Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω την ανθρωποφαγία που επικρατεί στις μέρες μας,δεν περίμενα ποτέ πως από απλούς ανθρώπους θα άκουγα τόσο σκληρά και απάνθρωπα σχόλια!

Το ALTER για τους τηλεθεατές είναι απλά ένα ακόμα κανάλι,

για τους εργαζόμενους είναι η δουλεία τους,από αυτή την δουλεία ζούνε,

ότι κάνεις και εσύ και εσύ και εσύ από οποιαδήποτε δουλειά,

από αποιαδήποτε εργοδότη που μπορεί να μην συμφωνείς μαζί του,

αλήθεια,εσύ έχεις παραιτηθεί; παρακαλάς να κλείσει η επιχείριση που εργάζεσαι;

μήπως θα ήθελες να δείς ξαφνικά σε κάποιο blog/forum να λένε ότι καλύτερα να κλείσει; ότι είσαι και εσύ σκουπίδι;

Συμφωνώ,ναι,υπάρχουν σκουπίδια στην τηλεόραση,

υπάρχει όμως και το τηλεκοντρόλ και μπορείς να αλλάξεις κανάλι,

όταν απεχθάνεσαι κάτι και εξακολουθείς να το ανέχεσαι

είσαι συνυπαίτιος και εσύ,

δώσε το μήνυμα σου στους καναλάρχες με την δύναμη που σου δίνεται(όσο αναφορά την τηλεόραση) και είναι το τηλεκοντρόλ.

Ξέρω πως τα αυτά που διαβάζεις τα ακούς γραφικά,αυτή όμως είναι η Ελλάδα του 2011,σ'αυτή ο άχρηστος ελπίζει στην καταστροφή του "διπλανού του" που προσπαθεί,έτσι ώστε να νιώθει καλά με το ανύπαρκτο "εγώ" του,άν δεν θές να λέγεσαι άχρηστος τότε αγάπα τον διπλανό σου,ότι δίνεις παίρνεις σ'αυτήν την ζωή! Άυριο μπορεί η δική σου δουλεία να κλείνει,θέλεις να ακούσεις πως "καλά έπαθες"; εσύ θα φταίς; Δέν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!

Σε αυτα που ειπες, οτι στην Ελλαδα οι αχρηστοι θαβουν οσους αξιζουν για να μην φανει οτι ειναι αχρηστοι , συμφωνω απολυτα.

Ως προς τα αλλα ομως, μην παρασυρεσαι σε ανοητους λαικισμους και ξαναδιαβασε τι εγραψες. Αν το θεωρεις το καναλι χαμηλου επιπεδου κλεισε το, μα αν ειναι χαμηλου επιπεδου και δεν το βλεπει κανεις , ειδικα το νεανικο κοινο, δεν θα εχει εσοδα, αν δεν εχει εσοδα πως θα επιβιωσει; Φαυλος κυκλος ειναι..αρα ουσιαστικα το κοινο με την επιλογη του κλεινει η οχι το καναλι. Ειμαστε στην λεγομενη ελευθερη αγορα. Αρα ειτε καποιος δηλωνει οτι το συγκεκριμενο καναλι το θεωρει σκουπιδι και δεν θελει να λειτουργει, ειτε εσυ που το αποκλειεις απο το τηλεκοντρολ την ιδια δουλεια κανετε. Το οδηγειτε σε κλεισιμο.

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπραβο ρε no hope συμφωνω.

Αλλα εγω δεν μπορω να καταλάβω γιατι το συνολο σχεδον των εργαζομένων του σταθμου επελεξε να συνεχίσει μετα απο τον δευτερο μηνα που δεν ειδαν λεφτά, αιντε ισως 3ο!

Τι περιμενεις δηλαδη? Η επιχείριση πηγε κατα διαολου δεν υπαρχει επιστροφή ΟΛΟΙ απλήρωτοι!

Θεωρω κερδισμενο αυτον που εφυγε αρχη αρχη και εριξε μια μουτζα, ποσο μαλον εαν καποιος εχει και δοσεις-δανεια να τον κυνηγάνε. Επιβάλετε να βρει δουλεια αλλου (οτιδηποτε) και γρηγορα!

Τι 10 μηνες απληρωτοι? εισαι μαλακας μετα απο ενα σημειο!

Δημοσ.

Πραγματι, θα οδηγηθει στην λογικη επιτελους..οι χαζοι λαικισμοι ειναι μεν διασκεδαστικοι αλλα δεν εχουν σχεση με την λογικη. Συγνωμη αλλα οταν τα επιχειρηματα που κυριαρχουν ειναι τυπου αφηστε το καναλι να δουλεψει και να μπαινει μεσα ,αλλα μην το βλεπετε, αυτο ειναι το τελος την λογικης. Βεβαια, πρεπει να μπορεις να το κατανοησεις αυτο. Καταλαβαινω..

μπραβο ρε no hope συμφωνω.

Αλλα εγω δεν μπορω να καταλάβω γιατι το συνολο σχεδον των εργαζομένων του σταθμου επελεξε να συνεχίσει μετα απο τον δευτερο μηνα που δεν ειδαν λεφτά, αιντε και λιγο ακομα 3ο! Τι περιμενεις δηλαδη? Η επιχείριση πηγε κατα διαολου δεν υπαρχει επιστροφή ΟΛΟΙ απλήρωτοι! Θεωρω κερδισμενο αυτον που εφυγε αρχη αρχη και εριξε μια μουτζα, ποσο μαλον εαν καποιος εχει και δοσεις-δανεια να τον κυνηγάνε. Επιβάλετε να βρει δουλεια αλλου (οτιδηποτε) και γρηγορα!

Τι 10 μηνες απληρωτοι? εισαι μαλακας μετα απο ενα σημειο!

Γιατι τα καναλια στην Ελλαδα ειναι περισσοτερα απο οτι αντεχει η οικονομια αρα δεν θα μπορουσαν να βρουν δουλεια σαν τεχνικοι αλλου;

Δημοσ.

Γιατι τα καναλια στην Ελλαδα ειναι περισσοτερα απο οτι αντεχει η οικονομια αρα δεν θα μπορουσαν να βρουν δουλεια σαν τεχνικοι αλλου;

ρε κοπελα μου, τι τεχνικοι? το τεχνικοι ειναι μια λεξη!

Ενα καναλι εχει ποσα τμηματα φαντασου και ποσους εργαζομενους με διαφορετικες ειδικοτητες.

Μια χαρα μπορουσε ενας σημαντικος αριθμος των εργαζομενων να αποροφηθει αλλου, εστω και σε ελαφρα διαφορετικο τομεα.

Η σε κατι πληρως μεταβατικο και προσωρινό! ΝΑΙ πηγαινε δουλεψε σε μια αποθηκη, η σε μεταφορικη!

Εγω ειμαι της αποψης οτι μετα τον πρωτο μηνα απλήρωτος αντε δευτερο ο μονος που βγαινει χαμενος ειναι εργαζομενος! Και λεφτα δεν βλεπεις και σε κυνηγανε οι οφειλες σου και στο μελον δεν φενετε λυση!

ΚΑΙ εισαι εκει ΚΑΙ κανεις τον σκλαβο ΚΑΙ επαιτεις τον μισθο σου!

Αν ειναι Δυνατον!

Και δικαστικά να το πας, θα σκασεις λεφτα χοντρα που θα ειναι περισσότερα απο αυτα που διεκδικείς και η διαδικασια θα τελειωσει μετα απο χρονια!

Δημοσ.

Εννοω ατομα που δουλευαν στις καμερες, στον ηχο, δημοσιογραφοι, εικονοληπτες, μοντερ. Αυτοι που θα δουλεψουν; σε μεταφορικη; Αν και συμφωνω οτι πραγματι αν δεν πληρωνεσαι απο καπου 4,5 μηνες πχ γιατι να πληρωθεις τον 6ο; Εδω εχεις δικιο αλλα πραγματι τα μμε ειναι μια ασχημη ιστορια στην Ελλαδα, κλεινουν εφημεριδες και περιοδικα το ενα μετα το αλλο.

Δημοσ.

Τζιενεσέξ, να λείπουν τα προσωπικά, δε με ξέρεις, ναι;

OK,i has fix it

(αν και επιθετικό το σχόλιο δεν περίμενα να θιχτείς τόσο,όπως και να χει το σβησα,soz)

Δημοσ.

Εννοω ατομα που δουλευαν στις καμερες, στον ηχο, δημοσιογραφοι, εικονοληπτες, μοντερ. Αυτοι που θα δουλεψουν; σε μεταφορικη; Αν και συμφωνω οτι πραγματι αν δεν πληρωνεσαι απο καπου 4,5 μηνες πχ γιατι να πληρωθεις τον 6ο; Εδω εχεις δικιο αλλα πραγματι τα μμε ειναι μια ασχημη ιστορια στην Ελλαδα, κλεινουν εφημεριδες και περιοδικα το ενα μετα το αλλο.

Κοιτα τα πραματα ειναι στενα σιγουρα, αλλα οι αυτοι οι ανθρωποι δεν γεννηθηκαν-κατασκευαστικαν μοντερ εικονοληπτες και δημοσιογραφοι οπως περιγραφεις, ουτε εχουν μονο μια συγκεκριμενη και "αυτοματοποιημένη" γνωση, ξερω να κανω αυτο και τιποτα αλλο!

Σιγουρα η πλεοψηφια δεν δύναται να απορροφηθεί αλλου με την ιδια ειδικοτητα! Αλλα τι να κανουμε εισαι ανθρωπος εξελιξου προσαρμοσου (αλλαξε "καριερα" μπορω και να το πω) οχι απαραίτητα σε κατι χειροτερο οπως pizza boy και ανασφαλιστος οπως σκέφτονται οι ματαιόδοξοι.

Αυτα τα λεω διότι εχω ανθρωπους που σε αντίστοιχες περιπτωσεις πραξανε τα ιδια και λεγανε τα ιδια. του τεστην "Εγω μονο αυτο ξερω" δεν εχει μελον το αλλο" σιγα μην κανω εγω αυτο" Θα περιμενω εδω θα αλλαξουν τα πραματα" δηλαδη πολυ στενη σκεψη!

Και γυρνα ο αλλος μετα στους δεκα μηνες που του εχουν παει ολλα κατα διαολου και μιξοκλεγετε και κατηγορει 3ους δίκαια η αδικα!

Ε τι 10 μηνες απο ενα σημειο και μετα, παύω να σε λυπαμαι!

Δημοσ.

Να κανει ο τεχνικος και ο δημοσιογραφος-σκλαβος των celebrity-anchormen,επανασταση κατα των αφεντικων τους που φτιαχνουν το προγραμμα του καναλιου τους,προκειμενου ο νεοελληνας του καναπε να βλεπει καλυτερη τηλεοραση.

Μαλιστα,μετα τις κρεμαλες για τον μπακαλη εργοδοτη επειδη εχει πορσε,τωρα διαβαζουμε και αυτο. :mrgreen:

Ξερετε σε περιπτωση που το αγνοειτε,η επανασταση της τηλεορασης ειναι στην πραγματικοτητα πολυ ευκολη και αποτελεσματικη και μπορειτε να την κανετε και εσεις μεσα απο την ανεση του καναπε σας.

Το μονο που εχετε να κανετε ειναι οποτε βλεπετε κατι που δεν σας αρεσει στην τηλεοραση,να πατατε το power off κουμπακι αυτης της μικρης συκευης:

1251remote_control.jpg

Μαζευτειτε ολοι μαζι,καντε το για ενα χρονο και θα δειτε για ποτε θα καλυτερεψει το ελληνικο τηλεοπτικο προγραμμα.

Δημοσ.

Αυτο το πραμα τωρα τελευταια εχει παραγινει... Με το ζορι συμπαρασταση, μια οι ΔΥ μια οι τις τηλεορασης. Μα πως θα δουλεψει ντελιβερι ο ταδε που εχει ειδικοτητα και τοσα πτυχεια μπλα μπλα μπλα.. Οπως δουλευω εγω, οπως δουλευει η μιση Ελλαδα ετσι θα δουλεψεις και ντελιβερι και αποθηκη και καθαριστρια.

Ακους εκει.. αμεσως να μας φορεσουν ταμπελες "ανθρωποφαγους" "παρτακιδες" "απανθρωπους".... eek.png

Δημοσ.

Συμφωνω με παπι. Αυτο το πραγμα που ζηταει ο καθενας συμπαρασταση για την εργασιακη του κατασταση ειναι τουλαχιστον αστειο.

Δημοσ.

Κάποιος "ξέχασε" να επαναστατήσει και τώρα κατηγορεί τους άλλους που δεν επαναστατούν.

tumblr_lnwltqhA7R1qzj7lm.png

βεβαια

μεγαλη επανασταση μετα απο 10 μηνες τσαμπα εργασια.

ετσι επαναστατουνε και οι κινεζοι.

Δημοσ.

1.γιατι δεν τους κατεβαζουν το ρευμα τοσους μηνες?ποιος το πληρωνει το ρευμα?

2.αφου κανουν οτι θελουν εκει μεσα γιατι δεν βαζουν μονο διαφημισεις για να πληρωθουν?

3.τις ρητρες απο τις διαφημισεις που κοψαν ποιος τις πληρωνει?

4.μπηκε σε νομο πτωχευσης?

οπως και τωρα ετσι και στο μελλον η συχνοτητα θα αγοραστει απο μεγαλο επιχειρηματια για να εξυπηρετει δικα του και φιλων του συμφεροντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...