Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ε ουτε εσυ μπορεις να ξερεις αν δεν το εχεις παθει.

Αυτο το καθε ανρας ειναι ενα δυναμει θυτης δεν ειναι και τοσο σωστο.

Πιο πιθανο ειναι ομως να το ξερω , δεν νομιζεις?

Συνεχιστε το τρολαρισμα σας, μην ενοχλω.

Δημοσ.

Από το να κράζεις πες μας τι συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει ένας βιασμός σε έναν άνθρωπο. Αρνητικά βεβαίως, και οπωσδήποτε ένα από αυτά είναι η ΝΤΡΟΠΗ. Ένας βιασμός θα σε πείσει.

Ποτε εκραξα? Λογικα μιλαω, μπορεις και εσυ να μιλησεις λογικα αν προσπαθησεις.

Και ουτε ειναι υποχρεωτικο να συμφωνεις μαζι μου.

Δημοσ.

Ειπαμε αν δεν το χεις παθει δεν μπορεις να το ξερεις,οπως δεν μπορω κ εγω

Εγω δεν τρολλαρω

Δημοσ.

οτι γουσταρουμε θα φοραμε και σε οποιον αρεσουμε. για τους υπολοιπους απλα δεν θα μπορεσουμε. επισης το προκλητικο ντυσιμο (αυτο και καλα που θεωρουν μερικοι προκλητικο )δεν σημαινει οτι ψαχνεται μια γυναικα.

Δεν συμαινει οτι ψαχνεται αλλα ειναι υπευθυνη και υπολογη για οτι και να της συμβει αφου ο στοχος της ειναι τουλαχιστον να προκαλεσει. Μην τολμησεις να πεις καμια παπαρια της ταξης "για τον εαυτο της τα φοραει" γιατι αν τα φοραει για τον εαυτο της τοτε να κατσει και να τα φοραει σπιτι της. Εμεις οι υπολλοιποι τι φταιμε να χρειαζεται να αλλαζουμε εσωρουχο καθε λιγο και λιγακι?

Δημοσ.

Από το να κράζεις πες μας τι συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει ένας βιασμός σε έναν άνθρωπο. Αρνητικά βεβαίως, και οπωσδήποτε ένα από αυτά είναι η ΝΤΡΟΠΗ. Ένας βιασμός θα σε πείσει.

o sly προσφερεται

ναι

δεν εχω λογια

Δημοσ.

πραγματικα οταν βλεπω αποψεις σαν αυτες που κυκλοφορουν σε αυτο το τοπικ λεω οτι ειναι καλυτερα να παω να ζησω σε κανα βουνο.

Δημοσ.

Ούτε εσένα ούτε εμένα έχουν βιάσει αλλά εσύ ξέρεις πως είναι ο βιασμός αλλά οι άλλοι όχι;

Και μην κατηγορείς τους άλλους για τρολάρισμα επειδή έχουν άλλη άποψη

Δημοσ.

πραγματικα οταν βλεπω αποψεις σαν αυτες που κυκλοφορουν σε αυτο το τοπικ λεω

Και γω

Αλλα ειναι πολλοι και παντου γυρω μας

Δημοσ.

Δεν συμαινει οτι ψαχνεται αλλα ειναι υπευθυνη και υπολογη για οτι και να της συμβει αφου ο στοχος της ειναι τουλαχιστον να προκαλεσει. Μην τολμησεις να πεις καμια παπαρια της ταξης "για τον εαυτο της τα φοραει" γιατι αν τα φοραει για τον εαυτο της τοτε να κατσει και να τα φοραει σπιτι της. Εμεις οι υπολλοιποι τι φταιμε να χρειαζεται να αλλαζουμε εσωρουχο καθε λιγο και λιγακι?

πραγματικα για να το παθεις αυτ

θα πρεπει να εισαι καπως ετσι

1324709848265.png

Δημοσ.

Ούτε εσένα ούτε εμένα έχουν βιάσει αλλά εσύ ξέρεις πως είναι ο βιασμός αλλά οι άλλοι όχι;

Και μην κατηγορείς τους άλλους για τρολάρισμα επειδή έχουν άλλη άποψη

Πολυ λογικη αποψη, μπορειτε να νοιωσετε την ψυχοσυνθεση μιας γυναικας οταν δεν ειστε καν γυναικα. Και οταν τελειονουν τα

επιχειρηματα λετε και ενα ΄ε εσυ τι μιλας? σε εχουν βιασει για να ξερεις?'

Δημοσ.

Τσέκαρε nick, κάτι παραπάνω από 2 ώρες μετά το "επίμαχο" σχόλιο μου, διαβάζουμε πως σε περιπτώσεις βιασμών οι θύτες είναι αποκλειστικά άντρες και πως όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν βιαστή έτοιμο να εκκολαφτεί. Internet σου λέω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...