Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ζηταω βοηθεια πρωτα το windows xp 12 antivirus μου ειπε οτι εχω υιους και μετα μου λεει οτι ενας χακερ βρισκεται στο pc και μου εδωσε ενα port που δεν θυμαμαι απο εκεινη την στιγμη τα μισα προγραμματα δεν λειτουργουν και οσα λειτουργουν ζητανε με ποιο προγραμμα να ανοιξουν???τι να κανω εχω πολυ σημαντικα αρχεια και δεν γινεται να τα χασω πειτε τι να κανω να τον βγαλω απο το pc?????????παρακαλω!

σημειωση εχω πανω το Norton 2012 internet security!

Δημοσ.

κατεβασε το malwarebytes antimalware,ενημερωσε το(δωρεαν ειναι)

μπες απο safe mode χωρις να εχεις ιντερνετ στο pc και αστο να κανει πληρες σκαναρισμα.

Δημοσ.

Αποσυνδεσου από το internet.. To norton είναι αγορασμένο η ..... ? Τα Windows ?

Αν ναι κανε ένα full scan στο σύστημα σου ακολουθα τις οδηγίες.. Μετά από αυτό πάρε backup σε μια εξωτερική συσκευή τα σημαντικά σου αρχεία..

Αν τώρα το Norton δεν είναι αγορασμένο κανε απεγκατάσταση πρώτα σε αυτό μετά βάλε ένα δωρεάν Antivirus και κανε την ίδια διαδικασία.

Αν τώρα δεν είναι ούτε τα Windows γνήσια.. Αυτά έχει η ζωή ρίσκαρες και έχασες.. :P

Τα Updates τα έχεις κάνει όλα ? Χρησιμοποιείς άλλον περιηγητή ?

Δημοσ.

προσπαθησα να βαλω το avg trial αλλα δεν ανοιγε επισης οταν ανοιγω ενα προγραμμα οποιοδηποτε μου ζηταει με ποιο προγραμμα να το ανοιξει λες και ειναι αγνωστη εφραρμογη τι να κανω για να το διορθωσο και πως μπορω να ξερω οτι ο χακερ εχει φυγει?

Δημοσ.

Παίζει να έιναι και απο κείνα τα site που σου λένε έχεις ιούς πάτα εδώ να το καθαρίσεις και σε γεμίζουν όντως με ένα κάρο χαζομάρες...

Safe Mode χωρίς νετ ...σκανάρισμα μέχρι να λιώσει ο δίσκος..κανά malware και εισαι κομπλέ

Δημοσ.

τα ενδεχομενως πειρατικα windows που εχει δεν εχουν σχεση με το rogue antivirus που κολλησε (XP antivirus)

Gennaios, δεν σου προκαλεσε υποψια το γεγονος οτι ενα antivirus που δεν εγκατεστησες σου αναφερει απειλες? Πως βρεθηκε εκει?

Αυτο ειναι που σου απαγορευει να τρεξεις προγραμματα και δεν υπαρχει κανενας χακερ στο PC σου. Επειδη κατα πασα πιθανοτητα θα σου απαγορευσει να εγκαταστησεις και το malware bytes, δες αν μπορεις να βγαλεις το δισκο να το βαλεις ως δευτερο σε αλλο pc και να το σκαναρεις απο εκει.

Αν δεν μπορεις, δοκιμασε να τρεξεις αυτο

http://www.freedrweb.com/cureit/?lng=en

Δεν ξερω αν θα σε αφησει αλλα μπορεις να δοκιμασεις

Δημοσ.

παιδια λεει στο κατεβασμενο malware δεν μπορει να το ανοιξει γιατι δεν υπαρχει συσχετιση φακελων και πρεπει να φτιαξω ενα ειναι ενα mesh!τι να σου πω ρε αδελφε ισως μεσου καποιου update να εγκατασταθηκε και αυτο!μου εχουν υποκινιθει πολλες υποψιες αλλα το θεμα ειναι οτι εχω ξαναεγκαταστησει τα ιδια windows και δεν ειχα κανενα προβλημα με fake hackers τελως παντων θα τρεξω το τελευταιο...τουλαχιστον τωρα το windows antivirus σταματησε και δεν κολλαει το pc και το cpu δεν φτανει οπως πριν στο 100% usage!αλλα και να το τρεξω πως ξερω αν μου εχουν διαγραφτει αρχεια και ποια και με ενα fix απο το cd εγκαταστασης των windows θα βοηθησει?

Δημοσ.

σε ευχαριστω αλλα δεν υπαρχει ποια το κανονισα!δεν μπορω να ανοιξω φακελο δεν υπαρχει συσχετιση λεει τι να κανω να βαλω το cd που εχει μεσα τα windows και να τα επαναφερω?

Δημοσ.

(Δεν υπαρχει προγραμμα συσχετισμενο με αυτο το αρχειο για την εκτελεση της ενεργειας) μου βγαζει αυτο το μυνημα υπαρχει καποιος τροπος που μπορω να το διορθωσω?ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε ευχαριστω αλλα δεν υπαρχει ποια το κανονισα!δεν μπορω να ανοιξω φακελο δεν υπαρχει συσχετιση λεει τι να κανω να βαλω το cd που εχει μεσα τα windows και να τα επαναφερω?

κοίτα το link που σου δωσε από πάνω ο p4nko.

Το Norton το είχες γνήσιο ή όχι?

Επεξ/σία από mrpink
Δημοσ.

Τα προγραμματα θα μπορεσεις να τα τρεξεις με δεξι κλικ> ανοιγμα με> και ξετσεκαρεις το προστασια συστηματος. Ετσ θα ανοιξουν ολα.

Το malwarebytes στο καθαριζει σιγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...