evabb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 δλδ οταν με χουφτωσε γυναικα επρεπε να φωναξω στον δρομο "με παραβιασες"...? ναι
Marria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ε ουτε εσυ μπορεις να ξερεις αν δεν το εχεις παθει. Αυτο το καθε ανρας ειναι ενα δυναμει θυτης δεν ειναι και τοσο σωστο. Πιο πιθανο ειναι ομως να το ξερω , δεν νομιζεις? Συνεχιστε το τρολαρισμα σας, μην ενοχλω.
viper2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 με αυτες τις μλκς θα το χασουμε το thread
Marria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Από το να κράζεις πες μας τι συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει ένας βιασμός σε έναν άνθρωπο. Αρνητικά βεβαίως, και οπωσδήποτε ένα από αυτά είναι η ΝΤΡΟΠΗ. Ένας βιασμός θα σε πείσει. Ποτε εκραξα? Λογικα μιλαω, μπορεις και εσυ να μιλησεις λογικα αν προσπαθησεις. Και ουτε ειναι υποχρεωτικο να συμφωνεις μαζι μου.
-nick- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Πιο πιθανο ειναι ομως να το ξερω , δεν νομιζεις? Συνεχιστε το τρολαρισμα σας, μην ενοχλω. Ειπαμε αν δεν το χεις παθει δεν μπορεις να το ξερεις,οπως δεν μπορω κ εγω Εγω δεν τρολλαρω
ikaruga24 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 οτι γουσταρουμε θα φοραμε και σε οποιον αρεσουμε. για τους υπολοιπους απλα δεν θα μπορεσουμε. επισης το προκλητικο ντυσιμο (αυτο και καλα που θεωρουν μερικοι προκλητικο )δεν σημαινει οτι ψαχνεται μια γυναικα. Δεν συμαινει οτι ψαχνεται αλλα ειναι υπευθυνη και υπολογη για οτι και να της συμβει αφου ο στοχος της ειναι τουλαχιστον να προκαλεσει. Μην τολμησεις να πεις καμια παπαρια της ταξης "για τον εαυτο της τα φοραει" γιατι αν τα φοραει για τον εαυτο της τοτε να κατσει και να τα φοραει σπιτι της. Εμεις οι υπολλοιποι τι φταιμε να χρειαζεται να αλλαζουμε εσωρουχο καθε λιγο και λιγακι?
viper2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Από το να κράζεις πες μας τι συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει ένας βιασμός σε έναν άνθρωπο. Αρνητικά βεβαίως, και οπωσδήποτε ένα από αυτά είναι η ΝΤΡΟΠΗ. Ένας βιασμός θα σε πείσει. o sly προσφερεται ναι δεν εχω λογια
evabb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 πραγματικα οταν βλεπω αποψεις σαν αυτες που κυκλοφορουν σε αυτο το τοπικ λεω οτι ειναι καλυτερα να παω να ζησω σε κανα βουνο.
Marria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 o sly προσφερεται This will be a nightmare !
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Πιο πιθανο ειναι ομως να το ξερω , δεν νομιζεις? Συνεχιστε το τρολαρισμα σας, μην ενοχλω. Ούτε εσένα ούτε εμένα έχουν βιάσει αλλά εσύ ξέρεις πως είναι ο βιασμός αλλά οι άλλοι όχι; Και μην κατηγορείς τους άλλους για τρολάρισμα επειδή έχουν άλλη άποψη
-nick- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 πραγματικα οταν βλεπω αποψεις σαν αυτες που κυκλοφορουν σε αυτο το τοπικ λεω Και γω Αλλα ειναι πολλοι και παντου γυρω μας
viper2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δεν συμαινει οτι ψαχνεται αλλα ειναι υπευθυνη και υπολογη για οτι και να της συμβει αφου ο στοχος της ειναι τουλαχιστον να προκαλεσει. Μην τολμησεις να πεις καμια παπαρια της ταξης "για τον εαυτο της τα φοραει" γιατι αν τα φοραει για τον εαυτο της τοτε να κατσει και να τα φοραει σπιτι της. Εμεις οι υπολλοιποι τι φταιμε να χρειαζεται να αλλαζουμε εσωρουχο καθε λιγο και λιγακι? πραγματικα για να το παθεις αυτ θα πρεπει να εισαι καπως ετσι
Marria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ούτε εσένα ούτε εμένα έχουν βιάσει αλλά εσύ ξέρεις πως είναι ο βιασμός αλλά οι άλλοι όχι; Και μην κατηγορείς τους άλλους για τρολάρισμα επειδή έχουν άλλη άποψη Πολυ λογικη αποψη, μπορειτε να νοιωσετε την ψυχοσυνθεση μιας γυναικας οταν δεν ειστε καν γυναικα. Και οταν τελειονουν τα επιχειρηματα λετε και ενα ΄ε εσυ τι μιλας? σε εχουν βιασει για να ξερεις?'
slipknot Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Τσέκαρε nick, κάτι παραπάνω από 2 ώρες μετά το "επίμαχο" σχόλιο μου, διαβάζουμε πως σε περιπτώσεις βιασμών οι θύτες είναι αποκλειστικά άντρες και πως όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν βιαστή έτοιμο να εκκολαφτεί. Internet σου λέω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις