billyarme Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά! Θα ήθελα να αγοράσω ένα 2ο χειριστήριο για το PS3 αλλά εδώ στην Ελλάδα τα δίνουν πολύ ακριβά σε σχέση με το εξωτερικό. Έτσι εκεί που θα έδινα 59 ευρω στο plaisio για ένα χειριστήριο PS3 στο ebay το βρίσκω με 18 ευρώ. Το ερώτημά μου είναι αν θα υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας! Έχει αγοράσει κανείς από εξωτερικό; Τι λέτε; Ευχαριστώ πολύ, Βασίλης
basilis5 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 ποσο σιγουρος εισαι οτι ειναι γνησιο; κυκλοφορει πολυ κινεζικη μουφα εκει εξω...
mtzs Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 μπορεις να στειλεις το λινκ γιαυτο που βρηκες; Ακουγεται πολυ καλο για να μην ειναι μαιμου Κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις που δεν τις καταλαβαινεις ευκολα η δεν ειναι πληρως περιγραφικες και την πατας Πουλουσε ενας εδω ενα γνησιο στο κουτι του 35 ευρω πριν 4-5 μερες(μη θεωρηθει πως κανω προμοσιον απλα το ξερω επειδη το συζητουσαμε σε αλλο τοπικ και ειναι απο την προσφορα που αγορασε απο γερμανο με εξτρα ds3) Επισης αλλος φιλος στα carrefour Ν. Ιωνιας ειπε οτι ειδε ds3 στα 40 ευρω προ 4-5 ημερων (αν εισαι εκει κοντα)
naruto14 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 μπορεις να στειλεις το λινκ γιαυτο που βρηκες; Ακουγεται πολυ καλο για να μην ειναι μαιμου Κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις που δεν τις καταλαβαινεις ευκολα η δεν ειναι πληρως περιγραφικες και την πατας Πουλουσε ενας εδω ενα γνησιο στο κουτι του 35 ευρω πριν 4-5 μερες(μη θεωρηθει πως κανω προμοσιον απλα το ξερω επειδη το συζητουσαμε σε αλλο τοπικ και ειναι απο την προσφορα που αγορασε απο γερμανο με εξτρα ds3) Δεν νομίζω να το πήρε ακόμα... αφού ακόμα το συζητάμε
billyarme Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δεν το ξέρω αυτό, και σίγουρα ποτέ δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για το προϊόν που αγοράζεις όταν είναι απ'εξω και δεν το χεις μπροστά σου να το δεις και να το διαλέξεις. Απλά θέλω να ξέρω αν είναι συμβατά τα χειριστήρια του εξωτερικού με τις ελληνικές κονσόλες. Αξίζει το ρίσκο; link για το controller
mtzs Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 New: A brand-new, unused, unopened, undamaged item in its original packaging (where packaging is applicable). Packaging should be the same as what is found in a retail store, unless the item is handmade or was packaged by the manufacturer in non-retail packaging, such as an unprinted box or plastic bag. See the seller's listing for full details Και ειναι απο Χονκγκoνγκ. Σαν τις μαιμουδιες που κυκλοφορουν εδω απο γνωστα μαγαζια Απο αυτα που λενε non-retail package μακρια Κοιτα στις αγγελιες γι αυτο που σου ειπα καλυτερα Εγω παντως δεν θα το ρισκαρα. Ασε που δεν εχεις ουτε εγγυηση (σιγουρο αυτο) αν το πακετο δεν γραφει πανω SONY HELLAS
billyarme Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Το παρακάτω χειριστήριο είναι και αυτό μούφα; link Απλά είμαι λίγο άσχετος απο PS3 και δεν ξέρω να τα ξεχωρίζω ακόμα. Έχει κάποιος να μου προτείνει μια οικονομική λύση για χειριστήριο; Ευχαριστώ
mtzs Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 εν τω μεταξυ αν παρατηρησεις την περιγραφη του πουθενα ουτε στον τιτλο δεν αναφερεται η λεξη SONY για το controller παρα μονο για το SONY PS3 Δεν το ξέρω αυτό, και σίγουρα ποτέ δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για το προϊόν που αγοράζεις όταν είναι απ'εξω και δεν το χεις μπροστά σου να το δεις και να το διαλέξεις. Απλά θέλω να ξέρω αν είναι συμβατά τα χειριστήρια του εξωτερικού με τις ελληνικές κονσόλες. Αξίζει το ρίσκο; link για το controller και αυτο σε σακουλακι --> οποτε καταλαβαινεις..... επιπροσθετως υπαρχουν παραπονα απο εκει http://www.insomnia....uy-world-ebwgr/ http://www.thelab.gr...gora-85256.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα