Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εναρξη,αναζητηση,γραφεις msconfig και απ την καρτελα εκκινηση στοιχειων επιλεγεις τα προγραμματα που θες...

Δημοσ.

Το MSN, όπως και πολλά προγράμματα έχουν επιλογή για εκκίνηση με τα windows. Το καλύτερο είναι να τα ρυθμίζεις έτσι γιατί μπορεί την επόμενη φορά που θα ξεκινήσει το πρόγραμμα να ξαναρυθμιστεί ώστε να ξεκινάει με τα windows.

Δημοσ.

Το msn πως γινεται να το κανω να μην ξεκιναει με τα windows?Το εχω βγαλει απο την εκκινηση στοιχειων αλλα μετα το reboot παλι πεταγεται σαν την π....α.

Δημοσ.

Το msn πως γινεται να το κανω να μην ξεκιναει με τα windows?Το εχω βγαλει απο την εκκινηση στοιχειων αλλα μετα το reboot παλι πεταγεται σαν την π....α.

Αποκλείεται , κάτι δεν έχεις κάνει καλά , έκανες το msconfig ; :eek:

Δημοσ.

Συνδέσου στο msn και πήγαινε στις ρυθμίσεις του προγράμματος. Αφαίρεσε το εκκίνηση με τα windows και την αυτόματη σύνδεση.

Δημοσ.

Αυτοματη συνδεση δεν εκανε,το ειχα απενεργοποιησει.Για το αλλο θελει να απενεργοποιησεις το "Εναρξη του messenger οταν συνδεομαι στον υπολογιστη μου" και αφαιρεση εννοειτε απο το startup.Thanks παιδια.

Δημοσ.

Λαθος ρε παιδια,απενεργοποιηση ηθελα να πω.

Κατι αλλο που παρατηρησα και μου φαινεται πολυ παραξενο.Και στους δυο υπολογιστες που εχω,ενα κατεβαστηρι και τον κανονικο,ακουγεται σε τακτα χρονικα διαστηματα στο ασχετο,ο ηχος του διπλου κλικ.Εννοειτε χωρις να κανω εγω κλικ.Στον εναν εχω 7 χ64 sp1 και στο κατεβαστηρι 7 χ32.Το παραξενο ειναι οτι τα 32αρια που τρεχει το κατεβαστηρι τα ετρεχα στον κανονικο για ενα 6μηνο σιγουρα και κατι τετοιο δεν ειχε κανει ποτε.Το μονο πραγμα που συνδεει τους δυο υπολογιστες (γιατι και απο hardware και απο προγραμματα καμια σχεση) ειναι το Teamviewer που ειχα βαλει,το οποιο πλεον δεν το εχει κανενας απο τους δυο.Τι διαολο να ειναι αυτο?

Απο ιους δεν παιζει,τους εχω ψαξει και τους δυο πολλες φορες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...