μια γυναικα πιο σεξι...
-nick- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Εχει πλακα να μιλανε για βιασμο οι θυτες (ανδρες) ... Ευα μαζι σου ετσι οπως το πες ειναι σαν να καθε αντρας θυτης ... Σπανιοτερα μεν υπαρχει περιπτωση ναναι κ θυματα
Marria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 ετσι οπως το πες ειναι σαν να καθε αντρας θυτης ... Σπανιοτερα μεν υπαρχει περιπτωση ναναι κ θυματα Καθε ανδρας ειναι ενας δυναμει θυτης. Το αντιθετο ειναι πιο σπανιο. Αλλα εγω το ειπα κυριως πως νοιωθει μια γυναικα, αφου δεν μπορειτε να ξερετε και λογω θεσης.
Marria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Απ' ό,τι φαίνεται ξέρουμε καλύτερα. Sure και εγω ειμαι ο Αγιος Βασιλης.
-nick- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Καθε ανδρας ειναι ενας δυναμει θυτης. Το αντιθετο ειναι πιο σπανιο. Αλλα εγω το ειπα κυριως πως νοιωθει μια γυναικα, αφου δεν μπορειτε να ξερετε και λογω θεσης. Ε ουτε εσυ μπορεις να ξερεις αν δεν το εχεις παθει. Αυτο το καθε ανρας ειναι ενα δυναμει θυτης δεν ειναι και τοσο σωστο.
evabb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ήταν ακριβώς στο δρόμο, αλλά δεν έγινε και τίποτα. Έχω φάει μπουνιά. Αυτό πιάνεται για παραβίαση του σώματος; οχι δεν πιανεται, ξυλο εχω φαει κι εγω και δεν ειναι το ιδιο.
slygeo87 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Από το να κράζεις πες μας τι συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει ένας βιασμός σε έναν άνθρωπο. Αρνητικά βεβαίως, και οπωσδήποτε ένα από αυτά είναι η ΝΤΡΟΠΗ. Ένας βιασμός θα σε πείσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις