Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοπεύω να συνδέσω με displayport το pc μου με το monitor μου, γιατί τη θύρα dvi θα τη συνδέσω με την κονσόλα ps3.

Τα 2 μέτρα είναι πολλά για pc gaming? Θα έχω καθυστέρηση στην μεταφορά εικόνας? Το pc μου επειδή βρίσκεται δίπλα σε ένα συνθετάκι και δεν βρίσκεται ακριβώς από κάτω από γραφείο, 1 μέτρο καλώδιο δεν θα μου φτάσει, λέτε να έχω πρόβλημα με τα 2 μέτρα? Δηλαδή καθυστέρηση εικόνας σε σχέση με το gameplay κτλπ?

Δημοσ.

Σκοπεύω να συνδέσω με displayport το pc μου με το monitor μου, γιατί τη θύρα dvi θα τη συνδέσω με την κονσόλα ps3.

Τα 2 μέτρα είναι πολλά για pc gaming? Θα έχω καθυστέρηση στην μεταφορά εικόνας? Το pc μου επειδή βρίσκεται δίπλα σε ένα συνθετάκι και δεν βρίσκεται ακριβώς από κάτω από γραφείο, 1 μέτρο καλώδιο δεν θα μου φτάσει, λέτε να έχω πρόβλημα με τα 2 μέτρα? Δηλαδή καθυστέρηση εικόνας σε σχέση με το gameplay κτλπ?

και 10 μετρα να βαλεις αν το καλωδιο ειναι ποιοτητο δεν θα εχει προβλημα

και εφοσον κυκλοφωρη καλωδιο εικονας 2 μετρων δεν εχει προβλημα προβλημα θα ειχες αν ηθελες καλωδιο 50 μετρων και δεν ευρεισκες

για δεν υπαρχει μονοκομματο

Δημοσ.

Για να καταλάβεις θέλω να κάνω αυτό ακριβώς το πράγμα:

Η κάρτα γραφικών amd 6870 saphire hd είχε μέσα στο κουτί όταν την αγόρασα αυτό το καλώδιο:

mini displayport σε displayport βέβαια σε χρώμα μαύρο.

Θα συνδέσω δηλαδή το παραπάνω καλώδιο στη θύρα mini displayport της κάρτας γραφικών και μετά σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καλώδιο:

diplayport equip

που είναι και επώνυμο, για να το συνδέσω στην οθόνη που βλέπεις και στην υπογραφή μου. :rolleyes:

Μήπως να αγόραζα κατευθείαν καλώδιο από mini displayport σε displayport 2m και επίχρυσο σαν και αυτό?

mini display port σε displayport επίχρυσο

Κάπου έχω διαβάσει ότι όσο καλή ποιότητα και να είναι το καλώδιο δεν βλέπεις διαφορές ειδικά στα 1-2 μέτρα, καλά τα λέω? :)

Δημοσ.

Στη θύρα dvi της οθόνης θα συνδέσω καλώδιο dvi σε hdmi και θα πάει ps3 κονσόλα, μένει δηλαδή μόνο θύρα displayport στο monitor Dell που έχω, κατάλαβες?

Λες να αγόραζα εκείνο με τις επίχρυσες άκρες για το pc? Ούτως η άλλως πανάκριβο δεν είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...