Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά χάρηκα που έκλεισε το alter και θα χαρώ ακόμη περισσότερο εάν κλίσουν και τα υπόλοιπα να ησυχάσει ο κόσμος από την κακό ενημέρωση και της σαβούρες που παίζουν.

Όσον αναφορά τους εργαζόμενους είναι το κακό της υπόθεσης άλλα ήταν και αυτοί υπεύθυνοι μιας και έκαναν αυτές της εκπομπές.Ας πάρουν τα δεδουλευμένα τους και ας αποχωρίσουν.

:)

Δημοσ.

Πραγματικά, δε νιώθω την ανάγκη να δείξω καμία αλληλεγγύη στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Μιλάμε για τύπους που (όπως αναφέρουν στο μπλογκ τους) θεωρούν δεύτερο σπίτι τους το κανάλι που φιλοξενούσε καθημερινά στα παράθυρά του μαγνητοσκοπημένους (δήθεν live) λαϊκισμούς του Ζορό και άλλων τέτοιων γνωστών παραθυράκηδων, που έχουν ζωντανό όνειρο επαναλειτουργίας του σταθμού τον Χατζηνικολάου, (ο οποίος θα φύγει λέει επειδή είναι ένα χρόνο απλήρωτος λολ) και μία πιθανή επένδυση του Μαρινάκη.

Τους ίδιους τύπους που εκφράζουν μέσω του ανώνυμου μπλογκ τους την ταξική τους συνείδηση αφιερώνοντας λαϊκά άσματα του Μπουγά.

Αυτοί θυμήθηκαν ξαφνικά τα σωματεία και τους απεργούς της Χαλυβουργίας;

Όχι ρε, κι άλλοι δεν έχουν ψωμί (όπως αναφέρετε στο μπλογκ σας) αλλά την βγάζουν με λίγο περισσότερη αξιοπρέπεια πέρα.

Να ζητήσετε αλληλεγγύη από τους επαγγελματίες λαϊκιστές που προβάλλατε καθημερινά.

Αλλιώς ταφόπλακα στο άλτερ και σε κάθε άλτερ.

-Μα, φταίει ο κάθε μικροδημοσιογράφος και ηχολήπτης ξερωγω για το επίπεδο του καναλιού; (θα μου πεις).

-Ναι, φταίει.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά χάρηκα που έκλεισε το alter και θα χαρώ ακόμη περισσότερο εάν κλίσουν και τα υπόλοιπα να ησυχάσει ο κόσμος από την κακό ενημέρωση και της σαβούρες που παίζουν.

Όσον αναφορά τους εργαζόμενους είναι το κακό της υπόθεσης άλλα ήταν και αυτοί υπεύθυνοι μιας και έκαναν αυτές της εκπομπές.Ας πάρουν τα δεδουλευμένα τους και ας αποχωρίσουν.

Ως προς το προγραμμα του συμφωνω οτι η τηλεοραση θα εχει 1 σκουπιδι λιγοτερο και δεν μου καιγεται καρφακι. Βεβαια το ερωτημα που τιθεται ειναι ποιο ειναι το ελληνικο καναλι, περα απτα κρατικα (τα οποια κι αυτα θελουμε να κλεισουν, επειδη εχουν κρατικοδιαιτους υπαλληλους) που δεν εχει σκουπιδια? Αντε να ειναι ο ΣΚΑΙ.

Οσον αφορα τους εργαζομενους δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Διοτι λχ για την Αννιτα Πανια μπορει να μην μας καιγεται καρφακι αν θα χασει τη δουλεια της, αλλα ο ηχοληπτης η οι καμεραμεν δεν ειναι συνυπευθυνοι για το προιον αυτο. Οι ανθρωποι προσληφθηκαν και τους ειπαν θα δουλευεις 8ωρο πχ. Τωρα το οτι ο καναλαρχης/υπευθυνος προγραμματος ειχε επιλεξει να εχει Πανια δεν ειναι θεμα στο οποιο ο εργαζομενος εχει λογο και δεν το βλεπω αιτια να παρατησεις τη δουλεια σου, σε τετοιες εποχες.

ΥΓ. Η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα που δινει επιλεκτικα δωρεαν αδειες χρησης τηλεοπτικων συχνοτητων στους καναλαρχες. Και οχι μονο αυτο, αλλα μετα επιτρεπει στους καναλαρχες να τις πωλουν για εκατομυρια σε αλλους καναλαρχες. Πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα οι ιδιοκτητες του Αλτερ και ιδιοκτητης αλλου καναλιου/αρχηγος πολιτικου κομματος που εχουν πλουτισει απο τετοιες δοσοληψιες.

Δημοσ.

Πέρα απο τις σαχλαμάρες τύπου παρατράγουδα δεν νομίζω να είχε κακό δελτίο ειδήσεων το Alter. Εκτός αν θεωρείς πχ τα άλλα (mega,alpha,star,skai,ant1) ποιο αξιόπιστα.

Δημοσ.

Ε όχι και δεν είχε κάκιστο δελτίο-αποβλάκωση το ALTER, άνθρωπέ μου.

Ειδικά το Σ/Κ με αυτόν τον Ξενάκη, πως τον λένε, ήταν η επιτομή του τετριμμένου και του λαϊκισμού.

Τι να πούμε, που μας τα ζάλιζε με τις <<φοβερές/συγκλονιστικές αποκαλύψεις>> της Νικολούλη;

Για τα ρεπορτάζ με τα γερόντια;

κλπ κλπ

btw εγώ θεωρώ χειρότερο δελτίο ειδήσεων, αυτό του Alpha, και είναι λόγος που το έχω βγάλει από το μενού της tv, μαζί με του Star (δεύτερο χειρότερο)

Δημοσ.

Πέρα απο τις σαχλαμάρες τύπου παρατράγουδα δεν νομίζω να είχε κακό δελτίο ειδήσεων το Alter. Εκτός αν θεωρείς πχ τα άλλα (mega,alpha,star,skai,ant1) ποιο αξιόπιστα.

skai>alter

οσο αφορα το δελτιο ειδησεων [αξιοπιστια, προσωπα]

Δημοσ.

Ως προς το προγραμμα του συμφωνω οτι η τηλεοραση θα εχει 1 σκουπιδι λιγοτερο και δεν μου καιγεται καρφακι.

Οσον αφορα τους εργαζομενους δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Διοτι λχ για την Αννιτα Πανια μπορει να μην μας καιγεται καρφακι αν θα χασει τη δουλεια της, αλλα ο ηχοληπτης η οι καμεραμεν δεν ειναι συνυπευθυνοι για το προιον αυτο. Οι ανθρωποι προσληφθηκαν και τους ειπαν θα δουλευεις 8ωρο πχ. Τωρα το οτι ο καναλαρχης ειχε επιλεξει να εχει και Πανια και αλλου ειδους εκπομπες δεν ειναι θεμα που τους πεφτει λογος και δεν το βλεπω λογο να παρατησεις τη δουλεια σου.

ΥΓ. Η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα που δινει δωρεαν αδειες χρησης τηλεοπτικων συχνοτητων στους καναλαρχες. Και οχι μονο αυτο, αλλα μετα επιτρεπει στους καναλαρχες να τις πωλουν για εκατομυρια σε αλλους καναλαρχες. Πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα οι ιδιοκτητες του Αλτερ και ιδιοκτητης αλλου καναλιου/αρχηγος πολιτικου κομματος που εχουν πλουτισει απο τετοιες δοσοληψιες.

Διαφωνώ ως ένα σημείο....Εάν δεν δεχόταν κανένας ηχολήπτης, καμεραμάν να δουλέψει για να έχει η τηλεόραση σκουπίδια δεν νομίζω να κατάφερναν να τα προβάλουν .Το κακό είναι ότι ο καθένας κοιτάζει το προσωπικό του συμφέρον και δεν τον ενδιαφέρει εάν ο υπόλοιπος κόσμος θα βλέπει σαβούρες .

Δεν θεωρώ κανένα δελτίο ειδήσεων καλό η αξιόπιστο ο λόγος ;.... όλα το ίδιο είναι .Εαν πάει να πει κάποιος καμιά αλήθεια στην τηλεόραση βάζουν διαφημίσεις η του αλλάζουν κατευθείαν το θέμα.

Δημοσ.

ο σκαι μονο ντοκυμαντερ εχει καλα

και οι ειδησεις του γτπ ειναι

καταντησαμε τα κρατικα να εχουν πιο αντικειμενικη ενημερωση απο τα ιδιωτικα.

Δημοσ.

rafail σου έδωσα +1 αλλά το μετάνοιωσα, γιατί επανήλθες με κοτσάνα.

Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε από την τελευταία τρύπα του ζουρνά να κάνει <<επανάσταση>>.

Ο ηχολήπτης και ο καμεραμανατζής, δεν επιλέγουν την πολιτική του σταθμού ούτε τι μαλακία θα εκστομίσει ο παρουσιαστής.

Να το έλεγες αυτό για τον αυτόκλητο υπερασπιστή του φτωχού και του αδυνάτου, τον αριστερό της Εκάλης, Τριανταφυλλόπουλο, να σου πω μπράβο.

Ή

για τον Ιππότη των συνταξιούχων, Αυτιά.

Δημοσ.

Διαφωνώ ως ένα σημείο....Εάν δεν δεχόταν κανένας ηχολήπτης, καμεραμάν να δουλέψει για να έχει η τηλεόραση σκουπίδια δεν νομίζω να κατάφερναν να τα προβάλουν .Το κακό είναι ότι ο καθένας κοιτάζει το προσωπικό του συμφέρον και δεν τον ενδιαφέρει εάν ο υπόλοιπος κόσμος θα βλέπει σαβούρες .

Αντικειμενικα ειναι λιγο δυσκολο να συμβει το αντιθετο ειδικα στον τομεα της εργασιας. Εξαλλου δεν νομιζω οτι ολοι οι εργαζομενοι συμφωνουν με την επαγγελματικη ηθικη των εργοδοτων τους. Για παραδειγμα αλλοι δουλευουν σε εργοστασια νυχθημερον για να βγει το μεροκαματο και να επιβιωσουν. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι συνυπευθυνοι στην ρυπανση του περιβαλλοντος.

Αλλοι βαζουνε κεραιες κινητης τηλεφωνιας κοντα σε σπιτια και σχολεια, αυτο δεν σημαινει οτι φταινε για τους καρκινους που θα παρουσιαστουν στην περιοχη.

Αυτοι που φταινε, ειναι Α. αυτοι που αποφασιζουν και ενεργουν και πολυ περισσοτερο Β. αυτοι που επιτρεπουν. Εν προκειμενω μιλαμε για το εκτρωμα που λεγεται Ραδιοτηλεοπτικο συμβουλιο λοιπον που διαχρονικα επιτρεπει την υπαρξη τετοιων προγραμματων στην τηλεοραση του Ελληνα.

Δημοσ.

rafail σου έδωσα +1 αλλά το μετάνοιωσα, γιατί επανήλθες με κοτσάνα.

Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε από την τελευταία τρύπα του ζουρνά να κάνει <<επανάσταση>>.

Να το έλεγες αυτό για τον αυτόκλητο υπερασπιστή του φτωχού και το αδύνατου, τον αριστερό της Εκάλης, Τριανταφυλλόπουλο, να σου πω μπράβο.

Ή

για τον Ιππότη των συνταξιούχων, Αυτιά.

Συμφωνώ μαζί σου άλλα και ο καθένας δεν πρέπει να κάνει την επανάσταση του για κάτι καλύτερο;

Δημοσ.

Τώρα θα σου καταφέρω ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη:

Εσύ έχεις επαναστατήσει ενάντια σε καθήκι αφεντικό/προϊστάμενό σου;

Όχι γιατί δεν χρειάστηκε σε αφεντικό.

Σε προϊστάμενό ναι…….

Δημοσ.

Εγώ επαναστάτησα γιατί είπα να μου φέρουν Μέτριο καφέ αλλά μου έφεραν Γλυκό. Και άλλη μια φορά γιατί ήταν με γάλα.

Καθίκια εργαζόμενοι του Άλτερ. Και μην αρχίσω για τους εργαζόμενους την χαλυβουργική έτσι? Ξέρετε τι μόλυνση? Όχι ξέρετε?

This forum is overflowing with ... emptyness.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...