liopyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε από την τελευταία τρύπα του ζουρνά να κάνει <<επανάσταση>>. Ο ηχολήπτης και ο καμεραμανατζής, δεν επιλέγουν την πολιτική του σταθμού ούτε τι μαλακία θα εκστομίσει ο παρουσιαστής. Επιλέγουν να συνεχίσουν να εργάζονται για αυτό το έκτρωμα. Δικαίωμά τους φυσικά, αλλά το να ζητούν μετά αλληλεγγύη για να επαναλειτουργήσει το έκτρωμα καταντάει κάπως κωμικό. Σχετική παράθεση από το μπλογκ τους: ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! Ο Γιώργος Κουρής μπορεί να κάνει την κίνηση- ματ για να λειτουργήσει και πάλι το ALTER. Κι εμείς είμαστε (και θα είμαστε) εδώ για να γίνει πάλι πρώτο! Γιατί για μας, το ALTER είναι το δεύτερο σπίτι μας. Ε ντροπή ρε. [..] This forum is overflowing with ... emptyness. Ευχαριστούμε για την συνεισφορά σου.
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε από την τελευταία τρύπα του ζουρνά να κάνει <<επανάσταση>>. Ο ηχολήπτης και ο καμεραμανατζής, δεν επιλέγουν την πολιτική του σταθμού ούτε τι μαλακία θα εκστομίσει ο παρουσιαστής. Επιλέγουν να συνεχίσουν να εργάζονται για αυτό το έκτρωμα. Δικαίωμά τους φυσικά, αλλά το να ζητούν μετά αλληλεγγύη για να επαναλειτουργήσει το έκτρωμα καταντάει κάπως κωμικό. Πλάκα μας κάνεις liopyr. Δηλαδή όσοι δε συμφωνούν με τις πολιτικές των εργοδοτών τους, να παραιτηθούν. Δεν είναι συνέταιροι, υπάλληλοι είναι. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν μερικοί έχετε δουλέψει ποτέ για κάποιον τρίτο, εργοδότη.
pournaras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Διοτι ως γνωστον, εμεις δε μπορουμε να κλεισουμε το μαμημενο το χαζομκουτι με το τηλεκοντρολ μας, αλλα απαιτουμε απο τον υπαλληλο των 800-1000 να επαναστατησει και να μεινει τελειως χωρις δουλεια (στα παπαρια μας τι αν απολυθει), ωστε να βλεπουμε εμεις ποιοτικη τηλεοραση. Και αυτο φυσικα το λεμε εμεις, ολοι μας, οι επαναστατες που δεν εχουμε δεχτει μυγα στο σπαθι μας τοσα χρονια απο διαφορους εργοδοτες... Οχι απλα overflow, τελειως καμμενο ομως.
Ntinaras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδη επανασταση και απεργια γινεται μονο οταν μας κοβουν τα λεφτα. γιατι τα λεφτα πανω απ ολα. αυτο δεν αντικατοπτριζει μονο το αλτερ,αλλα ολη τη χωρα οσο τρωγανε,καταστρεφανε,καιγανε,ξεπουλαγανε,μιζωνανε σε αυτη τη χωρα τοσα χρονια κανεις* δεν αντιδρουσε. τωρα που κοπηκε μισθος,συνταξη ολοι οι επεναστατες βγηκαν στους δρομους. φατε σκατα λοιπον.
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Όχι, θέλω να μου πει ο liopyr σε ποια ιδιωτική επιχείρηση αξίζει κατά τη γνώμη του να δουλεύει κανείς και να μην παραιτηθεί. Εγώ και σε κοινωφελή ιδρύματα θα σου βρω ηθικά διλήμματα. facepalm.jpg δηλαδή.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Επιλέγουν να συνεχίσουν να εργάζονται για αυτό το έκτρωμα. Δικαίωμά τους φυσικά, αλλά το να ζητούν μετά αλληλεγγύη για να επαναλειτουργήσει το έκτρωμα καταντάει κάπως κωμικό. Δεν επιλεγουν, ΤΟΥΣ επιλεγουν αναμεσα σε ορδες ανεργων. Aν ειχανε καμια 50ρια επιλογες για δουλεια, τοτε ναι μπορει και να το ξανασυζητουσαμε. Αυτο ελειπε, να παρατησουν τις δουλειες τους και να αφησουν σπιτια, οικογενειες και παιδια να πεινανε επειδη δεν βρισκουν ηθικη και ποιοτικη την Πανια. Μιλαμε για τοσο ανηθικους ανθρωπους που δουλευανε τοσους μηνες απληρωτοι απλα επειδη γουσταραν να μας πασαρουν τηλεοπτικα σκουπιδια απο χομπυ. Καλα να παθουν βρε! Τις ευθυνες του διευθυντη προγραμματος και του Ραδιοτηλεοπτικου συμβουλιου να μη τις φορτωνετε στον μεροκαματιαρη, επειδη εσεις νιωθετε πως διαθετε ανωτερη ηθικη απο αυτην που πλασαρει το αλτερ και το καθε αλτερ. Οπως ακριβως τα λεει ο Physics και στα 2 του ποστ.
zeniath Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Επιλέγουν να συνεχίσουν να εργάζονται για αυτό το έκτρωμα. Και εδώ πλέον βλέπουμε το ότι απλά δεν έχεις επαφή με το τι γίνεται στον κόσμο. Στην Ελλάδα της ευκαιρίας εργασίας, του μηδενικού ποσοστού ανεργίας, κάθονται ωσάν καθυστερημένοι και δουλεύανε για 10 μήνες χωρίς μισθό γιατί 'ντάξ όπως και να το κάνουμε έχουνε και κανα μύριο στην τράπεζα, την δουλειά την έχουν για χόμπυ. Φίλε είσαι πραγματικά στην κοσμάρα σου. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ/ΜΠΟΥΜΑΝ/ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΗ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ Θέλω τα από κάτω 3 ποστ να είναι τα τρία "ΌΛΕ" στο αποπάνο σύνθημα.
liopyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Πλάκα μας κάνεις liopyr.Δηλαδή όσοι δε συμφωνούν με τις πολιτικές των εργοδοτών τους, να παραιτηθούν. Δεν είναι συνέταιροι, υπάλληλοι είναι. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν μερικοί έχετε δουλέψει ποτέ για κάποιον τρίτο, εργοδότη. Είχα την εντύπωση πως ήμουν σαφής. Ίσως το facepalm σου έκρυβε τη θέα και δε μπορούσες να διαβάσεις.. Μίλησα για την συγκεκριμένη περίπτωση, και ανέφερα και πολύ συγκεκριμένους λόγους. Ξαναδιάβασε το 3# ποστ του thread. Αντιλαμβάνομαι πως ίσως υπάρχει πρόβλημα κατανόησης, αν έχεις συνηθίσει να γενικεύεις όλες τις απόψεις ίσως είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις κάποια με συγκεκριμένα κριτήρια, αλλά δε πειράζει, είμαι άνθρωπος με κατανόηση. Αν προσπαθήσεις δε, είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρεις. Σου έχω εμπιστοσύνη.
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δε συμφωνώ μαζί σου καθόλου. Στο παρόν thread τουλάχιστον.
liopyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δε συμφωνώ μαζί σου καθόλου. Στο παρόν thread τουλάχιστον. Δεκτό. Πολλοί δε συμφωνούν, προσωπική μου εκτίμηση είναι, δε σημαίνει πως είναι σώνει και καλά σωστή.
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δεκτό. Πολλοί δε συμφωνούν, προσωπική μου εκτίμηση είναι, δε σημαίνει πως είναι σώνει και καλά σωστή. Τη διαφωνία μου έγραψα στο forum, όχι μαθηματικές εξισώσεις. Αυτή τη συλλογιστική την έχω ξανασυναντήσει πάντως, μη νιώθεις μόνος.
liopyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Α, πόσταρε και ο zeniath τα συμπεράσματά του για εμένα. Somebody call the care police plx. Thnx.
NoHope Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω την ανθρωποφαγία που επικρατεί στις μέρες μας,δεν περίμενα ποτέ πως από απλούς ανθρώπους θα άκουγα τόσο σκληρά και απάνθρωπα σχόλια! Το ALTER για τους τηλεθεατές είναι απλά ένα ακόμα κανάλι, για τους εργαζόμενους είναι η δουλεία τους,από αυτή την δουλεία ζούνε, ότι κάνεις και εσύ και εσύ και εσύ από οποιαδήποτε δουλειά, από αποιαδήποτε εργοδότη που μπορεί να μην συμφωνείς μαζί του, αλήθεια,εσύ έχεις παραιτηθεί; παρακαλάς να κλείσει η επιχείριση που εργάζεσαι; μήπως θα ήθελες να δείς ξαφνικά σε κάποιο blog/forum να λένε ότι καλύτερα να κλείσει; ότι είσαι και εσύ σκουπίδι; Συμφωνώ,ναι,υπάρχουν σκουπίδια στην τηλεόραση, υπάρχει όμως και το τηλεκοντρόλ και μπορείς να αλλάξεις κανάλι, όταν απεχθάνεσαι κάτι και εξακολουθείς να το ανέχεσαι είσαι συνυπαίτιος και εσύ, δώσε το μήνυμα σου στους καναλάρχες με την δύναμη που σου δίνεται(όσο αναφορά την τηλεόραση) και είναι το τηλεκοντρόλ. Ξέρω πως τα αυτά που διαβάζεις τα ακούς γραφικά,αυτή όμως είναι η Ελλάδα του 2011,σ'αυτή ο άχρηστος ελπίζει στην καταστροφή του "διπλανού του" που προσπαθεί,έτσι ώστε να νιώθει καλά με το ανύπαρκτο "εγώ" του,άν δεν θές να λέγεσαι άχρηστος τότε αγάπα τον διπλανό σου,ότι δίνεις παίρνεις σ'αυτήν την ζωή! Άυριο μπορεί η δική σου δουλεία να κλείνει,θέλεις να ακούσεις πως "καλά έπαθες"; εσύ θα φταίς; Δέν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω την ανθρωποφαγία που επικρατεί στις μέρες,δεν περίμενα ποτέ πως από απλούς ανθρώπους θα άκουγα τόσο σκληρά και απάνθρωπα σχόλια! Το ALTER για τους τηλεθεατές είναι απλά ένα ακόμα κανάλι,για τους εργαζόμενους είναι η δουλεία τους,από αυτή την δουλεία ζούνε,ότι κάνεις και εσύ και εσύ και εσύ από οποιαδήποτε δουλεία,από αποιαδήποτε εργοδότη που μπορεί να μην συμφωνείς μαζί του,αλήθεια,εσύ έχεις παραιτηθεί; παρακαλάς να κλείσει η επιχείριση που εργάζεσαι;μήπως θα ήθελες να δείς ξαφνικά σε κάποιο bloγ/forum να λένε ότι καλύτερα να κλείσει; ότι είσαι και εσύ σκουπίδι;Συμφωνώ,ναι,υπάρχουν σκουπίδια στην τηλεόραση υπάρχει όμως και το τηλεκοντρόλ και μπορείς να αλλάξεις κανάλι,όταν απεχθάνεσαι κάτι και εξακολουθείς να το ανέχεσαι είσαι συνυπαίτιος και εσύ,δώσε το μήνυμα σου στους καναλάρχες με την δύναμη που σου δίνεται(όσο αναφορά την τηλεόραση) και είναι το τηλεκοντρόλ.Ξέρω πως τα αυτά που διαβάζεις τα ακούς γραφικά,αυτή όμως είναι η Ελλάδα του 2011,σ'αυτή ο άχρηστος ελπίζει στην καταστροφή του "διπλανού του" που προσπαθεί,έτσι ώστε να νιώθει καλά με το ανύπαρκτο "εγώ" του,άν δεν θές να λέγεσαι άχρηστος τότε αγάπα τον διπλανό σου,ότι δίνεις παίρνεις σ'αυτήν την ζωή! Άυριο μπορεί η δική σου δουλεία να κλείνει,θέλεις να ακούσεις πως "καλά έπαθες"; εσύ θα φταίς; Δέν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ! Eυγε Χωρισε το και σε παραγραφους να ειναι πιο ευαναγνωστο
liopyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Και απάνθρωπος και ανθρωποφάγος βρε; Κόψε κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα